• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken tamamlayıcı sigorta 2017

liv hospitaldaki coşkun bey kalp atışını göremedi.ertesi gün zekai tahir burakta yüksel oğuzda duydum kalp atışını ve çok iyi bir doktor kendisi.ama o da vajinal baktı bir şey olmaz korkmayın bu şekilde tam olarak söyleyebilirim dedi vajinal oldu muayene.
Ben de şimdi doktordan geliyorum kalp atışını duymak için. Doktorum bana kalp atışını duymanızı 2.aydan sonra tavsiye ediyorum çünkü erken zamanda kalp atışını duymak düşüğe neden oluyor dedi ama gördük kalbinin attığını, küçücüktü ve atıyordu. Alttan muayene etmedi zaten istemiyordum. Aslında ben doktoruma instagram üzerinden ulaştım ve dün ona sordum sol kasığım ağrıyordu korkmuştum, kendisi beni telkin etti gelin bakalım dedi. Sağolasın hemen beni tanıdı da :) güzeldi çok şükür. İlk doktorum da iyiydi ama çok yoğundu bu sebeple değiştirdim.
İlla kalp atışlarını duymaya gerek yokmuş yani ultrasonda görünüyordu.
Doktor gerçekten önemli. Siz de korkmayın inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Ben de şimdi doktordan geliyorum kalp atışını duymak için. Doktorum bana kalp atışını duymanızı 2.aydan sonra tavsiye ediyorum çünkü erken zamanda kalp atışını duymak düşüğe neden oluyor dedi ama gördük kalbinin attığını, küçücüktü ve atıyordu. Alttan muayene etmedi zaten istemiyordum. Aslında ben doktoruma instagram üzerinden ulaştım ve dün ona sordum sol kasığım ağrıyordu korkmuştum, kendisi beni telkin etti gelin bakalım dedi. Sağolasın hemen beni tanıdı da :) güzeldi çok şükür. İlk doktorum da iyiydi ama çok yoğundu bu sebeple değiştirdim.
İlla kalp atışlarını duymaya gerek yokmuş yani ultrasonda görünüyordu.
Doktor gerçekten önemli. Siz de korkmayın inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
güzel geçmesine çok sevindim.doktorunuz kim güzel ilgilenmiş belki gidebilirim dr arıyorum özel sigortada yaptırdım ins.saglıkla kucağımiza alırız

Son düzenleme:
Baran beyle çok önceden tanışıyorum aynı hastanedeydik birkaç yıl önce. Çok güleryüzlü samimi bir doktordur hastaları da memnundu. Ev arkadaşım da kendisi ile bizzat çalışmıştı, ondan olumsuz bir şey duymadım.
:KK25:
Riskli gebelik dr.u dediler tam olarak uzmanı degilmis ama riskli gebelige bu dr.u tavsiye ediyoruz dedi özel sigortadan.kendisi oyle mi.cunku ultrason cihazlari daha yeni ve buyuk oluyormus bu dr.ların.benim riskli degil aslinda midem bile bulanmıyor ama riskli gebelik doktoruna ve tecrubesi fazla olan dr.a mı gitsem diyorum ☺

Riskli gebelik dr.u dediler tam olarak uzmanı degilmis ama riskli gebelige bu dr.u tavsiye ediyoruz dedi özel sigortadan.kendisi oyle mi.cunku ultrason cihazlari daha yeni ve buyuk oluyormus bu dr.ların.benim riskli degil aslinda midem bile bulanmıyor ama riskli gebelik doktoruna ve tecrubesi fazla olan dr.a mı gitsem diyorum ☺
Hayır değil. Mecburisini bitirdikten istifa edip özele geçti. Perinatoloji bir yan dal. Baran bey kadın doğum uzmanı. Sigortacı biraz sallamış:) Ama Baran beyi deneyebilirsiniz memnun kalırsınız diye düşünüyorum.

zey_cey zey_cey ve diğer arkadaşlar.benim özel sigortayı yaptırdığım ımc sigorta demir hayattan aldığım bu özel sigortanın 3 hastaneyle anlaşması olduğunu söylüyor ankaradayım ben bu arada..1. liv hospital 2. medical park 3. koru hastanesi ankaradayım biliyorsunuz. zey_cey zey_cey sana da mı 3 hastane adı verildi. çünkü internette okurken hrs hastanesi, akrapol lokman hekim vardı medicana yı hatırlamıyorum.varsa da fiyatı daha yüksekti.yok yani 2 den fazla hastaneydi sanki size ne söylendi acaba bu konuda ?

zey_cey zey_cey ve diğer arkadaşlar.benim özel sigortayı yaptırdığım ımc sigorta demir hayattan aldığım bu özel sigortanın 3 hastaneyle anlaşması olduğunu söylüyor ankaradayım ben bu arada..1. liv hospital 2. medical park 3. koru hastanesi ankaradayım biliyorsunuz. zey_cey zey_cey sana da mı 3 hastane adı verildi. çünkü internette okurken hrs hastanesi, akrapol lokman hekim vardı medicana yı hatırlamıyorum.varsa da fiyatı daha yüksekti.yok yani 2 den fazla hastaneydi sanki size ne söylendi acaba bu konuda ?
Kusura bakma canım ben yeni gördüm mesajını. Bana da liv medical park ve koruyu sölemişlerdi. Medicana poliçeleri bile kabul etmiyomuş çoğu doktor die duydum.

Kusura bakma canım ben yeni gördüm mesajını. Bana da liv medical park ve koruyu sölemişlerdi. Medicana poliçeleri bile kabul etmiyomuş çoğu doktor die duydum.
Olsun bende yazdığımı unuttum cevap icin sagol birde lokman hekim akay hastanesi var sigortanın sayfasında var :)

Olsun bende yazdığımı unuttum cevap icin sagol birde lokman hekim akay hastanesi var sigortanın sayfasında var :)
Orası da güzel ama yeni doğan yoğun bakım ünitesi var mı bilmiyorum. O önemli. Sonra doğumunu yaptırmayıp tam teşekküllü devlet hastanelerine sevk edebiliyolar. 9 ay boşa gitmiş oluosun.

Bebegimhadi Bebegimhadi K Katze hanımlar nasıl gidiyor hiç haber yok mu ?:anneadayı:
merhaba iyiyim sağol sen nasılsın... haber şöyle özel sigortayla medical parka başlayacağım sanki senin başak hanıma da gideceğim sanki bir ön görüşme :) zekai tahir burak hastanesine gitmiştim kan vermiştim.kan sonucu normal çıktı 12. aya ense ölçümüne çağırdı.ultrasona bir kez girdim.yeni ultrasona doktorumu ayarlayayım öyle gireceğim.yarın hasteneye gitmek istiyorum.sen ne yaptın ?:anneadayı:

merhaba iyiyim sağol sen nasılsın... haber şöyle özel sigortayla medical parka başlayacağım sanki senin başak hanıma da gideceğim sanki bir ön görüşme :) zekai tahir burak hastanesine gitmiştim kan vermiştim.kan sonucu normal çıktı 12. aya ense ölçümüne çağırdı.ultrasona bir kez girdim.yeni ultrasona doktorumu ayarlayayım öyle gireceğim.yarın hasteneye gitmek istiyorum.sen ne yaptın ?:anneadayı:
Sevindim :) Ben de iyiyim ben de geçen hafta ense ve ikili taramaya gittim sonuç bekliyorm. Bi de cinsiyet kıza döndü %80 dedi bakalım bi dahakine artık :anneadayı: yarın gidersen ya bize :)

Merhaba. Ben gebeliği ilk öğrendiğimde Başak Hanım kongrede olduğu için Coşkun Bey'e gitmiştim. Bir arkadaşımın da kendi doktoru o gün cenaze dolayısıyla gelemediği için doğumunu Coşkun Bey gerçekleştirmişti. Kendisi normal doğum sancısı çekerken hocanın yaklaşımını hiç beğenmemişti. Bende muayenede hastasını dinlemekten ziyade kendisi sürekli onu yap bunu yap yaklaşımı var diye hastasını dinlemekten biraz uzak olduğu şeklinde düşünceye varmıştım.

Hadi inşallah hep güzel haberlerle gelelim :) benim de iyi gidiyo ruh halim dışında. İkili test yaptırdım bi de cinsiyet kıza döndü benim bakalım bi ay sonra gidicem artık
Cinsiyet için erken değil mi

Merhaba. Ben gebeliği ilk öğrendiğimde Başak Hanım kongrede olduğu için Coşkun Bey'e gitmiştim. Bir arkadaşımın da kendi doktoru o gün cenaze dolayısıyla gelemediği için doğumunu Coşkun Bey gerçekleştirmişti. Kendisi normal doğum sancısı çekerken hocanın yaklaşımını hiç beğenmemişti. Bende muayenede hastasını dinlemekten ziyade kendisi sürekli onu yap bunu yap yaklaşımı var diye hastasını dinlemekten biraz uzak olduğu şeklinde düşünceye varmıştım.
tebrik ederim güzel bir yorumda bulunmuşsun. yanımda annemle hevesle coşkun şimşire gittik.odaya annemin girmesine bir bozuldu yüzü ifadesi sert.kalp atışını duymadı annemle baya üzüldük.ertesi gün zekai tahir hastanesinde hem kalp atışını duydum hem dr. yüksel oğuz çok iyi bir doktordu.kesinlikle hastayla fazla mesafeli becerikli de diyemeyeceğim kalp atışını duymadı.o pazartesi çağırmıştı gitmedim gerginliğe gerek yok.sigortamın ilk muayenesini yaktım ilk ay zekai tahirdeydim ve inan çok memnun kaldım hiç kaba bir şey görmedim herkes yardımcı oluyordu çalışanları.100 puan verdim büyük doğuma

zey_cey zey_cey bende Medical park geçtim.ertan Öztürk e gittim.riskli gebelik deyince onu söylediler ama değilmiş.hakkında yorumlar çok iyi.bizde memnun kaldık kalp atışını duyduk çok şükür.biraz kanama alanı varmış.yürüme dedi öyle spor olsun diye yürüyüş spor yasak.ama iyiyim sadece orada kanama alanı gördü.bende bir sıkıntı yok.

Back