- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
Amin sağol canımNe kadar kirilip uzuldugunuzu degil ailenizin yanina donerseniz ne kadar mutlu olacaginizi vurgulayin
Allah yardimciniz olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin sağol canımNe kadar kirilip uzuldugunuzu degil ailenizin yanina donerseniz ne kadar mutlu olacaginizi vurgulayin
Allah yardimciniz olsun
Hayırlısı olsun canım bundan sonraki hayatında mutlu olursun inşallahYok canım ailem ilçede ben merkezde çalışıyorum.. Çalıştığım şehirde ablam var, bekar, onda kalıcam şimdilik.. İlerleyen zamanlarda belki geçici görevlendirme isteyip ailemin yanına giderim yada başka bi ile tayinimi isterim.. Şuan için bilmiyorum bende..
Bende aynı hatayı yaptım zamanında.. Kıyamadığımdan, üzülmesin, kırılmasın diye alttan almıştım hep.. Büyük hataymış ama.. Sen alttan aldıkça tepene çıkıyolar dahada.. Bundan sonrası için derslerimi aldım.. Taviz vermem kimseye..
Bak canım sende kendimizi görüyorum ben eşin şuan sana evi terkettin diye takmıs durumda. Yuvayı dişi kuş yapar ben senin yerinde olsam eşimle konusup durumu düzeltmeye çalışırdım çünkü şuan haklıyken haksız duruma düşürdün kendini evden giderek bak gör eşin sana evi terkettin diye söylenecekTamam o da bi anlık sinirle söylüyor belki ama bana sürekli ters olması ne anlama geliyor? Bu ara bana hiç tahammülü Yok
Benim nazımı niyazımı kocam çekmekeyecek te kim çekecek
Herşeye ters sinirli gergin beni kırıyor gönlümü almıyor
Çok doğru. Benim kimyamı bozdu ben böyle biri değildim tamam çok mutlu zamanlarımız da oldu bana dünyaları verdi belki karşıma çıkan evlilik düşüncesi olmayan korkak adamlardan olmadıgı için istedim onu aşık oldum.
Ama her sorun büyüyüp kavgaya dönüşürse nasıl gidecek
Bide ilgi yok alaka yok karnım agrıyo diyorum yok elim yara oldu diyorum yok
Eve yorgun gelir üstüne gitmem ama ertesi günü bakarım yataktan fırlar gibi kalkar sanki istemediği bi kadınla yattı tövbe..
İnsan bi öper bi sarılır bi ısıtır bi saçımı okşar en azından yatakta
Ama sosyalbilimci kendisi gitmemişkî evden.. Eşi git demiş kovmuş resmen..Bak canım sende kendimizi görüyorum ben eşin şuan sana evi terkettin diye takmıs durumda. Yuvayı dişi kuş yapar ben senin yerinde olsam eşimle konusup durumu düzeltmeye çalışırdım çünkü şuan haklıyken haksız duruma düşürdün kendini evden giderek bak gör eşin sana evi terkettin diye söylenecek
inşallah canım... Ailelerimiz bizim mutluluğumuzla mutlu oluyor, mutsuzluğumuzlada mutsuz..Hayırlısı olsun canım bundan sonraki hayatında mutlu olursun inşallah
Ben de taviz vermem artık banane yani ne hali varsa görsün beni bu hale getirdi ben kendi kendime böule olmadım
Seni de bir kadın doğurdu unutma diyorum anlamıyo
Babam bile onun soğukluggnu farketmiş anneme çıtlatmış kızımız mutlu mu diye..ben bile gençken yorgun argın işten gelirdim ama senle ilgilenirdim demiş.,
Benimki ise eline telefon ya da tv..tamam birlşkte yapalım ama sarılarak oturalum ya da arada muhabbet..ama malesef
Bosanalim mi dedi? O mu aklına gelmis? Ne zaman konusu geçti bununBide düğünde takılan takılar filan duruyor boşanma olursa onları eşim istiyor borcu kapatmak için,,
Sizce nasıl olmalı
Haa öyle mii kendi gitmemiş mi ben öyle okudum ama hatta eşi gidiyo sinirlenmiş benmi yanlıs anladmAma sosyalbilimci kendisi gitmemişkî evden.. Eşi git demiş kovmuş resmen..
Şimdi eşini araması demek herşeyi kabullenmesi demek.. Asıl ozaman haklıyken haksız duruma düşücek..
inşallah canım... Ailelerimiz bizim mutluluğumuzla mutlu oluyor, mutsuzluğumuzlada mutsuz..
Bencede taviz verme.. Mutsuz olmaya gelmedin bu hayata.. Sana ayrıl, boşan diyemem ama eşinin biraz olsn kıymetini anlaması gerekiyor..
"ve dün son tartışma bardağı taşırdı evden çıktım kovdu beni git dedi ben de gidicem bi kaç gün annemlere kalcam dedim umrumda olmaz dedi sonra da toplanırken sinirlendi gidiyorum diye..git dedi küfür etti gidersen bida dönemeZsin dedi ben de toparlayamıyoruz çok sinirlisin hep bana sertsin dedim "Haa öyle mii kendi gitmemiş mi ben öyle okudum ama hatta eşi gidiyo sinirlenmiş benmi yanlıs anladm
Hem git diyor hemde gidersen bidaha dönemezsin diyor anlayan beri gelsin"ve dün son tartışma bardağı taşırdı evden çıktım kovdu beni git dedi ben de gidicem bi kaç gün annemlere kalcam dedim umrumda olmaz dedi sonra da toplanırken sinirlendi gidiyorum diye..git dedi küfür etti gidersen bida dönemeZsin dedi ben de toparlayamıyoruz çok sinirlisin hep bana sertsin dedim "
Bu konu sahibinin ilk msjından alıntı canım..
Genelde ben düzeltmeye konusmaya calısıyorum canım bu sefer agır yani bu sefer evden çıktım bence ilk adımı o atmalı..zaten kendisi geçmiş tartısmalarda diyordu git istemiyorum seni filan sonra özürdiliyordu..hiç gitmedim ama artık gitmek istedim..şuan hala sessiz durumdaBak canım sende kendimizi görüyorum ben eşin şuan sana evi terkettin diye takmıs durumda. Yuvayı dişi kuş yapar ben senin yerinde olsam eşimle konusup durumu düzeltmeye çalışırdım çünkü şuan haklıyken haksız duruma düşürdün kendini evden giderek bak gör eşin sana evi terkettin diye söylenecek
İşte ben de anlayamıyorum..daha önceki tartısmalarda da dediği olmuştu git istemiyorum vs ama ben gitmedimHem git diyor hemde gidersen bidaha dönemezsin diyor anlayan beri gelsin
Ben giderim diyince o da git umrumda değil dedi zaten geçmiş tartısmalarda kendisi hep diyordu git istemiyorum seni dıyordu gitmedimBosanalim mi dedi? O mu aklına gelmis? Ne zaman konusu geçti bunun
Seni öldürcek olsa o evden cıkmana izin vermezdi gururundan öldürmez :)) sen bu adamı seviyor musunAyrıca eğer kafasında barışalım gibi bişey varsa ki hiç sanmam, ararsa açmıcam mesaj atarsa cevap vermicem biraz burnu sürtsün..
Kızlar bişeyden de korkmuyor değilim
Hani haberlerde izliyoruz ya boşanmak istedği karısını adam geliyor öldürüyor filan
bence o kaldırıp bakıp gene engelliyodur kimsenin aklına gelmez yani her kavgada engelle beni demek ne haltlar yedigini nerden biliyosun bence kesinlikle acmalısınCanım o da beni engellemiş ben engeli kaldırsam o beni görmez ki..sence kaldırıyım mı
Seviyorum ama aması var işteSeni öldürcek olsa o evden cıkmana izin vermezdi gururundan öldürmez :)) sen bu adamı seviyor musun