• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken tamamlayıcı sigorta 2017

ben daha çalışıyorum canım bu perşembe 37 hafta bitiminde ayrılıyorum .hazırlıklar tamam bizim. kızımızı bekliyoruz. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. :anne:Doğumun nasıl olacağına o gün geldiğinde karar vericez planlı bişi yapmıyoruz. bebek ne zaman isterse nasıl gelmek isterse öyle yapalım dedik.:anneadayı:
özelde misin 37 de çıkıyorsun .. memurlarda son 3 hafta çıkıyor sanırım :) kızını sağlıkla kucağına alıp güzelce büyütün.doğumdan sonrada haber ver bize.bende kendime dönük yaşıyorum.yani buradan tanıştığımız arayıp soramadığım çok arkadaşım var.sen bizi bekleme kendin yaz olur mu ? bende önümüzdeki ay sonu doğum yaparım.sen genç olduğundan bebeği bekleyeceksiniz tabi.benim tüp bebek ve ileri yaş olduğundan riske atmayacağız sezaryan dedi doktor.

özelde misin 37 de çıkıyorsun .. memurlarda son 3 hafta çıkıyor sanırım :) kızını sağlıkla kucağına alıp güzelce büyütün.doğumdan sonrada haber ver bize.bende kendime dönük yaşıyorum.yani buradan tanıştığımız arayıp soramadığım çok arkadaşım var.sen bizi bekleme kendin yaz olur mu ? bende önümüzdeki ay sonu doğum yaparım.sen genç olduğundan bebeği bekleyeceksiniz tabi.benim tüp bebek ve ileri yaş olduğundan riske atmayacağız sezaryan dedi doktor.
Kamudayım 3 hafta kalaya kadar çalıştım işte devlet daha fazlasına izin vermiyo zaten zorlanıyorum artık evde olmam lazım her yerim ağrıyo :( neyse değer. Yazarım tabi siz de yazın mutlaka kaç kiilo aldın :)

Kamudayım 3 hafta kalaya kadar çalıştım işte devlet daha fazlasına izin vermiyo zaten zorlanıyorum artık evde olmam lazım her yerim ağrıyo :KK43: neyse değer. Yazarım tabi siz de yazın mutlaka kaç kiilo aldın :)
37 gözüme çok geldi ondan sordum :) ağrılar artıyor değil mi hayırlısı biraz daha sabır.sizler genç oldugunuzdan 37 haftaya kadar çalışirsinız.bende cok iyiyim ama izin çıkmaz dr.dan.kilo 73 düm bir kac hafta önce ve son muayenede 1 kilo almıstım sadece.su an biraz cikolata vb takıĺıyorum.biraz artıs olabilir.sen kaç kilosun zey_cey zey_cey ..
Bende sana soru sorayım.yarın dr randevum var.32. Hafta bugün bitiyor.raporu söyleyecek dr.bizim değerli ozel sigortamızda da son 1 muayene hakkım kaldı.nts de 35 tl hastanede beni önümuzdeki haftalardaki randevuda nts ye daha cok sayıda sokacaksa dr yarın ücretli gireyim diyorum.

37 gözüme çok geldi ondan sordum :) ağrılar artıyor değil mi hayırlısı biraz daha sabır.sizler genç oldugunuzdan 37 haftaya kadar çalışirsinız.bende cok iyiyim ama izin çıkmaz dr.dan.kilo 73 düm bir kac hafta önce ve son muayenede 1 kilo almıstım sadece.su an biraz cikolata vb takıĺıyorum.biraz artıs olabilir.sen kaç kilosun zey_cey zey_cey ..
Bende sana soru sorayım.yarın dr randevum var.32. Hafta bugün bitiyor.raporu söyleyecek dr.bizim değerli ozel sigortamızda da son 1 muayene hakkım kaldı.nts de 35 tl hastanede beni önümuzdeki haftalardaki randevuda nts ye daha cok sayıda sokacaksa dr yarın ücretli gireyim diyorum.
Aa muayene gakkın nie bitti senin benim 2 tane daha var hala. Niye ücretli gircen bitince ücretli gir ne farkı var ki anlamadm. Bi de 32 de iznini al otur dinlen boşver en güzeli :) bebeğin için

Aa muayene gakkın nie bitti senin benim 2 tane daha var hala. Niye ücretli gircen bitince ücretli gir ne farkı var ki anlamadm. Bi de 32 de iznini al otur dinlen boşver en güzeli :) bebeğin için
Hangi hastaneye gidiyordun ? 3. Aydan beri düzenli olarak sigorta hakkımdan kullaniyorumdur.ilk aylar dr arayısi ile zekai tahir hastanesine gittigim oldu.1 kez de sigortamdan baska bir hastaneye gidip memnun kalmadım.livdeydin hatırladım...
dr.un seni daha az mi çağırmıs ki ? :)
Bitti bitti :) her ay duzenli çağırdı ben 2 muayene parası daha veririm.senin nasıl denk gelmedi 8 i hala bitiremedin acep ? Livdeki doktorundan memnun kaldın mı ?
32 cok erken.sonra bana rapor aratacaklar bugün belli olur tabi de..
Senin bitmemesi ne iyi olmuş

Hangi hastaneye gidiyordun ? 3. Aydan beri düzenli olarak sigorta hakkımdan kullaniyorumdur.ilk aylar dr arayısi ile zekai tahir hastanesine gittigim oldu.1 kez de sigortamdan baska bir hastaneye gidip memnun kalmadım.livdeydin hatırladım...
dr.un seni daha az mi çağırmıs ki ? :)
Bitti bitti :) her ay duzenli çağırdı ben 2 muayene parası daha veririm.senin nasıl denk gelmedi 8 i hala bitiremedin acep ? Livdeki doktorundan memnun kaldın mı ?
32 cok erken.sonra bana rapor aratacaklar bugün belli olur tabi de..
Senin bitmemesi ne iyi olmuş
ayda bir gittim düzenli ben de bi tek ayrıntılı ultrason ayında başka bi yere gittim parayla. belki ondan artmıştır. şimdi 2 haftada bir gidiyorum. ona rağmen yetiyo. doktorum çok anlayışlıydı hastane de öyle. 10 gün içinde yazmaya çalıştılar hakkım bitmesin diye sanırım.

14 kilo aldım şuan 65 kiloyum şeker çıkınca baya diyetle beslendim malesef doğurunca yicem dediğim o kadar çok şey var ki :kk77::rolleyes:
şekerle uğraştın değil mi çok geçmiş olsun.doğurunca artık istediklerini yersin :KK9: iyi olmana sevindim şeker konusunda.diyetle düzeliyormuş bende duymuştum.

9. haftalık hamileyim sigorta şirketim demir hayattan 2 can hamilelik sigortası önerdi 5591 tl bedel istedi 8 muayene 8 tahlil vs yazıyor sizce iyi mi hastane olarak tercihlerim Acıbadem Lütfü Hoca, Liv Türkan Hoca , Memorial Nesrin Hoca bu hastaneler için yeterlimidir? Doğumdan sonra ektra bişeyle karşılaşmak istemem maddi anlamda ?

9. haftalık hamileyim sigorta şirketim demir hayattan 2 can hamilelik sigortası önerdi 5591 tl bedel istedi 8 muayene 8 tahlil vs yazıyor sizce iyi mi hastane olarak tercihlerim Acıbadem Lütfü Hoca, Liv Türkan Hoca , Memorial Nesrin Hoca bu hastaneler için yeterlimidir? Doğumdan sonra ektra bişeyle karşılaşmak istemem maddi anlamda ?
maşallah gözünüz aydın :nazar: :anneadayı: bende demir hayat sigortadan aldım.o hastanelerde bu doktorların bu sigortayı kapsayıp kapsamadığını öğrenmelisiniz önce.medicalparktayım ben ertan beyde.sigorta, medicalparktaki bütün doktorları kapsıyordu.ama live e sorduğumda prof.ları sigorta kapsamı dışındaydı ve geçen yıl toplam ücreti 9500 dü .:KK12:
demir hayat sigorta bence yeterli.
1.ayrıntılı ultrasona benim dr. dışarıya gönderdi eyüp ekiciye 450 tl.
hastane fiyatları da ayrıntılı ultrasonu dahil etmiyor diye hatırlıyorum yanılabilirim.
2.hastaneler 10 muayeneymiş.
her ay 1 kez çağrıldığını düşünürsen sonlara doğru muayene sıklaşacağından bende olduğu gibi 8. 5 ayda muayene hakkın biter gibime geliyor.
3.senin gibi sigortayı geç başlatmıştım yetti.
4.şu an NST ye gireceğim ama sigortanın kapsamında olmam için muayenemin bitmemiş olması gerekiyor yani NST yi sigorta ödüyor.
5. ben bunun için geçen ayı kendim ödedim.önmüzdeki hafta son hakkımla NST yi de kullanıp ondan sonra 1 muayene parası daha öderim.170*2= 350 TL. fazla para ödeyeceğim o da hastanenin doğum paketinden 7000-7500 TL.den halen aşağıda kalıyor.

Merhaba kızlar demir hayat sigortasından memnun musunuz? ben de yaptıracağım
Çocuk sigortası var onda da hamilelik sigortası var daha avantajlı gibi.ankaradabisen sigortabirimi a.oveclerde.ozelden tel vericem.ben cocuguma sigorta yaptirdim.anne çocuk kampanyasi 1047 tl sunnet dahil ve 10 muayenesi var.bana 1.253 malumm ileri yaßim orada da 150 tl fark attırdı :)))))
Biz medicalpark cocuk bolumunden kartini aldik ve tuttuk konuyu.

Merhaba kızlar demir hayat sigortasından memnun musunuz? ben de yaptıracağım

Merhaba ben 2 ay beklemeli demir hayat sigortadan tamamlayıcı gold sigorta yaptırdım. Liv, Medicana, Medical Park vs bir çok hastaneyi kapsıyor. Benim iki ay beklemeli olduğu için çok çok uygun bir fiyat ödedim içine tüm tahliller, 8 muayene ve sezaryen ya da normal doğum dahil. Sadece epidural ve ayrıntılı ultrason fiyata dahil değil. Yalnız satışta söylemedikleri bir şey var, 2 ay beklemeli olduğu zaman 2 aydan sonra 1,5 ay içinde hamile kalman gerekiyor yoksa doğum yaklaşırken tekrar sigorta alman gerekiyor çünkü sigortayı imzaladığınız gün başlatıp 1 yıl için geçerli tutuyorlar. Yani 12 ayın 2 ayı bekliyorsunuz 1 ay içinde hamile kalıp 9 ayda doğuruyorsunuz gibi. Ben ilk aydan hamile kaldığım için sorun yaşamadım ama gerekseydi ikinci kez daha sigorta alacaktım çünkü sigortayla doğum yapmak hastane paketi almaktan çok daha hesaplı.

Yakın zamanda doğum yapmış bir arkadaşım da hamilelik döneminde demirhayattan ikican sigortası aldı o 5 bin lira civarında bir para ödedi. Ama ücret yaşa göre yükseliyor ya da düşüyor.

Umarım yardımcı olur sizin için.

ben de 2 can sigortası yaptırdım 5.500 civarında tuttu. memnunum su an için :)

Bende hamile kalinca demir hayat dusunuyorum yalniz tamamlayici olanin farki nedir onu tam anlamadim. 9-10 bin civari premium paketi var florence nigthingale da geciyor epudral sezeryan dogum dahil , 9 kontrol ve test var sanirim icinde

Merhaba kızlar. Henüz hamile değilim. Ama sigorta için araştırmalara başladım. Demir hayat 2 can sigortasını önerir misiniz. Dün fiyat aldım. Medipol Mega Hastanesi için normal doğum 4.627 TL, sezeryen 5.950 TL dediler.
içinde 8 muayene varmış. Hangi testleri kapsıyor. Testler için hep cebinizden mi verdiniz.
İStanbulda olup, önerebileceğiniz bir dr var mı

Back