Hamileyken orgazm olmak kotu mu

Rahim agzi kisaligi varsa problemdir. Servikste sorun yoksa kasilmalar problem yaratmaz.

asiri siddet annenin sarsilmasindan dolayi tehlikelidir.
Ben sizden farklı biliyorum doktorumdan duyduklarım bunlardı. Bir iki izlediğim videoda da böyle duydum hep.

Fazla panik olup cok kafa yorma bence. Nasip kismet isi. Oluruna birak. Hamilelik stres donemi degil tadini cikar.

Ben sizden farklı biliyorum doktorumdan duyduklarım bunlardı. Bir iki izlediğim videoda da böyle duydum hep.

yanlis biliyorsunuz diyebilirim rahatlikla. Kasilmalarin tehlikesi serviks acikligina sebep olmaktir.Serviks 2,5 cm in ustundeyse zaten problem olmaz.Arastirdiklarinizi da yanlis anlamis olabilirsiniz.

Biz keseyi görmeye gittiğimizde kalp atışı duyana kadar yasak demişti, sonrasında herhangi bir kısıtlama getirmedi. Gebelik riskli devam etmediği sürece ilişki öneriliyor ama insan ister istemez çekinip tedirginlik yaşıyor bir şey olacak mı diye.

Evet cuma gördük
Çok şükür. İnşallah kalp atışını da duyarsınız. Bizim aralık anneleri grubunda kızlar var, doktoru ilişki yasaklamamış. Ama korunarak ilişkiye giriyorlar.
Benim bir kaybım olduğu için risk olmasa bile ne olur ne olmaz diye 3.aya kadar yasakladı.

Aynen tatlım benimde ocakta kayibim oldu doktoruma sordum şimdi risk yok ama bebek büyüsün dedi eşimde sağolsun asla zorlamiyo

Aynen tatlım benimde ocakta kayibim oldu doktoruma sordum şimdi risk yok ama bebek büyüsün dedi eşimde sağolsun asla zorlamiyo
O zaman uzak durmak lazım ne olur ne olmaz. Mast. Da sık yapmamalısın bence. Dikkat et. İnşallah şimdiki bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza

Biz ilk haftalarda ilişkiye devam ediyorduk,8.haftamda kanamam olunca doktora sorduk.normal bir gebelikte ilişki devam sorun yok ama kanama olursa yasak dedi.her gebeliğin farklı durumları var genel anlamda zararlı diye birşey yok yani.

Merhaba hamileyken boşalınca bir farkı var mı gebe olduğunuzu ayırt edebilecek kadar bende utanıyorum kusura bakmayın sorarken ama

Orgazm rahmi uyardığı için doğum eylemi olarak algılayabilir vücudunuz. O yüzden tedbirli olmakta fayda var. Benim dr yasaklamadı ama dikkat ediyoruz yine de ne olur ne olmaz.

Bence rıskı yoktur bır kere Allah. Öyle muntazam bir cizgi cekmiski hamile oldgumuzu ılk haftalarda bılemeyebılıyoruz hele adet gecıkmesı olanlar konduramıyor bıle hamıle oldugunu ( örnek ben. ) ama sigara ıcenmı dıyım ıckı ıcenmı dıyım abtıbıyotık kullananmı dıyım rontgen mr cektıren agır ıste calısan bır suru ınsan vardır o yuzden ilk haftalarda dıkkat edılmesı gerekır dıye bıse cok sacma Allah o işi bize bırakmıyor kendı koruyor yavrumuZu rahat ol yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…