- 23 Şubat 2018
- 167
- 942
- 38
-
- Konu Sahibi nebutantana
Bunlar aşılabilecek şeyler değil mi? Çocuğun da ekleneceği bir aileyi bunun için bozmak doğru mu? Bence bir düşünün derim. Belli ki iletişiminiz çıkmaza girmiş ama gelecek bebeğiniz için bir şansı daha hak ediyor olmalı evliliğiniz. Belki destek alabilirsiniz. Aranızdaki sevgi bağı devam ediyorsa denemek lazım.Maddi konularda bakış açımız çok Farklı ben daha önce eşimin hatası yüzünden arabamızı sattığımız için yeniden araba alma niyetiyle para biriktiriyorum eşimde evi geçindiriyor . Ama bu esnada çok zorlandığını söyleyip beni ona yardım etmemekle suçluyor. Ben birikim yapmak adına kendimi bu kdar sıkarken öğrendim ki o kendi hesabında bulunan yatırımlarımızın bir kısmını sıkışık olduğu için satmış . Ben bunu öğrendiğimde çok üzüldüm bana neden söylemedin ben sana herşeyi tek tek gösteriyorum söylüyorum sen neden bana karşı şeffaf değilsin dediğimde ben ev geçindiriyorum bana hesap sormandan bıktım demek ki bende yettiremiyorum bu ev nasıl geçiniyor diye bana adam akıllı bir açıklama bile yapmadı kestirip attı . Halbuki ben zaten onun kendi hatası yüzünden arabamızdan olduk diye kendimi sıkıyorum ne tatil ne üst baş hiç bşrşey yapmadık kaç senedir belki yine bir araba alabiliriz diye . Ama şimdi ben ona yardımcı olmayan eş pozisyonuna düştüm. Eşim de herşey zor hayat pahalı diye sadece geçinelim birikim yapmayalım diyor. Bende hem arabasız kaldık hem çocuğumuz olcak diye kendimi sıkıyorum ki gelecekte biraz olsun rahatlayalım diye . Bu konular sürekli aramızda açılıyor . Eşim de muhtemelen bunları aşırı stres yapıyor . Onun dışında benim duygusal beklentilerim de oluyor çoğu zaman bunlarda karşılıksız kalıyor . Ana hatlarıyla bu şekilde
Hamile karısına bosanalim diyen adama konu sahibi gidip neyse ya hadi devam edelim ne olacak mı desin? Adam hatasını anlayıp özür dileyene kadar adım atmamalı bence. Kimse hemen git boşanma davası aç demiyor zaten ben de bu fikirde değilim. Ama koca kişisi de eşinden vazgeçmeye hazır ayağı kapı eşiğinde davranırsa şimdi ayrılmasalar da daha çok yıpranirlar. Herkes de evliliği kadının bitirdiği yönünde yazmış. Boşanmayı öne süren kocası.Bunlar aşılabilecek şeyler değil mi? Çocuğun da ekleneceği bir aileyi bunun için bozmak doğru mu? Bence bir düşünün derim. Belli ki iletişiminiz çıkmaza girmiş ama gelecek bebeğiniz için bir şansı daha hak ediyor olmalı evliliğiniz. Belki destek alabilirsiniz. Aranızdaki sevgi bağı devam ediyorsa denemek lazım.
Adam vicdan azabı da yaşıyor çünkü. Ayrıca bebeği nasıl görücem lafini ben yegenim için bile kullanırım. Babanın vereceği tepki çok daha başka olur. Ben de eşimle hamile iken anlasamiyordum ve boşanmak istiyordum. Ama bana mesela dedi ki çocuk altı aylık olsun hele ondan sonra tekrar konuşuruz sen şimdi bunları düşünme vs ki o da ayrılmak istiyordu bence. Bir adam eğer hamile karısı doğuma çok az kaldı boşanma lafı yapıyorsa ve bunu sürekli yapıyorsa ve kadın sonunda tamam dediği zaman gayet rahat şekilde günlerce konuyu acmayip ne boyanması yerine bebeği nasıl gorucem vs yapıyorsa o adamın aklı bulanmistir ama başka biri tarafından. Bu şey gibi işten ayrılmaya niyetlendin çıkıyorsun müdürün de diyor ki gidersen şöyle olur işler aksar falan sende diyorsun ki benim şimdi çıkarsam yillik izin param nolacak. İşten çıkmışsın isyeri zor durumda kalmış falan umrunda değil ekstra prim veya yan hakkin umrunda olan. Önceki bayana da ben aynı şeyleri söylemiştim sonradan çıktı ortaya. Kadın bizim yuzumuzden haklarını alamadı. Ayrıca son aylarda hamile geçirerek geçen karısına sürekli bosanalim diyen adam karısına seni seviyorum yazsa ne olur. Şimdi düzeni bozulacak millet üstüne gelecek diye erkeğin aklı karışır bu dönemde. Konu sahibi gidince zaten bi git gelleri olacak adamın. Kuzenim aynı şeyin benzerini yaşadı kadın boşanmadi ama diğeri ile hala sevgili. Yakın arkadaşım vardı o da diğer kadındı aynı durumda şimdi görüşmüyorum vs öyle çok şeye tanık oldum ki. İnşallah değildir ama sonuçta öyle de olsa böyle de adam boşanmak istiyor hamile karısından. Vicdanı yok yani. Bunun yanında başka biri varsa da hak kaybına ugramasin. Bı avukattan destek almalı.Bu adam öyle olsa ben bebeği nasıl göreceğim der mi ....Yani oh ne iyi hadi gel seni annenin evine bırakayım diye balıklama atlamazmi konu sahibinin teklifine niye madem seni seviyorum yazmış hani yemek hazır mesajına bu adam nasıl ya bı öyle bı böyle bunlar kafamda oturdamadiklarim.
Bence bu fikre kesinlikle kulak verin. Erkekler bizler gibi düşünmüyor. Aynı evin içinde bile ağlayan çocuğu duymazdan gelen adamlar boşanınca iyice kopuyor. İyi bir nafaka ile boşanın lütfen.Bebeği alıp bosanarak uzerine işe devam ederek onun ekmeğine mükemmel bir yağ surersiniz . Bebeğin hastalığını ağlamasını huysuzlugunu siz yeni doğum yapmış bedeninizle cekecek üzerine ise mi gideceksiniz ve o da kafa dinleyecek . Bebeğin ne gece uyanmalarini ne hastalığını ne huysuzlugunu çekecek. Bosanacaksaniz en az 3 sene çalışmamanizi karşılayan nafaka ile boşanin. Adama ellerinizle iyilik yapiyorsunuz. Boşanmak istiyorsa bedelini ödeyecek ve parasını verecek . Güzellikle hemde . Anladınız siz .
Ben gidin illa siz konuşun demedim. Evlilik bir şansı daha hak ediyor, boşanmak son çözüm olmalı diyorum. Evlilikten bahsediyoruz. Evcilikten değil. Çocukça inatlaşmalarla yürümez. Evlenirken, çocuk yaparken herkes bodoslama gidiyor. Bunlar en baştan düşünülecek konular. Madem anne baba olmaya karar vermişler fedakarlık yapacaklar. Nasıl ve neden bu noktaya gelmişler bilmiyoruz. Ancak hamile ve sonrasında lohusa olacak bir kadın bunları kaldıramayabilir. Kar-zarar hesabı yapacak.Hamile karısına bosanalim diyen adama konu sahibi gidip neyse ya hadi devam edelim ne olacak mı desin? Adam hatasını anlayıp özür dileyene kadar adım atmamalı bence. Kimse hemen git boşanma davası aç demiyor zaten ben de bu fikirde değilim. Ama koca kişisi de eşinden vazgeçmeye hazır ayağı kapı eşiğinde davranırsa şimdi ayrılmasalar da daha çok yıpranirlar. Herkes de evliliği kadının bitirdiği yönünde yazmış. Boşanmayı öne süren kocası.
Boşanmasa bile böyle adamlar bebeğin huysuzluğunu, hastalığını umursayıp ilgilenir mi? Insallah iyi bi nafaka alır da en azından maddi anlamda zorluk çekmez konu sahibi..Bebeği alıp bosanarak uzerine işe devam ederek onun ekmeğine mükemmel bir yağ surersiniz . Bebeğin hastalığını ağlamasını huysuzlugunu siz yeni doğum yapmış bedeninizle cekecek üzerine ise mi gideceksiniz ve o da kafa dinleyecek . Bebeğin ne gece uyanmalarini ne hastalığını ne huysuzlugunu çekecek. Bosanacaksaniz en az 3 sene çalışmamanizi karşılayan nafaka ile boşanin. Adama ellerinizle iyilik yapiyorsunuz. Boşanmak istiyorsa bedelini ödeyecek ve parasını verecek . Güzellikle hemde . Anladınız siz .
Barışıp geri adım atmayacak iseniz ailenizin yanına dönün, çünkü başka doktora başka hastaneye gitmek sizi de etkiliyor doğumun kesin 40. Hafta olacağının garantisi de yok, sizinle ilgilenecek biri olmalıBenim eşimle aramda hem maddi hemde diğer her konuda aramdaki anlaşmazlıklar giderek büyüyor . Ben hoşuma gitmeyen şeylerde açıklamada yaparak eşime tavır aldığımda artık aramızı düzeltmek için çabalamıyor bile . Birkaç kez de farklı tartışmalarımızda boşanacağım senden dedi bana . Hep bir şekilde orta yolu bulduk ama ben daha fazla çabalayan taraf oldum. Şuan hamileyim doğumuma yaklaşık bir ay kaldı ve eşimle tartışmamızda yine boşanma imâsında bulundu bana bende kabul ettim. Ancak şöyle bir durum var ben eşime çalıştığım için 3 hafta kadar burda evimde kalıp işime gidip geleceğimi 3 hafta sonra da izne ayrılıp doğumu da artık boşanmaya karar verdiğimiz için ailemin yanında yapacağımı yani evden de ayrılacağımı belirttim . Bana hayır boşanmayalım demedi sadece doğum için başka yere gitmeni istemiyorum ben nasıl göreceğim çocuğu dedi bende sende babasının ama madem boşanacağız bende burda tek ve desteksiz kalmak istemiyorum ailemin yanına gidip onlardan destek almak istiyorum sende ben doğumu nerede yaparsam oraya gelirsin dedim tamam dedi . Bu konuşmanın üzerinden yaklaşık 4 gün geçti ve biz evde tüm iletişimi kestik herkes kendi odasında ve bir adım asla atmıyoruz birbirimize . Ama ben aileme henüz durumu açmadım nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum aileme anlatıp doğuma yakın gerçekten gitsem şuan doğum stresim ile boşanma stresim iyice birbirine karışacak eşim hastaneye gelse belki benim ailemle de orda tatsız bir ortam olacak . Hayır hiç birşey yokmuş gibi davransam da eşimin boşanma restine göz yummuş olacağım . Ne yapmalı nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum .
Konu sahibi zaten eşinden adım bekliyor ve ayrılmak istemiyor. Ama ne yapabilir ki? Kendi başına alabileceği bir karar değil bu. Olay inatlaşmak da değil. Her tartışmada boşanmaya getiriyormuş adam lafı. Hamile halde bunu işitmek kim bilir ne kadar yıkıcıdır. Evlilik/evcilik sırf bunun için ayrılmak istese haklı. Adam her sıkıldığında küstüm oynamayalım diyor. Böyle biriyle çocuk büyütmek bu çerçevede nasıl mümkün olacak ki? İnatsa inat. Adamdan adım gelmeden yelkenleri suya indirmemeli ve bence de devam edeceklerse birkaç seans danışmanlık almalılar mutlaka. Sorunları hasıraltı ederek ilerlememeliler.Ben gidin illa siz konuşun demedim. Evlilik bir şansı daha hak ediyor, boşanmak son çözüm olmalı diyorum. Evlilikten bahsediyoruz. Evcilikten değil. Çocukça inatlaşmalarla yürümez. Evlenirken, çocuk yaparken herkes bodoslama gidiyor. Bunlar en baştan düşünülecek konular. Madem anne baba olmaya karar vermişler fedakarlık yapacaklar. Nasıl ve neden bu noktaya gelmişler bilmiyoruz. Ancak hamile ve sonrasında lohusa olacak bir kadın bunları kaldıramayabilir. Kar-zarar hesabı yapacak.
Haklı olarak yazmışsınız ben eski konularda konu sahibinin üyelere verdiği cevapları okudum kendi okuyun demiş bir üyeye yanlış anlamasin.Belki ben üye olmadan açtığı konular.Orada maddi sıkıntılar beklentiler belki ben alinganim fazla eşim şu an maddiyat olarak üzgün paylaşmıyor vs gibi yazilari var ve eşinin onu aldatacak biri olmadığını çok üstüne basarak ifade etmiş ben birazda ondan böyle bir yorum yaptım.İnsallah hayırlısı olsun konu sahibi içinAdam vicdan azabı da yaşıyor çünkü. Ayrıca bebeği nasıl görücem lafini ben yegenim için bile kullanırım. Babanın vereceği tepki çok daha başka olur. Ben de eşimle hamile iken anlasamiyordum ve boşanmak istiyordum. Ama bana mesela dedi ki çocuk altı aylık olsun hele ondan sonra tekrar konuşuruz sen şimdi bunları düşünme vs ki o da ayrılmak istiyordu bence. Bir adam eğer hamile karısı doğuma çok az kaldı boşanma lafı yapıyorsa ve bunu sürekli yapıyorsa ve kadın sonunda tamam dediği zaman gayet rahat şekilde günlerce konuyu acmayip ne boyanması yerine bebeği nasıl gorucem vs yapıyorsa o adamın aklı bulanmistir ama başka biri tarafından. Bu şey gibi işten ayrılmaya niyetlendin çıkıyorsun müdürün de diyor ki gidersen şöyle olur işler aksar falan sende diyorsun ki benim şimdi çıkarsam yillik izin param nolacak. İşten çıkmışsın isyeri zor durumda kalmış falan umrunda değil ekstra prim veya yan hakkin umrunda olan. Önceki bayana da ben aynı şeyleri söylemiştim sonradan çıktı ortaya. Kadın bizim yuzumuzden haklarını alamadı. Ayrıca son aylarda hamile geçirerek geçen karısına sürekli bosanalim diyen adam karısına seni seviyorum yazsa ne olur. Şimdi düzeni bozulacak millet üstüne gelecek diye erkeğin aklı karışır bu dönemde. Konu sahibi gidince zaten bi git gelleri olacak adamın. Kuzenim aynı şeyin benzerini yaşadı kadın boşanmadi ama diğeri ile hala sevgili. Yakın arkadaşım vardı o da diğer kadındı aynı durumda şimdi görüşmüyorum vs öyle çok şeye tanık oldum ki. İnşallah değildir ama sonuçta öyle de olsa böyle de adam boşanmak istiyor hamile karısından. Vicdanı yok yani. Bunun yanında başka biri varsa da hak kaybına ugramasin. Bı avukattan destek almalı.
İlgilenmese bile huzuru kaçsın evinde rahat oturup uyuyamasin.Boşanmasa bile böyle adamlar bebeğin huysuzluğunu, hastalığını umursayıp ilgilenir mi? Insallah iyi bi nafaka alır da en azından maddi anlamda zorluk çekmez konu sahibi..
Kesinlikle öyle . Ağlayan çocuğa bebeğe tahammül edebilen erkek göremedim . Çocuk el avuca gelip durulunca babaliklari kabarıyorBence bu fikre kesinlikle kulak verin. Erkekler bizler gibi düşünmüyor. Aynı evin içinde bile ağlayan çocuğu duymazdan gelen adamlar boşanınca iyice kopuyor. İyi bir nafaka ile boşanın lütfen.
Ben yerinizde olsam evimde doğum yapar o süreçte ailemi yanıma çağırırım. Boşandıktan sonra da evden onun gitmesini isterim. Küçücük bebekle düzeninizi bozmayın derim. Boşanmak isteyen oysa bir zahmet evden giden de o olsunBenim eşimle aramda hem maddi hemde diğer her konuda aramdaki anlaşmazlıklar giderek büyüyor . Ben hoşuma gitmeyen şeylerde açıklamada yaparak eşime tavır aldığımda artık aramızı düzeltmek için çabalamıyor bile . Birkaç kez de farklı tartışmalarımızda boşanacağım senden dedi bana . Hep bir şekilde orta yolu bulduk ama ben daha fazla çabalayan taraf oldum. Şuan hamileyim doğumuma yaklaşık bir ay kaldı ve eşimle tartışmamızda yine boşanma imâsında bulundu bana bende kabul ettim. Ancak şöyle bir durum var ben eşime çalıştığım için 3 hafta kadar burda evimde kalıp işime gidip geleceğimi 3 hafta sonra da izne ayrılıp doğumu da artık boşanmaya karar verdiğimiz için ailemin yanında yapacağımı yani evden de ayrılacağımı belirttim . Bana hayır boşanmayalım demedi sadece doğum için başka yere gitmeni istemiyorum ben nasıl göreceğim çocuğu dedi bende sende babasının ama madem boşanacağız bende burda tek ve desteksiz kalmak istemiyorum ailemin yanına gidip onlardan destek almak istiyorum sende ben doğumu nerede yaparsam oraya gelirsin dedim tamam dedi . Bu konuşmanın üzerinden yaklaşık 4 gün geçti ve biz evde tüm iletişimi kestik herkes kendi odasında ve bir adım asla atmıyoruz birbirimize . Ama ben aileme henüz durumu açmadım nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum aileme anlatıp doğuma yakın gerçekten gitsem şuan doğum stresim ile boşanma stresim iyice birbirine karışacak eşim hastaneye gelse belki benim ailemle de orda tatsız bir ortam olacak . Hayır hiç birşey yokmuş gibi davransam da eşimin boşanma restine göz yummuş olacağım . Ne yapmalı nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum .
Önceki konudaki her şeyi okudum. Açıkçası siz ne kadar alıngan ve hassas bir insansanız bence eşiniz de öyle. Maddi sıkıntılarınızın nedenini tam olarak paylaşmasanız da hepimizin var artık maddi sıkıntısı. Sürekli bak ben bizi düşünüyorum şöyle harcamıyorum böyle idare ediyorum cümleleri zaten zorlanan erkeği bence irrite ediyor. Şu an sizin durumunuzda olsaydım gözyaşlarımı siler ve o evden gitmezdim. Eşinizin sizi aldattığını falan düşünmüyorum adam maddi sıkıntılar yüzünden depresyona girmiş. Size sağlayamadığı bir hayat var ve nedense bu zorluk içinde pembe hayaller kurmadığı için de yine eşi gidip ağlıyor. Ablacım ağlama o bebek doğunca eşin onu kucağına alınca anlayacak baba olduğunu. Kimseye yetemeyen bir adam gibi hissetmiş çocuğuyla ilgili nasıl hayal kuracak? Bence ailenizin yanına gitmeyin eşinize de çocuğunuzu burda doğuracağınızı bir süre daha boşanma olayını kapatıp çocuğunuzun biraz büyümesine karar verdiğinizi söyleyin. Gerçekten ortada çok büyük bir sorun yok kendinizi üzmeyin ben eşinizin de boşanmak istediğini sanmıyorum. Ne kadar dikkate alırsınız bilmiyorum ama ağlamayın yetişkin gibi konuşun suratınızı çevirip gitmek bu adamda işe yaramamış sen ayrılmayı istesen şimdi giderdin o yüzden yazıl etmeyin.
Bu adam öyle olsa ben bebeği nasıl göreceğim der mi ....Yani oh ne iyi hadi gel seni annenin evine bırakayım diye balıklama atlamazmi konu sahibinin teklifine niye madem seni seviyorum yazmış hani yemek hazır mesajına bu adam nasıl ya bı öyle b
Benim şuan hemen aileme konuyu açmamam be evde kalmaya devam etmem de zaten evliliğim adına bir çaba göstermek oluyor . Kurtarmak için bu benim şuan ki şartlarda yapabileceğim tek şey . Bana direkt boşanalım demedi ama bir evlilik böyle olmaz bu şekilde gitmez diyince devamını ben getirdim direkt bence de haklısın o zaman bundan sonra ne yapacağımız üzerine konuşalım dedim çünkü bana daha önce direkt karşılıklı tartışma esnasında boşanalım demişti ben orda da zaten tamam demiştim ama zaten zoruma gitmişti o zamanda o yüzden şimdi îmâsı bile yapılınca ben direkt konuyu tamam boşanalıma getirdim . Normalde kadınlara fevri derler kadın blöf yapar bizde kaç oldu eşim söylüyor kaldı ki ben ona yalvarmıyorumda hayır boşanmayalım diye direkt hemen boşanalım diyorum sonra daha da çok sinirleniyor daha hararetli tartışırken bir şekilde barışıyoruz .ama ben artık bunu ciddiye almam gerektiğini düşünüyorum . Üzerini kapatmak istemiyorum . Çocuğum olması da önemli değil . Ben tam tersi el üstünde tutulmak isterken bana boşanma resti çeken biriyle mutlu olamam. Ben mutlu değilken zaten çocuğum nasıl mutlu olacak . Bunların hepsini düşünüyorum . Bu arada eşimin beni aldatması gibi bir durum yok maddi sıkıntılarımız zaten ayuka çıkmış eşim üstüne başına bile birşey almaz . Ne kadar kazansa eve harcar . Telefonu vs sürekli benim elimde . Onun dışında blr kadın hisseder de bunu ben bundan his olarakta eminim . Aldatma yok Allah’ta göstermesin .Konu sahibi zaten eşinden adım bekliyor ve ayrılmak istemiyor. Ama ne yapabilir ki? Kendi başına alabileceği bir karar değil bu. Olay inatlaşmak da değil. Her tartışmada boşanmaya getiriyormuş adam lafı. Hamile halde bunu işitmek kim bilir ne kadar yıkıcıdır. Evlilik/evcilik sırf bunun için ayrılmak istese haklı. Adam her sıkıldığında küstüm oynamayalım diyor. Böyle biriyle çocuk büyütmek bu çerçevede nasıl mümkün olacak ki? İnatsa inat. Adamdan adım gelmeden yelkenleri suya indirmemeli ve bence de devam edeceklerse birkaç seans danışmanlık almalılar mutlaka. Sorunları hasıraltı ederek ilerlememeliler.
Aldatma söz konusu değil inanın. Evet sorunlarımız var küçümsenecek sorunlarda değil ama aldatma olduğunu düşünmüyorum . Eşimin telefonu tüm sosyal medyası vs ondan çok benim elimde asla da saklamaz . Kendine evden çıkarken öyle dikkat etmez zar zor uyanıp işe koşturuyor çoğu zaman ben zorla düzeltiyorum üstünü başını biraz özen göster diye kızıyorum hatta . Kaldı ki zaten maddi sıkıntılarımız var ama ne kazansa evine harcar eli biraz rahatlasın hemen bana birşeyler yapmaya çalışır yaparsa da mutlu olur. Sadece maddi konularda gurur yaptığında da benden durumun kötü olduğunu saklamaya çalışırken daha fazla hata yapıyor . Sonra daha büyük problem yaşıyoruzBiri evden gidicekse bu neden siz olacaksınız hemde karnınız burnunuzdayken? Asla böyle bir şey yapmayın kendisi istiyosa defolsun gitsin ailenizi yanınıza çağırın kendi evinizde düzeninizde geçirin süreci doğum lohusalık kolay değil. Hayatında kesin biri var akbaba gibi bekliyor yoksa kimse 8 aylık hamile kadına boşanalım zırt vırt yapmaz yahu aldatan adam bile bi doğum olsun öyle konuşacam der sizinkini sıkıştırıyolar belli. Çocuk falan umrunda olsa zaten en başta alttan alırdı sizi, iki foto çeker iki kucağına alır bitti gitti. Bu evlilikten vazgeçtiyseniz çok akıllıca hareket edin eşinizin menfaatine bir şey bırakmayın, bir süre çalışmayacam diyip tüm masraflarıda karşılasın yok öyle bedavadan baba olacak bekar gibi yaşayacak ay sinir oldum
Size kocaman sarılmak istiyorum. Böyle özel zamanlarda karnınız burnunuzda uğraştığınız şeyler çok üzücü. Bunu kimse hak etmez. Maddi sıkıntı ise maddi sıkıntı ne olmuş yani herkes refah içinde mi yaşıyor sanki. Ne olursa olsun eşinizin size destek olması gerekirdi. Hiç iyi bir hayat yoldaşı değil bu açıdan. İnşallah dersini alır ve telafi eder. Olmazsa da doğumdan sonra Allah kerim. Önünüzde uzun ve zorlu bir süreç var. Nasıl biter neler olur bilemeyiz ama inşallah mutlu olacağınız hayırlı bir sonuç olur. Sağlıklı doğumlar dilerim.Benim şuan hemen aileme konuyu açmamam be evde kalmaya devam etmem de zaten evliliğim adına bir çaba göstermek oluyor . Kurtarmak için bu benim şuan ki şartlarda yapabileceğim tek şey . Bana direkt boşanalım demedi ama bir evlilik böyle olmaz bu şekilde gitmez diyince devamını ben getirdim direkt bence de haklısın o zaman bundan sonra ne yapacağımız üzerine konuşalım dedim çünkü bana daha önce direkt karşılıklı tartışma esnasında boşanalım demişti ben orda da zaten tamam demiştim ama zaten zoruma gitmişti o zamanda o yüzden şimdi îmâsı bile yapılınca ben direkt konuyu tamam boşanalıma getirdim . Normalde kadınlara fevri derler kadın blöf yapar bizde kaç oldu eşim söylüyor kaldı ki ben ona yalvarmıyorumda hayır boşanmayalım diye direkt hemen boşanalım diyorum sonra daha da çok sinirleniyor daha hararetli tartışırken bir şekilde barışıyoruz .ama ben artık bunu ciddiye almam gerektiğini düşünüyorum . Üzerini kapatmak istemiyorum . Çocuğum olması da önemli değil . Ben tam tersi el üstünde tutulmak isterken bana boşanma resti çeken biriyle mutlu olamam. Ben mutlu değilken zaten çocuğum nasıl mutlu olacak . Bunların hepsini düşünüyorum . Bu arada eşimin beni aldatması gibi bir durum yok maddi sıkıntılarımız zaten ayuka çıkmış eşim üstüne başına bile birşey almaz . Ne kadar kazansa eve harcar . Telefonu vs sürekli benim elimde . Onun dışında blr kadın hisseder de bunu ben bundan his olarakta eminim . Aldatma yok Allah’ta göstermesin .
E bu adam sizi aldatmıyosa bu halde boşanma motivasyonunu nereden alıyor? Tek sorun maddiyatsa bu evliliğin bitmesi yazık olur.Aldatma söz konusu değil inanın. Evet sorunlarımız var küçümsenecek sorunlarda değil ama aldatma olduğunu düşünmüyorum . Eşimin telefonu tüm sosyal medyası vs ondan çok benim elimde asla da saklamaz . Kendine evden çıkarken öyle dikkat etmez zar zor uyanıp işe koşturuyor çoğu zaman ben zorla düzeltiyorum üstünü başını biraz özen göster diye kızıyorum hatta . Kaldı ki zaten maddi sıkıntılarımız var ama ne kazansa evine harcar eli biraz rahatlasın hemen bana birşeyler yapmaya çalışır yaparsa da mutlu olur. Sadece maddi konularda gurur yaptığında da benden durumun kötü olduğunu saklamaya çalışırken daha fazla hata yapıyor . Sonra daha büyük problem yaşıyoruz