- 25 Aralık 2020
- 4.899
- 17.904
- 41
M migrenimsi ee bu mesele evlenmeden once konusulup kararlar alındığına gore cok da surpriz degil o vakit, yani hanim kizimiz nikah akdiyle birlikte eşinin bi anda degistigini anlatan bir mesajla giris yapmıştı ama belli ki ipuclari mevcutmus... haksiz miyim?
benim anladığım şu
evlenmeden önce zaten aileyle birlikte yaşayan bir adam var galiba?
ama bir şekilde bu konular konuşuluyor ve ayda 1 diye bir vaad var
fakat şu anda durum tek izin gününü tüm gün kök ailede geçiren bir adam. kök ailede anne baskın herhalde habire annenin lafı geçmiş.
hani kızımız bu konuyu konuşma ihtiyacını neden duymuş - korkusu mu vardı?
ve neden biraz bi birşeyler gerçekten konuşulduğu gibi gidiyor mu diye biraz bekleyip görmemiş? burası muamma.
bu arada dediğim gibi ben de aynı şehirde olsam ailemle haftada bir kesin görüşürüm. eşim de görüşse başım gözüm üstüne bir sorun yok benim için. ama kast ettiğim tek izin gününde tüm gün anasının yanında otursun gibi bir şey değil. insan karısıyla özel vakit geçirmez mi? eve de gelince yemek yiyip devrilip yatıyorsa yolmalık adam tam...
bizde bu daha çok şöyle oluyor evde yemek yapılmamış olan gün aileye gidiliyor (h.içi yani, işten sonra) yeniyor belki çay içilip geliniyo- ben evli değilim, aileyle görüşme şekli bu oluyor yani aileden ayrı kendi düzeni olma konusunda bir sıkıntısı olmayan ama aileyle de görüşme konusunda sıkıntısı olmayan çiftlerde. böyle bir mutabakatları oluyor genelde.
tekrara düşüyorum belki de
burada eş kişisi annesine gitmese de düzelecek bir tip gibi değil.