- Konu Sahibi pembeportakalizmir
-
Ben sizden farklı biliyorum doktorumdan duyduklarım bunlardı. Bir iki izlediğim videoda da böyle duydum hep.Rahim agzi kisaligi varsa problemdir. Servikste sorun yoksa kasilmalar problem yaratmaz.
asiri siddet annenin sarsilmasindan dolayi tehlikelidir.
Ben sizden farklı biliyorum doktorumdan duyduklarım bunlardı. Bir iki izlediğim videoda da böyle duydum hep.
Yani benim korkmam gerekmiyor değil mi arkadaşım sıkıntı yok demiyanlis biliyorsunuz diyebilirim rahatlikla. Kasilmalarin tehlikesi serviks acikligina sebep olmaktir.Serviks 2,5 cm in ustundeyse zaten problem olmaz.Arastirdiklarinizi da yanlis anlamis olabilirsiniz.
Sende yasadinmi bunlarıyanlis biliyorsunuz diyebilirim rahatlikla. Kasilmalarin tehlikesi serviks acikligina sebep olmaktir.Serviks 2,5 cm in ustundeyse zaten problem olmaz.Arastirdiklarinizi da yanlis anlamis olabilirsiniz.
Normal bir hamilelik gecirdim, bir problem yasamadim. Zaten problem olunca doktor acikliyor. Doktor bir sey demeden evhama gerek yok.Sende yasadinmi bunları
Anladım bisey demedi o yüzden bende sormadım 3 kez gittim kontroleRica ederim korkmayın bende siz gibi panik bir anne adayıyım o yüzden çok araştırmalar yapıyorum bildiklerimi aktardım cidden korkmayın ama doktora bir dahaki gitttiğinşzde sorun ağrılar falan var ise kasıklarda yasaklıyorlar.
Evet haklisinizNormal bir hamilelik gecirdim, bir problem yasamadim. Zaten problem olunca doktor acikliyor. Doktor bir sey demeden evhama gerek yok.
Banada bisey demeyince bende çekindim sormayaBiz keseyi görmeye gittiğimizde kalp atışı duyana kadar yasak demişti, sonrasında herhangi bir kısıtlama getirmedi. Gebelik riskli devam etmediği sürece ilişki öneriliyor ama insan ister istemez çekinip tedirginlik yaşıyor bir şey olacak mı diye.
Keseyi gördünüz mü?Doktor hiçbişi demedi canim risk olsaydı söylerdi heralde
Evet cuma gördükKeseyi gördünüz mü?
Çok şükür. İnşallah kalp atışını da duyarsınız. Bizim aralık anneleri grubunda kızlar var, doktoru ilişki yasaklamamış. Ama korunarak ilişkiye giriyorlar.Evet cuma gördük
Aynen tatlım benimde ocakta kayibim oldu doktoruma sordum şimdi risk yok ama bebek büyüsün dedi eşimde sağolsun asla zorlamiyoÇok şükür. İnşallah kalp atışını da duyarsınız. Bizim aralık anneleri grubunda kızlar var, doktoru ilişki yasaklamamış. Ama korunarak ilişkiye giriyorlar.
Benim bir kaybım olduğu için risk olmasa bile ne olur ne olmaz diye 3.aya kadar yasakladı.
O zaman uzak durmak lazım ne olur ne olmaz. Mast. Da sık yapmamalısın bence. Dikkat et. İnşallah şimdiki bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımızaAynen tatlım benimde ocakta kayibim oldu doktoruma sordum şimdi risk yok ama bebek büyüsün dedi eşimde sağolsun asla zorlamiyo
Yok canim bugün yaptım bidaha yapmam amin insallahO zaman uzak durmak lazım ne olur ne olmaz. Mast. Da sık yapmamalısın bence. Dikkat et. İnşallah şimdiki bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza
Merhaba hamileyken boşalınca bir farkı var mı gebe olduğunuzu ayırt edebilecek kadar bende utanıyorum kusura bakmayın sorarken amaKızlar eşimle ilişki asla yaşamıyoruz 5 haftalık hamileyim haftaya kalbini duycaz nasip olursa ama korkuyorum orgazm oldum bugün mastürbasyon yaptım ihtiyacım vardı bebeğime zararı olurmu utanarak soruyorum hemen tepki göstermeyin yaşayan vardir
Bence rıskı yoktur bır kere Allah. Öyle muntazam bir cizgi cekmiski hamile oldgumuzu ılk haftalarda bılemeyebılıyoruz hele adet gecıkmesı olanlar konduramıyor bıle hamıle oldugunu ( örnek ben. ) ama sigara ıcenmı dıyım ıckı ıcenmı dıyım abtıbıyotık kullananmı dıyım rontgen mr cektıren agır ıste calısan bır suru ınsan vardır o yuzden ilk haftalarda dıkkat edılmesı gerekır dıye bıse cok sacma Allah o işi bize bırakmıyor kendı koruyor yavrumuZu rahat ol yeterKızlar eşimle ilişki asla yaşamıyoruz 5 haftalık hamileyim haftaya kalbini duycaz nasip olursa ama korkuyorum orgazm oldum bugün mastürbasyon yaptım ihtiyacım vardı bebeğime zararı olurmu utanarak soruyorum hemen tepki göstermeyin yaşayan vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?