İlk yıllar berbattı canım bizim. Birde eşim ilk gördüğü gün aşık olmuştu bana hemen aileme haber gödermişti falan yanı gayet cıddıdı.
Evlendık. abi ne kavga bıtıo ne gürültü. üzerine hamılelık oldu doğum lousalık hiçte hatırlaak isteediğim günler öyle söylıyı sen anla. Hiç konuşmazdık akşaları iki muhabbetın belıı kıramadıuk.
En önemlisi biz arkadaş olamadık hiç. Beraber eğlenemedik.
Evliliğimin 3. yılında çocuğu sütten kesmiştim. Benden kopamıyodu ama nefretını gözlerııde cok hıssettı. O da benıkını.
O yıl dedim ki bi gece dışarı cıkmıştık. Seni kendıme aıt hıssetmıyorum falan dedim ağladım ama çok ağladım. Bir suru şey söyledım çok ağladım. Şimdi bile gözlerım doldu sınırlenıyorum bana bunları yasattığı için.
Onunda çok problemleri oldu iş vs aile. Çocuğu sütten kesince işte bi gün oturduk içtik içtik ben ilk defa alkol alıyorum sayılır. akşam 7de oturduysak sabah 5lere kadar 3 defa falan yaptık bunu. İçim de ne varsa benı ne kadar uzduse ben onu ne kadar uzduysem söyledık içtik ağladık içtik güldük içtik sarıldık.
Baze bunları yazınca gönlüm kırılıyo çok yıne. Ama geçtı gıttı yılda 1 2 kavga edıoruz yıne. 2 ıl olucak heralde aldım çocuğuu gıttı babama otrdm anlattım bağırdım çağırdım engelledım onu aramadıda zaten.
3. gun bana mesa attı ölüyorum pişmanım falanlar cevap yazmadım. Birde guruludur senın kı hesap nefes alamıyorum yazmıs hayret
eve geldığıde bi 3 saat falaan sarıldı öptü kokladı. İlk yıllarda çok oluyo canım be yıllar geçtikçe duruluo insan evliliklerde. Şimdi ikinci çocuk istiyo ama bende tık yok hatırlıyorum o günleri.