- 30 Haziran 2013
- 21.181
- 16.780
aynen öyle oldu yaaBen de sasirdim sanki nefes almak gibi normal bir olay olmuşta konu sahibi hamilelikten dolayi kizmis gibi herkes bir anda kendi lohusalik ve hamilelik anilarina giriş yapti kimisi sevimli buldu filan.
Ama bence adam balik et candir dedi diye burdan olumlu oy topladi. Bak konu sahibi "hamilelikten dolayi kilo aldim kocam manken gibi kizlardan bahsetti" deseydi o adami buraya gömerlerdi.%100
aynen öyle oldu yaa
Kıyamam ama soyle düşün hiçbir yağmur devamlı yagamaz hiç bir gokgurultusu sonsuza kadar süremez mutlaka bitecek iyi yapmışsın kardeş yapmakla ben cesaret edemiyorum işte ama kardeşi olmasını da çok istiyorum araftyım bu konu daBnm 2.5 yaşına girdi bidaha doğurdum sanırım psikolojim bozulmaktan düzene girmicek gibi
Evet ya konu sahibini ben üzmek istemiyorum hamile sonuçta ama ben hoş bulmadım maalesef herşeyi buna bağlıyamayız.. boşboğazlık etmiş sonra da sen hassasın ya hamilesin ondan batıyor sana demesi de saçmalık. Ben olsam sert tepki verirdim kendisine balık etli can sa gitsin bulsun balık etlisini aptal şey.Ben de sasirdim sanki nefes almak gibi normal bir olay olmuşta konu sahibi hamilelikten dolayi kizmis gibi herkes bir anda kendi lohusalik ve hamilelik anilarina giriş yapti kimisi sevimli buldu filan.
Ama bence adam balik et candir dedi diye burdan olumlu oy topladi. Bak konu sahibi "hamilelikten dolayi kilo aldim kocam manken gibi kizlardan bahsetti" deseydi o adami buraya gömerlerdi.%100
Gereksiz konuşmuş eşin valla. Ben de normalde esmer erkek severim gittim sarışın birine aşık oldum evlendim. Bu eşimi beğenmediğim anlamına gelmez. Çok da beğeniyorum. Eşinin tercihi de normalde balık etli kadın olabilir ama bu seni beğenmediği anlamına gelmez yani.Herkese merhaba .
Beşinci ayım gebelikte . Bu süreçte sanıyorum kadınlar çok daha hassas oluyor fakat bazı şeylerin bu hassaslıkla alakası yok bence . Ben kendimi bildim bileli hep zayıfımdır fiziğim bildiğiniz vs mankenleri gibi bu arada sadece göğüslerim bi tık büyük herneyse kocam bu gün otururken kilo almaktan bahsederken balık etli kadın candır ya dedi o sırada arkadaşlarımız yanımızda olduğu için yüzüne bakıp gülümsedim sadece . Asıl iş eve gelince başladı tabi . Dediğimde bişey yok sen hamilesin ya ondan herşeye tepki gösteriyorsun ne var canım vs vs diyor . Hamileyken bile kilo alamadım çünkü yerimde durmuyorum ve daha birçok sebep bunları biliyo olmasına rağmen böyle demesi sinirime gitti . Böyle yaptığı her harekette bir tık daha gözüme batıyor gibi hissediyorum resmen içimden bir ses deli gibi sevdiğim kocamı tokatlamamı söylüyor . Aşık olduğum adamın yürüyüşüne bile kıl olmaya başladım . Pskoloğa gitmeyi düşünüyorum . Aranızda gebelik sürecinde kocasının topuğuna sıkacak kadar ona sinir olanınız var mı yoksa benmi bu kadına evrildim
ayy keşke hala öyle olsam. şişko oldum artıkCogunlugun balik etlilerde oldugunu anliadik.
Hahah
Bana da mesajlar tuhaf geldi. Sebebi bu mudur ciddenBen de sasirdim sanki nefes almak gibi normal bir olay olmuşta konu sahibi hamilelikten dolayi kizmis gibi herkes bir anda kendi lohusalik ve hamilelik anilarina giriş yapti kimisi sevimli buldu filan.
Harbi ya.Ben de sasirdim sanki nefes almak gibi normal bir olay olmuşta konu sahibi hamilelikten dolayi kizmis gibi herkes bir anda kendi lohusalik ve hamilelik anilarina giriş yapti kimisi sevimli buldu filan.
Bana da mesajlar tuhaf geldi. Sebebi bu mudur cidden
Normal buluyorum. Bende şuan hamileyim. Tüm insanlara kılımHerkese merhaba .
Beşinci ayım gebelikte . Bu süreçte sanıyorum kadınlar çok daha hassas oluyor fakat bazı şeylerin bu hassaslıkla alakası yok bence . Ben kendimi bildim bileli hep zayıfımdır fiziğim bildiğiniz vs mankenleri gibi bu arada sadece göğüslerim bi tık büyük herneyse kocam bu gün otururken kilo almaktan bahsederken balık etli kadın candır ya dedi o sırada arkadaşlarımız yanımızda olduğu için yüzüne bakıp gülümsedim sadece . Asıl iş eve gelince başladı tabi . Dediğimde bişey yok sen hamilesin ya ondan herşeye tepki gösteriyorsun ne var canım vs vs diyor . Hamileyken bile kilo alamadım çünkü yerimde durmuyorum ve daha birçok sebep bunları biliyo olmasına rağmen böyle demesi sinirime gitti . Böyle yaptığı her harekette bir tık daha gözüme batıyor gibi hissediyorum resmen içimden bir ses deli gibi sevdiğim kocamı tokatlamamı söylüyor . Aşık olduğum adamın yürüyüşüne bile kıl olmaya başladım . Pskoloğa gitmeyi düşünüyorum . Aranızda gebelik sürecinde kocasının topuğuna sıkacak kadar ona sinir olanınız var mı yoksa benmi bu kadına evrildim