Esinizde suclu sizde... Esinizin en büyük hatasi, siz hamileken bukadar olay cikartmasi ve evi terk etmesi, ama demekki tak etmis adama... Isin icinde degiliz ,tek sizin anlattiklarinizi biliyoruz ama sunu anladimki siz zaten esinizden sogumusunuz ve isi yokusa sürüyorsunuz... Bence bastan hayal ettiginiz gibi olmamis hicbirsey, esinizin karakterinide kabullenememisiniz ve buyüzdende sogudukca sogumusunuz, simdi esiniz adim atsada siz ayriligi kafaya koymussunuz... Aileniz gelmis olmasada cok sokmussunuz evliliginiz icine... Söyle böyle diyeceginize,gercekten kararliysaniz kestirip atacaksiniz, ama siz "benim icin bitti"desenizde aklinizda kesin bi sebep ariyorsunuz ve farkindasinizki bulamiyorsunuz o yüzdende uzuyor.... Yani bitti diyorsunuz ama aslinda sizin icinde bitmis degil,bunun farkida degilsiniz ve hamile oldugunuz icinde hormonlar tavan yapmis iyice afallamissiniz... Esinize ve kendinize zaman taniyin... Ailelerin yani ücüncü kisilerin konusmasini birakin siz evlisiniz iyisiyle kötüsüyle siz aranizda halletmeniz lazim.... Su olayida farkinda degilsiniz ama cok yanlis olmus, siz öyle düsünmesenizde ona inat yapar gibi olmus, kimi arkadaslarinda dedigi gibi cesmeden doldurup kaynatip icebilirdniz, o saatte ne gerek vardi abiye babaya, esiniz evde olmasaydi eminim ailenizi o saatte yormazdiniz böyle bisey icin ama o evdeyken bi nevi ona göstermek icin,bak ailem bana kosuyor gibi bi durum olmus... Yuva kurmakta bozmakta kolay bence, ama eger gercekten huzur istiyorsaniz fevri davranmayin, herseyi detayli düsünüp karar verin, artilari eksikeri bi tartin, yanliz tabiiki cocuk büyute bilirsiniz, belkide daha mutlu olur ama sizin sebepleriniz bana biraz basit geldi,en azindan en son olanlar, esinizin tatafindanda düsünmek ,onun neler hissettigini bilmek, neden aileye böyle tavirli, cözmek lazim...ama bunu siz ikiniz konusarak cözebilirsiniz, sonu ayrilikmi olur barismakmi o bilinmez ama bu sekildede cözülmez...saygilar
Sunu eklemeden gecemiycem, normalde tokat yani siddet basli basina bitirme sebebidir, ama tokat vardir, tokat vardir, bilmem anlata bildimmi, ve siz tokattan sonra ayrilik karari almamissiniz devam etmissiniz simdiki bitirme sebeniz o yüzdende tuaf geliyor, ha bi gram sevgim kalmadi bitti artik derseniz hemen kestirip atin ama kurtara bileceginze biraz olsun inaniyorsaniz, evladinizin anne babayla büyüme sansini elinden almayin derim....hernekadar mükemmel ve sevgiyle yetistirseniz bile icinde bi ekslik hep kalacaktir, vurdum duymaz akillanmaz bi adam icin degmez evet ama bence esinizi anlaya bilirseniz cözebilirsiniz, bunuda konusarak aklindan gecenleri dile dökmesini saglayarak ve sonrada bi ortak yol bularak hallede bilirsiniz, inatlasarak karsi tepkiler vererek degil...