Merhabalar eşimle severek evlendik ikimiz de çocuk istiyorduk ve bu sorunları yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi bu yüzden kısa bir süre sonra çocuk yaptık şu an 4 aylık hamileyim ama eşim balayından döndükten sonra sürekli ailesiyle zaman geçirmeye başladı başlarda o da zorlandı ayrıldığı için vs diye düşünüp sesimi çıkarmadım ama her hafta sonunu orada geçirmek yılbaşı dahil tüm özel günleri orada geçirmek canıma yetti sanki hayatımı onun ailesine vakfetmişim gibi hissetmeye başladım tek aktivitemiz onun ailesine gitmek her hafta değil de 2 haftada bir gidelim diyorum onu bile kabul etmedi hatta kendi çocuğunu yeğeni kadar çok sevemeyeceğini bile söyledi eve gelirken ben bir kişisel bir şey isteyince gelip parasını ister ama ailesine yeğenlerine hediyeler gırla gider vs sürekli kavga ediyoruz hakaret bile etti sürekli gitmek istemediğim için asıl ailen benim seçimini yap buna göre davranmicaksan git dedim kalktı evden gitti ben de artık aşırı soğudum eşimden evde bir şey paylaşmıyoruz konuşmuyoruz hatta çoğunlukla birlikte bile uyumuyoruz o da çocuk için duruyor belli ki boşanmayı düşünüyorum artık siz olsanız ne yapardınız??