• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken tamamlayıcı sigorta 2017

ben ankaradayım zey_cey zey_cey ..:) tedavim için istanbula gittiğimden aklında öyle kaldı herhalde.liv hospital daha pahalıymış 100 150 tl.5600 yazmış yukarıda arkadaş o niye yüksek ki.evet hamilelik iyi gitmeye başladı bulantı az vardı o da gitti gibi.bebişde iyi.senin nasıl gidiyor hamilelik bebiş ne yapıyor :nazar::anne::anneadayı:
Hayır canım senin ankarada olduğunu biliyorum zaten yukardaki arkadaş istanbulda ondan fiyatlar farklı diye sana yazdım ben

ben ankaradayım zey_cey zey_cey ..:) tedavim için istanbula gittiğimden aklında öyle kaldı herhalde.
biraz kendimleydim mide bulantısı vs ile zaman geçti.başka forumdayım daha çok onun etkisi de var.
liv hospital daha pahalıymış 100 150 tl.5600 yazmış yukarıda arkadaş o niye yüksek ki.evet hamilelik iyi gitmeye başladı bulantı az vardı o da gitti gibi.bebişde iyi.senin nasıl gidiyor hamilelik bebiş ne yapıyor :nazar::anne::anneadayı:
Benim bebiş de iyi tekmelemeye başladı her an hissetsem diye bekliyorum. Tarama testlerini bitirdik şimdi ayrıntılı ultrasonu bekliyoruz bakalım

Benim bebiş de iyi tekmelemeye başladı her an hissetsem diye bekliyorum. Tarama testlerini bitirdik şimdi ayrıntılı ultrasonu bekliyoruz bakalım
maşallah bebeğine bende o günleri bekliyorum teyzesi.iyi sevindim tekmeleri duymaya başlamışsın heyecan başladı :)

Lütfen yardım kızımıza isim seçmede kararsız kaldık. Yardımcı olur musunuz?? :):anne: Doğa mı Defne mi???

demir hayat sigorta 4300 tl diye biliyorum.benim yaş sebebiyle ve ilk başta seçip sonra vazgeçtiğim liv hospital ın 100-150 tl. farkı sebebiyle 4.650 idi.zammı geldi acaba ne dediler size veya başka hastaneler mi eklendi medicana gibi ?
Valla banada pahalı geldi, yarın hastaneye gidicem muayeneye için , fiyatı soracağız bakalım nekadar diyecekler...

Ayrıntılı ultrason sigorta kapsamında mı

Hayır değil. Eyüp ekici varmış çok iyi bi doktormuş 3 kuşaktır bu işi yapıyo diyolar ona gidicez randevu aldık
zey_cey zey_cey nasılsın ayrıntılı ultrasona benim dr.da iki isim verdi ve özellikle eyüp ekiciyi tavsiye etti.20 aralığa da benim randevum var.şimdi mesajını okudum memnun kalmışsın dr.dan:KK48:

Back