Benim de görünen bir kanama alanı vardı 8. haftada geçtizey_cey bende Medical park geçtim.ertan Öztürk e gittim.riskli gebelik deyince onu söylediler ama değilmiş.hakkında yorumlar çok iyi.bizde memnun kaldık kalp atışını duyduk çok şükür.biraz kanama alanı varmış.yürüme dedi öyle spor olsun diye yürüyüş spor yasak.ama iyiyim sadece orada kanama alanı gördü.bende bir sıkıntı yok.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileyken tamamlayıcı sigorta 2017
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sigortayı yaptırdık. Ne zaman ilk muayeneye gidebilirim meçhul. Memleketteyim halaHadi inşallah hep güzel haberlerle gelelim :) benim de iyi gidiyo ruh halim dışında. İkili test yaptırdım bi de cinsiyet kıza döndü benim bakalım bi ay sonra gidicem artık
- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 50
Haa iyi sagol cok sükür kanama yok.progestan iğnede zırh gibi tutuyor benceBenim de görünen bir kanama alanı vardı 8. haftada geçti
- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 50
Memleketinde dogum yapacaksın böyle giderse sigortan hayırlı uğurlu olsun.Sigortayı yaptırdık. Ne zaman ilk muayeneye gidebilirim meçhul. Memleketteyim hala
Hahahha evetMemleketinde dogum yapacaksın böyle giderse sigortan hayırlı uğurlu olsun.
Bende Demir Hayat tan 2 can hamilelik sigortası yaptırdım. Bekleme süresi olmayan ve hamileliğin hangi aşamasında olursanız yaptırıp kullanabileceğiniz bir sigorta. Yeni bir poliçe imis ve sanırım henüz çok bilinmiyor. Anlaşmalı hastane listelerine internet sitelerinden ulaşabilirsiniz. Bana Benay Oguz isimli bir temsilci yardımcı oldu tüm sorularımı yılmadan yanıtladı. Umarım size de faydalı olur.
Bende Demir Hayat tan 2 can hamilelik sigortası yaptırdım. Bekleme süresi olmayan ve hamileliğin hangi aşamasında olursanız yaptırıp kullanabileceğiniz bir sigorta. Yeni bir poliçe imis ve sanırım henüz çok bilinmiyor. Anlaşmalı hastane listelerine internet sitelerinden ulaşabilirsiniz. Bana Benay Oguz isimli bir temsilci yardımcı oldu tüm sorularımı yılmadan yanıtladı. Umarım size de faydalı olur.
Hayırlı olsunBende Demir Hayat tan 2 can hamilelik sigortası yaptırdım. Bekleme süresi olmayan ve hamileliğin hangi aşamasında olursanız yaptırıp kullanabileceğiniz bir sigorta. Yeni bir poliçe imis ve sanırım henüz çok bilinmiyor. Anlaşmalı hastane listelerine internet sitelerinden ulaşabilirsiniz. Bana Benay Oguz isimli bir temsilci yardımcı oldu tüm sorularımı yılmadan yanıtladı. Umarım size de faydalı olur.
- 7 Eylül 2017
- 17
- 11
- 3
- 34
Canım napıyosun nasıl gidiyor12. haftada görünüyor. Ama bazen yanıltıcı olabiliyormuş. Benim öle oldu bi dahaki randevuda netleşir ancak.
- 8 Ağustos 2017
- 113
- 71
- 98
- 38
İyi gidiyo canım 16 hafta olduk. Her şey normal şuan. Kızımız olcakmış Senin nasıl gidiyo nasıl bebiş :)Canım napıyosun nasıl gidiyor
- 8 Ağustos 2017
- 113
- 71
- 98
- 38
evet biz yaptırdık. Belli hastanelerde var anlaşmalar. O yüzden fiyat değişebilir. tanıdık var isterseniz numarasını iletebilirim.Hayırlı olsun bu arada.Hamileyken doğum sigortası yapılırmı diy araştırırken burayı gördüm nekadar ücret isteyecekler bakalım , 11 haftalık hamileyim çamlıca medicanada doğum yapmayı düşünüyorum
- 26 Haziran 2009
- 380
- 351
- 323
Olur valla, anlaşmalı kurumlarına baktım, gittiğim hastanede geçerli, size zahmet varsa telefonu alabilirim teşekkürlerevet biz yaptırdık. Belli hastanelerde var anlaşmalar. O yüzden fiyat değişebilir. tanıdık var isterseniz numarasını iletebilirim.Hayırlı olsun bu arada.
iyi gidiyo gibi Başak hocadan memnun musun halaİyi gidiyo canım 16 hafta olduk. Her şey normal şuan. Kızımız olcakmış Senin nasıl gidiyo nasıl bebiş :)
- 8 Ağustos 2017
- 113
- 71
- 98
- 38
Evet canım memnunum sen doktor işini naptın?iyi gidiyo gibi Başak hocadan memnun musun hala
- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 50
demir hayat sigorta 4300 tl diye biliyorum.benim yaş sebebiyle ve ilk başta seçip sonra vazgeçtiğim liv hospital ın 100-150 tl. farkı sebebiyle 4.650 idi.zammı geldi acaba ne dediler size veya başka hastaneler mi eklendi medicana gibi ?demir hayata başvurdum eşimin numarasını vermiştim 5600 tl fiyat vermişler,12 haftalık hamileyim 2li testimi haftasonu yaptırdım, hafta içi hastaneyle de görüşecek bakalım onlar nekadar diyorlar.
- 8 Ağustos 2017
- 113
- 71
- 98
- 38
Canım istanbuldaki hastaneler için yaptırdığından dolayı fiyatlar değişik. Sen neler yapıosun hiç sesin çıkmıo nasıl gidio hamilelik bebiş nasıdemir hayat sigorta 4300 tl diye biliyorum.benim yaş sebebiyle ve ilk başta seçip sonra vazgeçtiğim liv hospital ın 100-150 tl. farkı sebebiyle 4.650 idi.zammı geldi acaba ne dediler size veya başka hastaneler mi eklendi medicana gibi ?
- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 50
ben ankaradayım zey_cey ..:) tedavim için istanbula gittiğimden aklında öyle kaldı herhalde.Canım istanbuldaki hastaneler için yaptırdığından dolayı fiyatlar değişik. Sen neler yapıosun hiç sesin çıkmıo nasıl gidio hamilelik bebiş nası
biraz kendimleydim mide bulantısı vs ile zaman geçti.başka forumdayım daha çok onun etkisi de var.
liv hospital daha pahalıymış 100 150 tl.5600 yazmış yukarıda arkadaş o niye yüksek ki.evet hamilelik iyi gitmeye başladı bulantı az vardı o da gitti gibi.bebişde iyi.senin nasıl gidiyor hamilelik bebiş ne yapıyor