Hamileyken orgazm olmak kotu mu

pembeportakalizmir

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
340
148
18
Kızlar eşimle ilişki asla yaşamıyoruz 5 haftalık hamileyim haftaya kalbini duycaz nasip olursa ama korkuyorum orgazm oldum bugün mastürbasyon yaptım ihtiyacım vardı bebeğime zararı olurmu utanarak soruyorum hemen tepki göstermeyin yaşayan vardir

Doktorunuz hamileliginizi riskli görmediyse cinsel ilişkiyi yasaklamamıştır. Orgazmın hamileliğe herhangi olumsuz bir etkisi yok. İçiniz rahat olsun.
Hayırlı olsun bebeğiniz.
Allah bin kere razı olsun hiç ilişki hakkında konuşmadık riskli olsa söylerdi demekki çok sağolun sormadım da oda söylemedi:)

Allah bin kere razı olsun hiç ilişki hakkında konuşmadık riskli olsa söylerdi demekki çok sağolun sormadım da oda söylemedi:)
Eğer söylemediyse sorun yok. Bana söyledi o yüzden öğrendiğimiz günden beri yapmıyoruz.
Yapacaksanız da korunun ya da içinize boşalma olmasın. Sperm düşüğe sebep olabiliyor ALLAH korusun.
İnşallah sağlıkla kavuşursunuz miniğinize

Şey utanıyorum ama hiç ilişki yaşamadık ben kendim orgazm oldum eşimle asla ilişkiye girmiyoruz bu tehlikelimi diye sormuştum sağolun inşallah:)

İlk haftalarda bence de yapılmaması daha iyi cinselliğin ama siz bir daha yapmayın. Cinsel ilişkihin yasaklanması 6.haftadan sonra belli olur genelde zaten. Amacı da penisin bebeğe ulaşması değildir. Bu mümkün değil. Asıl amaç annenin zevk alırken yaşadığı kasılmalardır yani sizin durumunuz. Bir daha yapmayın

Ilk defa siz yapmayın dediniz ilk defa oldu bu bidaha yapmam ama aciklarmisiniz

Ilk defa siz yapmayın dediniz ilk defa oldu bu bidaha yapmam ama aciklarmisiniz
Açıkladım zaten. İnternetten okursanız da söylüyor zaten doktorlar. Siz orgaZm olduğunuz da rahminiz kasılmalar Yaşar. Doktorlar cinselliği bu sebepten yasaklar zaten. Ha masturbasyon yaptınız ha cşnsellik yaşadınız aynı şey.

Rahim agzi problemi varsa evet sorun bu, ama yoksa son ana kadar yasamanin hic bir sakincasi yok. Asiri siddet olmadiktan sonra.

Rahim agzi problemi varsa evet sorun bu, ama yoksa son ana kadar yasamanin hic bir sakincasi yok. Asiri siddet olmadiktan sonra.
Tabikide aşırı şiddet asla olmaz canim zaten eşim istemiyor bizde yaşamıyoruz bugün bi defa oldu oda benim tarafımdan çok istek oldu bende ama kendi kendime yaptım yani zorlama bisey yok eşim tarafindan

Tamam

Teşekkür ederim
Bence sorun degil yani zaten risk olunca doktor söylüyor bizim sex hayatımızda hiç degişiklik olmadı mesela bebekten önce nasılsa aynı devam sadece daha sakin hareket ediyoruz öncesine oranla ama ilişki hala yaşanıyor sorun yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…