• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken tatile giden var mı?

melek82

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
146
2
318
42
Adana
arkadaşlar hamileyken aranızda tatile giden varmı? kaç aylıkken yola çıktınız. tatilde neler yaptınız. ilk 2-3-4 ay için soruyorum. otele rezarvasyon yaptırdık ama hamile olursam nasıl olur bilmiyorum. parayı falanda ödedik. eğer tatil yapılımosa bari paranın bir kısmını kurtaralım. ..

canım ben gittim 4 ayım yeni bitmişti göbişimde vardı çok güzeldi bide üstüne bikini giydim nereye gitsek odak noktasıydım :) herkez bişiler ikram etme yarışındaydı harika bi duygu mutlaka hamileyken yüzmelisin zaten doktorlarda öneriyor çok güzel ve tehlikesiz bi spor sadece havuz yasak okadar..

ama 4 ayın yeni bitmiş ben önümüzdeki ay hamile kalsam temmuzun 5inde otelde olcaz tehlikeli olmazmı yaaa. eminim göbişle çok güzel olmuştur. sorun göbiş değil zaten hani düşük tehlikesi falan olur mu?

ama 4 ayın yeni bitmiş ben önümüzdeki ay hamile kalsam temmuzun 5inde otelde olcaz tehlikeli olmazmı yaaa. eminim göbişle çok güzel olmuştur. sorun göbiş değil zaten hani düşük tehlikesi falan olur mu?

canım once sen hamile kal da sonra dusun derim. yani biz hamile adayları (anne adaylrı derim bir gun insallah) gbelik planlarımızdan dolayı herseyi erteleme egilimi icerisindeyiz. gebe kalırsan sunu yapamam bunu yapamam. ya kalırsam dusuncesi ile aylar birer birer geciyor.

sen guzelce tatil planını yap. doktorlar en iyi tatile gitm dneminin ikinci donem yani 4-5-6. aylar olugunu belirtiyorlar. rahat ir donem oldugu icin. yani ann adayının bulantları falan geciyor. o sebeple rahat.

bence hic erteleme. hatta ne guzel tatildeyken blki stressiz olacagın icin o zaman olur.

bence hayatı ertelememek lazım ya olursalar ile.

ha bir de bende senin gibiydim. ocakta mart icin florida tatil planı yaptık. karar kara dedim cocuk olursa su kadar haftalık olur. ya duserse vs. ama olmadı. tatilimi yatım. simi mayısta california tatili yapacaz. ama dusuenmuyorum. olursa olur. belki rada olur. belli mi olur?

kısmet aslında doğru söylüyosun ertelememek lazım ama işte ya olursa ve risk arz ederse en iyisi heralde beklemek ve görmek

Arkadaşım takvimin var hamilesin sanırım yanılıyormuyum?

Melek sen hamilemisin,değil misin anlamadım???
Hamile kalırsam diyorsun.Aşağıda gebelik takviminde 8 hfata 5 günlük hamilesin,nası oluyo???

ya bayanlar siteye yenü üye oldum hamile değilim daha o takvimide nasıl yapıldığını öğrenmek için koymuştum unutmuşum orda ama daha hamile değilim.

hamileliğimin her döneminde yolculuk yaptım tatile gittim.kayak merkezine mevsimden dolayı tabi.mola vererek rahat oluyor yolculuk.

Merhaba,Bizde çok önceden rezerve yapmıştık sonrasında hamile kaldım veşuan 18 haftalık hamileyim bayramın songünü kısmetse yola çıkıcaz ve kendi aracımızla Antalyaya gidicez tatile bakalım doktorum onayladı herangi bir sorun olmaz sık mola verin dedi.Yalnız havuzu sabahları tercih et diğer saatlerde denize gir dedi bakalım kısmet olursa gidicez görücez Allah büyüktür bir sıkıntı olmaz inşallah.

Mrb arkadaşlar
Ben 9+2 hamileyim annemlerin yanına didime geldim fakat gelmeden önce doktoruma sordum denize girmende problem olmaz dedi sadece ıslak kalma ve güneşte kalma dedi karnım şimdiden çıkmasına rağmen bikiniler aldım geldim sıcacık didime Ama burda tanıdığım bi ablanın yıllar önce yaşadığı hamilelik sırasında denize girip enfeksiyon kapması ve sonra uğraşması sebebiyle bu fikrimden caymış durumdayım deniz burda dibimizde fakat daha girmedim ne yazık ki

bence denize girin tuzlu su olduğu için bi zararı yok dedi doktor hatta yüzmemi önerdi. ama kesinlikle havuza girme dedi. hamileliğimin başlarında havuza girmiştim. mantar oldum. ama mayıstan beri denize giriyorum çok faydasını gördüm o kadar yol gitmişken sıcakta oturma bence

yazdan beri havuza da denize de giriyorum rahatca Allaha sukur benim doktor hersey serbest diyor sadece dalgalı deniz yok ıslak mayoyla beklemek yok bir de lekelenme için guneslenmek yok rahimde bir acılma olmadıgı surece guvenli gorunuyor mayo giyemiyorum 42 beden aldım o bile cok komik duruyor gobekten gogus kısmını asagı cekiyor ben de tankini kullanıyorum onun da altına sort mayo aldım cunku kendi altı cok sıkıyor hem de hamile olunca cok tatlı duruyor hafif de gobek acılıyor tombik tombik geziyoz :)

Back
X