Hamileyken beddua etti yine beddua etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet benimde yapabilecegim bir sey yok su saatten sonra sadece uzuluyorum.. amin sagolun yorumlariniz benim icin degerli

Meslek etiğine aykırıysa yorum yapmayın ayrıca bizde öğretmeniz arada bende hata yapabiliyorum. Ne alaka konuyla mesleginizin siz mesleğinizi göze sokmak için yorum yapmışsınız..

Yorum yapıp yapmayacağımı siz söyleyemezsiniz.

Gerçek kimliğim belli mi ki burada mesleğimi göze sokayım?

Ayrıca, hata ve suç farklı şeylerdir.

Ha bir de, siz de yorum yapmak için yorum yapmışsınız.

Lutfen tartisma cikartmayın bu konuda derdim farkli benim avukatlik bi durum yok diger konuda yorum yapmiyorum birsey anlamadigim icin dediniz ve konu kapandi yorum yazmayin lutfen

Lutfen tartisma cikartmayın bu konuda derdim farkli benim avukatlik bi durum yok diger konuda yorum yapmiyorum birsey anlamadigim icin dediniz ve konu kapandi yorum yazmayin lutfen

Ben bu son mesajı size yazmadım, diğer arkadaş benim yorumuma yorum yapmış, cevap vermek pek tabi ki hakkım. Ama bundan sonra yazmıyorum, cevap hakkı doğuracak yorumlar dışında. Size de kolaylıklar dilerim.

Sizin kimliğiniz ve mesleğiniz beni hiç ilgilendirmiyor ve alakadar değilim... Ha bir de kelimesi çok benal bir söyleme tarzı... malesef üslubunuzuburdan çözmüş olduk

Sizin kimliğiniz ve mesleğiniz beni hiç ilgilendirmiyor ve alakadar değilim... Ha bir de kelimesi çok benal bir söyleme tarzı... malesef üslubunuzuburdan çözmüş olduk

Heye

Bakın bu “ha bir de”den daha banal; ‘benal’ değil ama “Sizi de burdan çözmüş olduk”, diyip, sizin gibi basitleşmeyeceğim, zira burası sanal bir ortam; gösterdiğimiz kadarını görür karşımızdaki, umuyorum ki siz gösterdiğiniz kadar değilsinizdir

EKLEME: Konu sahibi, sizden özür diliyorum tekrar cevap yazdığım için ama hanımefendinin sataşmasına cevap vermeyecek değildim. Kendisini sessize alıyorum, bir dahaki sataşmalarına karşılık vermemek adına.

Hanımefendi bakin beni yeterince üzen bir konuyu başım ağrıya ağrıya burada derdimi actım iç dökmekti yok noktalama isareti yok anlattiklariniz anlasılmiyor gibi seyler soylediniz ki belirttim durumu sizde o konuda yorum yazmayacagim dediniz..
Konumda anlattigim avukatin yaptığı suc veya degil benim umrumda da degil normal olarak verdiğiniz bu tepki hoş karsilanmadı burasi bir form sitesi yaptiginiz her yoruma iyi veya kotu bir karsılık alıcaksiniz konuyu uzatmayin tartisma ortami olusmasın hele bu günde

6 ay anne sütünün ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurgulamış oldunuz teşekkür ederim

Siz neden bu kadar abartıyorsunuz? Hele ki üstteki mesajımda tekrar yazdığım için sizden özür dilemişken?

İyi veya kötü yorum karşılığı olacağının ben bilincindeyim keşke siz ve diğer hanımefendi de bilincinde olsaydınız, konu bu kadar uzamazdı.

Hoş karşılamayan da siz ve hanımefendi zaten sadece benim gördüğüm kadarıyla. Böyle dediniz diye neredeyse 5 defa aynı şeyleri yazacak kadar abartılacak bir konu değil.

Mesajla ulaşmak istedim size ancak olmadı, yoksa gerçekten konunuza yorum katmak niyetinde değilim.

Allah yardımcın olsun ne dıyım annene babana da zor .Karıs ma sen vende boşver.Çocugunla ılgılen.Annenle babanla ılgılen.Abin hakkında konu acılırsa ben dınlemek ıstemıyorum de.

Allah yardımcın olsun ne dıyım annene babana da zor .Karıs ma sen vende boşver.Çocugunla ılgılen.Annenle babanla ılgılen.Abin hakkında konu acılırsa ben dınlemek ıstemıyorum de.
Oyle yapiyorum canim babam konusmak istemiyor tamamen kendi hür iradesiyle ben konuyu acmama hadi actim annem kapatir uzatmak istemez konuyu oylece bitti şu kisacik omrumuzde abi es veya baba sinirimi bozacaksa olmamasi daha iyi su kisacik zamanda bu bos seylerle oyalanmak yerine daha kaliteli vakit geciriyorum kizimla esimle tesekkur ederim

Hiç bir şey anlamadım. Hamileyken bile dediğinize göre hamile insan kutsal bir bunu anladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…