- 12 Mart 2020
- 340
- 148
- 18
- Konu Sahibi pembeportakalizmir
-
Allah bin kere razı olsun hiç ilişki hakkında konuşmadık riskli olsa söylerdi demekki çok sağolun sormadım da oda söylemedi:)Doktorunuz hamileliginizi riskli görmediyse cinsel ilişkiyi yasaklamamıştır. Orgazmın hamileliğe herhangi olumsuz bir etkisi yok. İçiniz rahat olsun.
Hayırlı olsun bebeğiniz.
Eğer söylemediyse sorun yok. Bana söyledi o yüzden öğrendiğimiz günden beri yapmıyoruz.Allah bin kere razı olsun hiç ilişki hakkında konuşmadık riskli olsa söylerdi demekki çok sağolun sormadım da oda söylemedi:)
Şey utanıyorum ama hiç ilişki yaşamadık ben kendim orgazm oldum eşimle asla ilişkiye girmiyoruz bu tehlikelimi diye sormuştum sağolun inşallah:)Eğer söylemediyse sorun yok. Bana söyledi o yüzden öğrendiğimiz günden beri yapmıyoruz.
Yapacaksanız da korunun ya da içinize boşalma olmasın. Sperm düşüğe sebep olabiliyor ALLAH korusun.
İnşallah sağlıkla kavuşursunuz miniğinize
Biliyorum canım onu sorduğunu. Eğer sorun yoksa ilişki yaşayabilirsiniz mast. Gerek yok demeye getiriyorum bendeŞey utanıyorum ama hiç ilişki yaşamadık ben kendim orgazm oldum eşimle asla ilişkiye girmiyoruz bu tehlikelimi diye sormuştum sağolun inşallah:)
İlk haftalarda bence de yapılmaması daha iyi cinselliğin ama siz bir daha yapmayın. Cinsel ilişkihin yasaklanması 6.haftadan sonra belli olur genelde zaten. Amacı da penisin bebeğe ulaşması değildir. Bu mümkün değil. Asıl amaç annenin zevk alırken yaşadığı kasılmalardır yani sizin durumunuz. Bir daha yapmayınKızlar eşimle ilişki asla yaşamıyoruz 5 haftalık hamileyim haftaya kalbini duycaz nasip olursa ama korkuyorum orgazm oldum bugün mastürbasyon yaptım ihtiyacım vardı bebeğime zararı olurmu utanarak soruyorum hemen tepki göstermeyin yaşayan vardir
Ilk defa siz yapmayın dediniz ilk defa oldu bu bidaha yapmam ama aciklarmisinizİlk haftalarda bence de yapılmaması daha iyi cinselliğin ama siz bir daha yapmayın. Cinsel ilişkihin yasaklanması 6.haftadan sonra belli olur genelde zaten. Amacı da penisin bebeğe ulaşması değildir. Bu mümkün değil. Asıl amaç annenin zevk alırken yaşadığı kasılmalardır yani sizin durumunuz. Bir daha yapmayın
Doktor hiçbişi demedi canim risk olsaydı söylerdi heraldeBiliyorum canım onu sorduğunu. Eğer sorun yoksa ilişki yaşayabilirsiniz mast. Gerek yok demeye getiriyorum bende
Açıkladım zaten. İnternetten okursanız da söylüyor zaten doktorlar. Siz orgaZm olduğunuz da rahminiz kasılmalar Yaşar. Doktorlar cinselliği bu sebepten yasaklar zaten. Ha masturbasyon yaptınız ha cşnsellik yaşadınız aynı şey.Ilk defa siz yapmayın dediniz ilk defa oldu bu bidaha yapmam ama aciklarmisiniz
Umarım bisey olmamistirAçıkladım zaten. İnternetten okursanız da söylüyor zaten doktorlar. Siz orgaZm olduğunuz da rahminiz kasılmalar Yaşar. Doktorlar cinselliği bu sebepten yasaklar zaten. Ha masturbasyon yaptınız ha cşnsellik yaşadınız aynı şey.
Rahim agzi problemi varsa evet sorun bu, ama yoksa son ana kadar yasamanin hic bir sakincasi yok. Asiri siddet olmadiktan sonra.Açıkladım zaten. İnternetten okursanız da söylüyor zaten doktorlar. Siz orgaZm olduğunuz da rahminiz kasılmalar Yaşar. Doktorlar cinselliği bu sebepten yasaklar zaten. Ha masturbasyon yaptınız ha cşnsellik yaşadınız aynı şey.
Hayır olmuştur demiyorum yanlış anlamayın amacı anlattım siZe sadece. Zaten doktorlar herkese yasak tutmazUmarım bisey olmamistir
Tabikide aşırı şiddet asla olmaz canim zaten eşim istemiyor bizde yaşamıyoruz bugün bi defa oldu oda benim tarafımdan çok istek oldu bende ama kendi kendime yaptım yani zorlama bisey yok eşim tarafindanRahim agzi problemi varsa evet sorun bu, ama yoksa son ana kadar yasamanin hic bir sakincasi yok. Asiri siddet olmadiktan sonra.
Aşırı şiddet olmadan da aşırı kasılma olabilir bunu bilemeyiz kiRahim agzi problemi varsa evet sorun bu, ama yoksa son ana kadar yasamanin hic bir sakincasi yok. Asiri siddet olmadiktan sonra.
Teşekkür ederimHayır olmuştur demiyorum yanlış anlamayın amacı anlattım siZe sadece. Zaten doktorlar herkese yasak tutmaz
Rahim agzi kisaligi varsa problemdir. Servikste sorun yoksa kasilmalar problem yaratmaz.Aşırı şiddet olmadan da aşırı kasılma olabilir bunu bilemeyiz ki
Rica ederim korkmayın bende siz gibi panik bir anne adayıyım o yüzden çok araştırmalar yapıyorum bildiklerimi aktardım cidden korkmayın ama doktora bir dahaki gitttiğinşzde sorun ağrılar falan var ise kasıklarda yasaklıyorlar.Tamam
Teşekkür ederim
Bence sorun degil yani zaten risk olunca doktor söylüyor bizim sex hayatımızda hiç degişiklik olmadı mesela bebekten önce nasılsa aynı devam sadece daha sakin hareket ediyoruz öncesine oranla ama ilişki hala yaşanıyor sorun yok yaniTamam
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?