- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.733
Nasıl yani ben konu sahibinin eski konularını bilmiyorum ama arkadaş diye anlattığının arkadaş degil kendi olduğunu sadece tahmin ettim. Gerçekten kondom mu delmiş hamile kalmak için?Eleştirilmeyecek gibi degil. Değdi mi zorla kondom delerek hamile kalmaya. Ilk dayaği degil zaten hep vardi.
Yalniz kalmayayim diye, bu kotu hayata birini daha ortak etmek icin cocuk yapmak bencilliklerin en buyugu, tabi ki boşanmayacak.
Arkadaşlar merhaba ben artık kafayı yiyeceğim ben bebek istiyorum eşim istemiyor lütfen yargılamayın bundan önce kondom delerek hamile kalmıştım ama bu sefer öyle bi şansım yok kondomu ilişki sonrası banyoya gidip hemen içime akıtsam hamile kalır mıyım iki düşüğüm var lütfen yargılamayın bana fikir verin eşim ne konuşmaktan anlıyor ne iyilikten lütfen
Çok teşekkür ederim hepinize Allah sizden razı olsun arkadaşımın başına da gelmedi olay benim başıma geldi yalan söyledim eşim yan odada horul horul uyuyor yarını beklemenin aptallık be korkaklıktan başka hiç bir şey olmadığını anlıyorum şimdi ambulansı arıyorum çok küçük yaşta evlendim ve çok zorluklar yaşadım doğuda yaşıyorum çok çaresizim karnım hiç hareket etmiyor çok korkuyorum lütfen bana dua edin benim yedi yıldan sonra bebeğim oldu tek isteğim bebeğimin başına bir şey gelmemiş olması inşallah bana vurduğu elleri kırılır hepinize çok teşekkür ederim bana dua edin
İyi geceler herkese az önce eşimle biraz sürtüştük bana hayatımdan çık seni istemiyorum kafan çok kalın senden bıktım vs vs gibi ağır şeyler söyledi hep söylüyor ve bunu en basit şeylerde söylüyor söylediğinin üstünden üç dakika geçmeden canım su getirir misin diyor artık çok yoruldum kayınvalidem de sürekli iki karakterli olduğunu söyler durur eşimin bu hareketlerine anlam veremiyorum çok dengesiz bipolar bozukluğu olduğunu düşünüyorum ama hastalık hakkında da pek bi bilgim yok
Daha önce de şiddet görüp bu izler diye foto atıp ilaç tavsiyesi istemiş çevresi diyormuş ki çocuk olunca yuvan düzelir o da en azından kimsem yok bari çocuk olsun diye istiyor şu anAl işte bu adamı baba yapmışsınız. Şiddetin her türlüsünü gösteren adamdan baba olmayı bırak koca da olmaz.
sizin kiminiz kimseniz yok mu?
Çocuklar süs bitkisi sanki. Gerçi bitkiler bile negatif ortamı,kişiyi hissediyorlar. Doğacak çocuğa şimdiden üzülmeye başladım. Anne çocuk delisi baba şiddet delisiDaha önce de şiddet görüp bu izler diye foto atıp ilaç tavsiyesi istemiş çevresi diyormuş ki çocuk olunca yuvan düzelir o da en azından kimsem yok bari çocuk olsun diye istiyor şu an
Daha önce de şiddet görüp bu izler diye foto atıp ilaç tavsiyesi istemiş çevresi diyormuş ki çocuk olunca yuvan düzelir o da en azından kimsem yok bari çocuk olsun diye istiyor şu an
Üzüldüm sizin adınıza bebek ne durumda acaba umarım bebek iyidir .Evet aradım bekliyorum sanki karnımdan bir şey kopmuş gibi hissediyorum lütfen bana dua edin bu bebek benim tek umudum yedi yıl sonra oldu tek çarem kanamam yok sürekli kendimi kontrol ediyorum ama karnımdan bir şey kopmuş gibi sanki göbek bağından düşmüş gibi hissediyorum ağzımın tadı da gitti bilmiyorum bebeğe bir şey oldu gibi kayınbiraderimi de aradım iki sokak ötemizde oturuyorlar onunla çıkacağım tek başıma korkuyorum bana destek olması için bana dua edin
hayvan o kuzuya kurban olsun yarini niye bekliyosunuz acile falan gitseniz hic diyilse darp raporu alin onuda atin disari ondan baba olmaz dogmamis bebege vuruyosaBir arkadaşımın başına gelen bir olay hesabı olmadığı için ben iletiyorum arkadaşım eşi ile tartışmış 4,5 aylık hamile eşi şiddet göstermiş sırtına vurmuş yerde sürüklemiş ve tokat atmış karnına darbe almamış ama çok korkuyor daha önce karnına baktığında hafif hafif hareket ettiğini görüyormuş ama şimdi karnı hiç hareket etmiyormuş karnında guruldamaya benzer sesler geliyormuş bebeğe bir şey olmuş mudur yarın hastaneye gideceğiz zaten ama korkuyoruz bebek kalbi durma olayı olabilir mi ya da kordon bağı ile ilgili bir durum
Yüklenilmicek gibi değil ama, yıllardır şiddet görüyor kocası çocuk istemiyor kadın kondom delerek hamile kalıyor 2 kez bebeği düşüyor, üstüne tekrar hamile kalıyor ama bu arada kocası şiddete devam ediyor. Sırf kocasından boşanmak istemediği için kendi deyimiyle yalnız olduğu için bebeği olsun istemesi dünyanın en bencilce olayı değil mi? Bakın şimdi bebeğin de hayatı tehlikede, bunlar zaten olacak şeylerdi herkesin defalarca uyardığı yapma dediği şeylerdi ama kimseyi dinlemedi şimdi olan o masum bebeğe olacak. Çok acı çok..Bu kadar yuklenmesek mi? Belli ki su an sokta, akil tutulmasi yasiyor ve yaninda kimse yok
Ben hikayenin evveliyatini size yazdiktan sonra ogrendim, haklisinizYüklenilmicek gibi değil ama, yıllardır şiddet görüyor kocası çocuk istemiyor kadın kondom delerek hamile kalıyor 2 kez bebeği düşüyor, üstüne tekrar hamile kalıyor ama bu arada kocası şiddete devam ediyor. Sırf kocasından boşanmak istemediği için kendi deyimiyle yalnız olduğu için bebeği olsun istemesi dünyanın en bencilce olayı değil mi? Bakın şimdi bebeğin de hayatı tehlikede, bunlar zaten olacak şeylerdi herkesin defalarca uyardığı yapma dediği şeylerdi ama kimseyi dinlemedi şimdi olan o masum bebeğe olacak. Çok acı çok..