Hamileyken boşanmak...

Merhabalar hanımlar konu güncellemesi yapmak istiyorum. Bebeğimi maalesef ki çok üzülerek kaybettim. 2 ay benim için çok çok zor bir süreçti. Bebek anlamında diyorum. Sonrasındaki süreç çok ilginç ilerledi benim için. Arkamdan hala konuşulan sözler. Beni çok seven akrabalarının araya girmesi ama beni haksız görmeleri ve bunu kabul etmem konusundaki baskıları derken bu konuyu bitirdim. Mutluluk derseniz şuanda Rabbime binlerce sükür çok mutluyum çünkü hiçbir pişmanlığım yok. Boşanma sürecindeki hanımlara sesleniyorum. 7 ay gibi bir süre geçti. Geçiyor emin olun. İlk aylar evet zor geçiyor ben bebeğimi kaybettiğim için çok zor geçti ama şuna emin olun ki sizi isteyen her türlü yanınızda oluyor. Kaynana-görümce-eş üçlüsüne hakkım helal değil çocuğumun ve benim ahım boyunlarında her ne kadar şuanda çok mutlu olsalar da elbet bir gün çekecekler. Kaynanam oğlumun evi de var eşyası da var hemen evlendireceğim diyormuş. Bahsettiği eşyalar benim eşyalarım. Bir gün bile mutlu oturmadığım eşya kimseyi mutlu etmez. Bana gelecek olursak işimi buldum arkadaş çevrem destek baya baya toparlandım Allahıma bin şükür. Eş kişisi davayı geri çekti. Beni bir gün oturtturmadığı evi 7 aydır boşaltmamış boş boş kira veriyormuş. Pişmanlık vs duyuyormus ama benim için asla dönmem modunda ve bitti. Çünkü bir kadına yapılacak en büyük kötülük hamileyken ona kötü davranılmasıdır. Bu salı davamız var. Bitecek süreç zorlu ama onsuz hayatta ne kadar mutlu olduğumu gördüm. Onu asla affetmeyeceğim.

Bebeginizi kaybetmenize uzuldum ama bosaniyor ve kurtuluyor olmaniza sevindim.
Her sey insan icin, nelere alismiyor ki insan. Giden 2-3 yilin olsun, canin sagolsun. Cok mutlu ol, cok guzel kapilar acilsin. Kimsenin manipulasyonunu da gelme. Bildigini yasa.

Merhaba sen bunları unut üstüne konuşma bile artık eğer gerçekten mutluyum pişman değilim diyorsan ağzını pisletme bunlarla … kurban kes dağıt ….

Kim ne demiş boşverin.Sen de benim gibi eş bulamazsın deseydiniz ya ayy böyle konuşmalarda sessiz kalmayın hanımlar.Ne sanıyor bu erkek kendilerini .Nafaksnızı varsa mal mülk altınınız her şeyinizi isteyin.Bırakın yok şunu bunu istemem demeleri bebeğiniz olacak .Gurur yapma zamanı değil .Siz de zorluklar yaşadınız nafaka hakkınız Öyle hadi her şey kolaylıkla olamayacağını anlasın eşiniz ve ailesi .Ha çekişmeli oluyorsa da olsun korkmayın

Arkadaşlar bebeğimi kaybedince kendisiyle hiçbir bağım kalmasın diye ne nafaka ne de tazminat istedim. Bu şekilde beni süründürmedi zaten. Yoksa dava uzayacaktı

AaasAa çok üzüldüm.Bi yandan o adamdan ve ailesinden kurtuyorsunuz.Sakın pişmanmış gibi sözlere aldanmayın.Onı bunu da takmayın kendi mutluluğunuza huzurunuza bakın.Eşyaları da ne yapıyorkarsa yapsınlar. Bol bol bu aileden kurtulduğunuz için şükredin .Bundan sonra her şey gönlünüzce olur inşallah

Asla asla asla. Benim için bu konu bitmiştir. Onun karısı diye anılmak bile midemi bulandırıyor.

Bir anne olarak sana şunu söyliyim sakın bebeğini aldırma ilerde bunun vicdan azabını çok çekersin o bebek senden bir parca nasil kiyabilirsin ki ona eğer boşanıp üstüne bide bebeği aldırırsan evliliğinin ardından bittiğine mi üzüleceksin yoksa bebeğinin gittiğine mi en azından çocuk doğduktan sonra onunla ilgilenir kafa dağıtırsın bir anne dediğin çocuğunun varlığıyla bile huzur bulur sen nasıl yokluğunu düşünürsün bebeğini Allah'ın izniyle doğur büyüt öyle bir evlat yetiştirki eşin kendinden utansın ondan sonra işe girer çocuğunla yaşarsın Allah büyüktür aldırma fikirni kafandan çıkar

Asla asla asla. Benim için bu konu bitmiştir. Onun karısı diye anılmak bile midemi bulandırıyor.
Çok sevindim kurtulmanıza. Ben de hamileyim şu anda yaşadıklarınızı görünce midem bulandı o insanlardan, gözüm dolu dolu okudum. Bebeğinizin kaybı için çok üzüldüm. Bundan sonraki hayatınızda çok mutlu olmanızı dilerim. Allah sizi hamile iken üzen insanlara da gün yüzü göstermesin.

Dimdik ayakta durmanıza kendinizi toparlamanıza o kadar sevindim ki. Başınız sağ olsun bebek için elbette üzüldüm.. Ama şuanki haliniz bence pek çok kadına bir destektir. Güncelleme yazdığınız için teşekkürler.

Madem akıl almak istiyorsun yazmak istedim. Hiç Anlaşmalı boşanmaya yaklaşma, anında çekişmeliye dönsün 2500 bu devirde para değil mahkeme daha fazlasını verir ve her yıl enflasyona göre artar, ayrica tazminat alırsın. Ailen arkanda ise onların yanindan ayrılma. Numaranı değiştir kararlı dur, sana sadece avukat aracılığı ile ulaşabilsin. Bebekle ilgili asla bilgi verme. Doğurmak istiyorsan hamileliğini devam ettir. Yoksa çok geçmeden aldır. Asla duygu sömürüsü yapma bu konuda. Her zaman dik dur ona karşı. Bu savaşı dik ve kararlı durarak kazanabilirsin ancak. Eşinde kıymetini ancak böyle anlar.

Kaybetmiş bebişini guncellemis çok üzüldüm umarım bundan sonraki hayatı cok daha güzel olur

Aldırma sakın... Evet büyük günah bu belki senin şuan sınavın. Allah yardım eder o bebek rızkıyla geliyor. Hem hayattaki en büyük destekçin olacak belki ileride. İş bulur çalısırsın Allah'tan başka hiç kimseye ihtiyacın yok. Elin ayağın tutuyor evden bile çalısılıyor artık.....Bak benim kuzenim 2çocukla zamanında ortada kaldı çalıştı çabaladı şuan dört dörtlük hayat8 var maşaallah illa evlenmek mi gerekiyor hayatta kalmak için hayır hem belli mi olur belki düzgün biri çıkar karşına. O günaha girme ki Allah yüzüne baksın bacım.

Hanımefendi bebeğini kaybettigini yazmıştı keşke okumadan böyle yazmasaydiniz

Sen bunca olayda sadece annene mi karismasaydin dedin..yok ya ..az bile yapmış kadın..benim yanimda evladima eşime konusacak bende susucam ..daha dunyaya gelmemis bebegine acimayan bir yaratıktan baba olmaz zaten..karar senin dogum konusunda..ama o herife hiç bir seyini verme ..altinin esyan ne varsa al ondan ..nafakayida essek gibi ödeyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…