• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken tamamlayıcı sigorta 2017

zey_cey zey_cey bende Medical park geçtim.ertan Öztürk e gittim.riskli gebelik deyince onu söylediler ama değilmiş.hakkında yorumlar çok iyi.bizde memnun kaldık kalp atışını duyduk çok şükür.biraz kanama alanı varmış.yürüme dedi öyle spor olsun diye yürüyüş spor yasak.ama iyiyim sadece orada kanama alanı gördü.bende bir sıkıntı yok.
Benim de görünen bir kanama alanı vardı 8. haftada geçti

Hadi inşallah hep güzel haberlerle gelelim :) benim de iyi gidiyo ruh halim dışında. İkili test yaptırdım bi de cinsiyet kıza döndü benim bakalım bi ay sonra gidicem artık
Sigortayı yaptırdık. Ne zaman ilk muayeneye gidebilirim meçhul. Memleketteyim hala :olamaz:

Bende Demir Hayat tan 2 can hamilelik sigortası yaptırdım. Bekleme süresi olmayan ve hamileliğin hangi aşamasında olursanız yaptırıp kullanabileceğiniz bir sigorta. Yeni bir poliçe imis ve sanırım henüz çok bilinmiyor. Anlaşmalı hastane listelerine internet sitelerinden ulaşabilirsiniz. Bana Benay Oguz isimli bir temsilci yardımcı oldu tüm sorularımı yılmadan yanıtladı. Umarım size de faydalı olur.

Bende Demir Hayat tan 2 can hamilelik sigortası yaptırdım. Bekleme süresi olmayan ve hamileliğin hangi aşamasında olursanız yaptırıp kullanabileceğiniz bir sigorta. Yeni bir poliçe imis ve sanırım henüz çok bilinmiyor. Anlaşmalı hastane listelerine internet sitelerinden ulaşabilirsiniz. Bana Benay Oguz isimli bir temsilci yardımcı oldu tüm sorularımı yılmadan yanıtladı. Umarım size de faydalı olur.

Hayırlı olsun:super:

Merhabalar Acibadem Sigorta genel mud. de ozel saglik sigortasi biriminde calismaktayim.Eger ozel saglik sigortasiyla ilgili ya da dogum sigortasiyla ilgili bilgi almak isteyen olursa yardimci olmak isterim.Telefon numaram .Destek olmak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hamileyken doğum sigortası yapılırmı diy araştırırken burayı gördüm nekadar ücret isteyecekler bakalım , 11 haftalık hamileyim çamlıca medicanada doğum yapmayı düşünüyorum

Hamileyken doğum sigortası yapılırmı diy araştırırken burayı gördüm nekadar ücret isteyecekler bakalım , 11 haftalık hamileyim çamlıca medicanada doğum yapmayı düşünüyorum
evet biz yaptırdık. Belli hastanelerde var anlaşmalar. O yüzden fiyat değişebilir. tanıdık var isterseniz numarasını iletebilirim.Hayırlı olsun bu arada.

evet biz yaptırdık. Belli hastanelerde var anlaşmalar. O yüzden fiyat değişebilir. tanıdık var isterseniz numarasını iletebilirim.Hayırlı olsun bu arada.
Olur valla, anlaşmalı kurumlarına baktım, gittiğim hastanede geçerli, size zahmet varsa telefonu alabilirim teşekkürler

demir hayata başvurdum eşimin numarasını vermiştim 5600 tl fiyat vermişler,12 haftalık hamileyim 2li testimi haftasonu yaptırdım, hafta içi hastaneyle de görüşecek bakalım onlar nekadar diyorlar.

demir hayata başvurdum eşimin numarasını vermiştim 5600 tl fiyat vermişler,12 haftalık hamileyim 2li testimi haftasonu yaptırdım, hafta içi hastaneyle de görüşecek bakalım onlar nekadar diyorlar.
demir hayat sigorta 4300 tl diye biliyorum.benim yaş sebebiyle ve ilk başta seçip sonra vazgeçtiğim liv hospital ın 100-150 tl. farkı sebebiyle 4.650 idi.zammı geldi acaba ne dediler size veya başka hastaneler mi eklendi medicana gibi ?

demir hayat sigorta 4300 tl diye biliyorum.benim yaş sebebiyle ve ilk başta seçip sonra vazgeçtiğim liv hospital ın 100-150 tl. farkı sebebiyle 4.650 idi.zammı geldi acaba ne dediler size veya başka hastaneler mi eklendi medicana gibi ?
Canım istanbuldaki hastaneler için yaptırdığından dolayı fiyatlar değişik. Sen neler yapıosun hiç sesin çıkmıo nasıl gidio hamilelik:anneadayı: bebiş nası:anne:

Canım istanbuldaki hastaneler için yaptırdığından dolayı fiyatlar değişik. Sen neler yapıosun hiç sesin çıkmıo nasıl gidio hamilelik:anneadayı: bebiş nası:anne:
ben ankaradayım zey_cey zey_cey ..:) tedavim için istanbula gittiğimden aklında öyle kaldı herhalde.
biraz kendimleydim mide bulantısı vs ile zaman geçti.başka forumdayım daha çok onun etkisi de var.
liv hospital daha pahalıymış 100 150 tl.5600 yazmış yukarıda arkadaş o niye yüksek ki.evet hamilelik iyi gitmeye başladı bulantı az vardı o da gitti gibi.bebişde iyi.senin nasıl gidiyor hamilelik bebiş ne yapıyor :nazar::anne::anneadayı:

Back