- Konu Sahibi littlestrawberry
Hamilelere ozel mobing uygulanir isyerlerinde.Hey gidi hey banada ne eziyetler yaptilar oglen 12:00 baslayan yemek saati 15:30 da biter hamile ben 15:30 da yemege gider tek basima yerdim cunku o saatte kimse kalmazdi.Surekli migdem bulanir veya tuvaletim gelirdi sik sik oyle yerimden kalksam nereye diye pesimde dolanip surekli tuvalete gidiyorsun derlerdi.Sigara kullanmiyorum sigara icenler bile bir hamileden daha fazla mola yaparlar ve kimsenin gozune batmazlar.Gunde 1.5 saat mola hakkimiz var ama hepsi yalan yemek yerim tek molam budur.Devletimizin acigi hamile ben gunde 9 saat calisma suremiz isveren veya vekillerinin emrindesin yemek yiyip geliyorum 20 dk.da wc filan hadi yarim saat 1 saatlik molayi kullanamazsin.Devletimiz gebe kadin 7.5 saat calisacak ve evine gidecek demiyor.oyle olsa cikar evime giderim kimsenin insafina kalmaZdim.Dogum yaptim o sorumlu ettikleri sonradan gormeler bi hayirli olsun bile demediler.Ne bir hayirli olsun ne bir gecmis olsun bebek kucagimda gordukleri halde.Ben tam bir iskoligim isimi hakkiyla en iyi sekilde yaparim asla savsaklamam ama zerre kiymetim bilinmez hep de hakkim yenir.Prezentabl degilim asgari ucret aliyorum.Dusuk maasla ev gecindirip bide ustune prezentabl olamiyorum malesef.