Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıyamam ya kucağına alınca bu sinir geçer o tatlı şeye bakınca gıcık yürüyen baba unutulurTeoride öyle de pratiğe dökebilsem keşke
Bizim buralarda bi laf var “Hele bu lelesi bunun bide lolosu var”Herkese merhaba .
Beşinci ayım gebelikte . Bu süreçte sanıyorum kadınlar çok daha hassas oluyor fakat bazı şeylerin bu hassaslıkla alakası yok bence . Ben kendimi bildim bileli hep zayıfımdır fiziğim bildiğiniz vs mankenleri gibi bu arada sadece göğüslerim bi tık büyük herneyse kocam bu gün otururken kilo almaktan bahsederken balık etli kadın candır ya dedi o sırada arkadaşlarımız yanımızda olduğu için yüzüne bakıp gülümsedim sadece . Asıl iş eve gelince başladı tabi . Dediğimde bişey yok sen hamilesin ya ondan herşeye tepki gösteriyorsun ne var canım vs vs diyor . Hamileyken bile kilo alamadım çünkü yerimde durmuyorum ve daha birçok sebep bunları biliyo olmasına rağmen böyle demesi sinirime gitti . Böyle yaptığı her harekette bir tık daha gözüme batıyor gibi hissediyorum resmen içimden bir ses deli gibi sevdiğim kocamı tokatlamamı söylüyor . Aşık olduğum adamın yürüyüşüne bile kıl olmaya başladım . Pskoloğa gitmeyi düşünüyorum . Aranızda gebelik sürecinde kocasının topuğuna sıkacak kadar ona sinir olanınız var mı yoksa benmi bu kadına evrildim
İnşallah be güzel söyledinizKıyamam ya kucağına alınca bu sinir geçer o tatlı şeye bakınca gıcık yürüyen baba unutulur
Bizim buralarda bi laf var “Hele bu lelesi bunun bide lolosu var”
Lohusalıkta da böyle sonra geçer diyprlar inşallah atlatırızBen de balık etliydim hamilelikten önce. o zamanda birilerinin yanında zayıf kadın candır dese valizini sokaktan toplar. bunun hamilelikte çok ilgisi yok ama ben de şuan 5. ayimdayim her şeyi gözüme batıyor. gıcık oluyorum. öpmesi dokunmasını asla istemiyorum. umarım normale döner yoksa böyle gitmez yani
Hahahsh allah korusun ama bi ihtimalBir gece önce adamı sevmekten uyuyamazken bir gece sonra boğasım geliyor sebepsiz. Nefes alması batıyor bazen. Lohusayken cinayet işlemem inşallah
Ay yok yokBacım sende herifi öldürmeye yer arıyorsun burada kanıt topluyor ve buraya kanıt bırakıyor gibisin
Herkese merhaba .
Beşinci ayım gebelikte . Bu süreçte sanıyorum kadınlar çok daha hassas oluyor fakat bazı şeylerin bu hassaslıkla alakası yok bence . Ben kendimi bildim bileli hep zayıfımdır fiziğim bildiğiniz vs mankenleri gibi bu arada sadece göğüslerim bi tık büyük herneyse kocam bu gün otururken kilo almaktan bahsederken balık etli kadın candır ya dedi o sırada arkadaşlarımız yanımızda olduğu için yüzüne bakıp gülümsedim sadece . Asıl iş eve gelince başladı tabi . Dediğimde bişey yok sen hamilesin ya ondan herşeye tepki gösteriyorsun ne var canım vs vs diyor . Hamileyken bile kilo alamadım çünkü yerimde durmuyorum ve daha birçok sebep bunları biliyo olmasına rağmen böyle demesi sinirime gitti . Böyle yaptığı her harekette bir tık daha gözüme batıyor gibi hissediyorum resmen içimden bir ses deli gibi sevdiğim kocamı tokatlamamı söylüyor . Aşık olduğum adamın yürüyüşüne bile kıl olmaya başladım . Pskoloğa gitmeyi düşünüyorum . Aranızda gebelik sürecinde kocasının topuğuna sıkacak kadar ona sinir olanınız var mı yoksa benmi bu kadına evrildim
inşallahLohusalıkta da böyle sonra geçer diyprlar inşallah atlatırız
Bunun hamilelikle ilgisi yok kocam öyle kadın böyle kadın diye yorum yapsa bu dangozla evlendiğim için kendimi kötü hissederim.Herkese merhaba .
Bnm 2.5 yaşına girdi bidaha doğurdum sanırım psikolojim bozulmaktan düzene girmicek gibiBu arada hepsi geçici canım merak etme lohusalikta da bir müddet olur bu durumlar sonra tamamen geçiyor ama 2 sene sürüyormuş benimde 2 yaşına yeni girdi yeni geçti inan duygusal dalgalanmalar
Kızlar yanlış yorumlamışsınız bence yorumları okudum farz edin kadın hamile değil şöyle bi gözlerinizi kapatın bi ortamdasınız kocanız gülerek balık etli kadın candır ya .. dediğini hayal edin bir an .. ne düşünürsünüz ? Bu söylenecek bir laf değil hamile eşi olsun olmasın yani ben hamile değilim bukadar kızdım sizler nasıl bunu gebeliğe yorumladınız.Herkese merhaba .
Kızlar yanlış yorumlamışsınız bence yorumları okudum farz edin kadın hamile değil şöyle bi gözlerinizi kapatın bi ortamdasınız kocanız gülerek balık etli kadın candır ya .. dediğini hayal edin bir an .. ne düşünürsünüz ? Bu söylenecek bir laf değil hamile eşi olsun olmasın yani ben hamile değilim bukadar kızdım sizler nasıl bunu gebeliğe yorumladınız.
Herşeyi psikolojiye ve gebeliğe lohusaya bağlamayın, kocalarınız da fırsattan istifade hassas dönemlerinizi kullanıp ağzına geleni saymasın bi zahmet tam ağıza kürekle vurmalık vakalar.