Allahım bide o kısmı var bu işin inanamıyorumBana lohusalıkta geldi bu hisler
Allahım bide o kısmı var bu işin inanamıyorum
Teoride öyle de pratiğe dökebilsem keşkeAbartma sakin ol biraz . O kadar sinirle bakma adama herşeyi batar öyle
Eve gidince görüşeceğiz gülüşümü attımGöze batılmayacak gibi de değil ki balık etli kadın candır derken eve gelince dolaptan bir patlıcan alıp fırlatsaydin yasen ne dedin candır mı dedin bakayım
Hahshah evetLohusalık super ya.Yasamak lazım.Kocayi vurdurtur kadına
Ben birazcık balık etliyim bi 5 kilo vermem lazım ne uğraşıyorum yaEve gidince görüşeceğiz gülüşümü attım
Laf söylemesine gerek yok, hormonlardan dolayı en çok onu gördüğüm için nefes alması bile batıyor bazen
Gece yanımda yatarken ne kadar üzdüğümü düşünüp bazen vicdan yapıyorum sonra aman deyip yatıyorum
Gerçekten ilginç bir his oluyor insanın içindeAhaa ben. Hiçbirşeyi takmayan ben adamın evde gezmesi bile bana batıyordu. Lohusalıkla 10 katı oldu. Eşim hep der hamileliğine alışırım ama lohusalıkta fenaydın diye.
ettiği cümleye sinirlenmek gebelikle, hormonla alakalı bir sey değil. hem de insanların yanında.. bildiğiniz patavatsızlık. geri kalan yürüyüsüne vs takılmak hamilelilten olabilirben de 3 gündür grip olduğu için gıcığım mesela
Gerçekten ilginç bir his oluyor insanın içinde
Evet, oluyor öyle; sonra geçiyor. Ben de uyurken nefes alışısına uyuz oluyordum, bıyığının horlarkenki yamukluğuna sinir oluyordum, bir ara yastıkla boğasım gelmişti. Geçti, şükür
Ne güzel maşallah benimkide en fazla çıldırdın sen diyor ama tabi işin ilerleyen günlerinde içime başka nasıl şeytan kaçacak merak içerisindeyim .35 yaşında hamile kaldım. 35 yıllık ağlamalarımı topla, hamilelikte agladım. Boyu kısa olacak diye ağladım, benimle bir kontrole gelmedi diye agladım. Hatta benimle kontrole gelmedi diye ortalığı ayağa kaldırmıştım. Şimdi düşünüyorum çok saçma ama yaptım. Lohusalık daha beteri. Cinnetin uzun versiyonu bence. Lohusanın mezarı açık olur derlermiş neden olduğunu yaşayınca anladım. Eşinize anlatın alttan alsın ki sıkıntı çıkmasın. Adam off bile demedi ki demesinler bir zahmet.