Hamileyken beddua etti yine beddua etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ajsgeidnwk

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
632
935
Kizlar selam canimi sıkan bir konu var anlatip kafami dagitmak istiyorum,zaten artik bir bagim kalmadi. kendi kendimi yiyorum sinirden ve uzuntuden....

Ben hamileyken annem de bendeydi o zamanlar memleketten yanima geldi riskli bi gebelik geciriyordum gelip gormek istedi. o zaman anneme bana amca yenge vs ailemize bi uyari mesaji geldi, abi denen sahis hat almis aylarca borcunu odememis ve hatti kirip atmis. avukat ulasitigi aile uyelerine uyari mesaji atmis polis esliginde kapi cilingir ile acilip haciz islemi baslatilacak diye mesaj. bana gelince anneme gosterdim annemi o ara avukat ariyor ama oturdugumuz yerde degildi telefon ve sessizdeydi neyse... durumu soyluyorum anneme sana gelmis olabilir diye. baktim bi numara aramis o ara döndük biz aradik avukat hanimla konustuk iste anlattigim gibi avukata hakaret etmis ödemeyecegim ne yapabilirsiniz ve bilumum kufur vs. Ben de babami arayip anlattim babam o donem yurtdisinda caliyordu mesaji gonderdim buradan kapattik borcu hallettik. bu sahis bana mesajlar atti allah senin belani versin sen şerefsizsin kopek adi falan senin gibi bir kadesim yok senin abin yok o zaman hic bi b*kuma takmadim zaten riskli bi hamilelik geciriyordum kaybetme korkusu vardi falan dogum yaptim aradi oyle oyle konustuk..

Bir kac gun once annem aglayarak aradi !! iste yolun ortasinda bana bagirdi ustumu basimi begenmiyormus senden utaniyorum simdi seni surda doverim gibi seyler soylemis cekip baska sehire isine gitmis.. falan tabi benim sarteller atti, annem de yemin ettiriyor arama ne hali varsa gorsun artik bu darbeleri ilk degil uzulmuyorum falan dedi. Tabi bir evlat durabilirmi mesaj attim sen anneme bagirip kufurmu soyledin diye tabiki her zamanki gibi inkar etti

bende senin dedigin hic birseye inanmiyorum gozumde o kadar kuculdun ki senin begenmedigin anne seni dunyaya getirdi
yazdim bu basladi kufure gozunde dustuysem arama defol git serefsiz gibi seyler soyluyor tabi bende durmadim kufur ettim yalan yok mesajlar bayaa cok ozet geciyorum suan.... Aradi o ara acmadim telefonu kufur dinlemek istemedigim icin. beddua etti tekrar allah belani versin diye en sonda yazim ki inan uzulmuyorum baska biri olsa zoruna gider uzulur su konusmalardan ama inan ki uzulmuyorum bu yaptigin ilk kufur beddua degil bu yazdiklarini babaya atacagim dedim atarsin tabi cunku serfsizsin atmazsan adisin sen serefsizsin falan diyor saydiriyor en sonunda dedim ki numarami sil birdaha kufur yazarsan bu mesajlarla savciliga giderim kendine gel kimse benimle boyle konusamaz falan dedim git lan git serefsiz demesi neyse numarasini engelledim babami aramis sikayet etmis aksaminda babam ariyor beni ne yaptin sen diye anlatiyorum ama inanmiyor diyorum ki ben kufur soylemedim adam gibi bisey sordum beddua edip kufur sayiyor bende sinirlenip soyledim kimseden bisey saklayamam sen oglunu bilmiyormusunda ona inanip beni ariyorsun dedim inanmayinca simdi mesajlari sana aticam oku madem inanmiyorsun dedim atma dedi ama attim okumus hic birsey demedin gidip uyumus ve konuyu hic acmamis hakli olan benim cunku neyse annem babamin telefonundan arardi her aksam kac gundur aramiyor ben aksama dogru aradim ve dakikasi yoktu anne sabah ararim dedigimde sabah ara aksam arama gibi biseyler soyledi alelacele ne oluyor dedim kendi kendime acaba aralarimi bozuldu babamla konusma falan mi dedi diye kendime dert ettim sabah soracagim babam aradiginda sen sus kufur ediyorsa cevap verme falan dedi yine konusursunuz dedi benim isim olmaz oyle insanla bana hamileyken bile kufur ve beddua etti dedim sinirle olsun eskileri karistirip ortaligi karistirma dedi oyle kaldi her aksam torun goremeye ariyorlardi ama arama kesildi jilet gibi karmasik oldu farkindayim kusura bakmayin kafam kaldirmiyor cunku

Son düzenleme:
Telefondan yaziyorum karmasik oldu kusura bakmayin inanin yazarken beynim sisti ayni seyleri yazmak da zordu benim icin

Annen baban için üzüldüğünü biliyorum ama madem sana böyle yaptılar, sen de hiç karışma bundan sonra. Demek annen baban kendilerine bu muameleyi layık görüyorlar.
Bırak ne yaparlarsa yapsınlar. Sen enerjini eşine, bebeğine, yuvana ver.

Inan ki onunla konusmadigim icin uzulmuyorum anneme uzuluyorum sadece yarin soracagim anneme neden aksam arama sabah ara dedigini bi problem varsa aramam kendi ne zaman musaid olursa o zaman kendisi arasin digeri umrumda bile degil

Soyle bi duum var hangi konu da olursa olsun babam hic annemin arkasinda durmamistir annem sıkıntidan hasta yillardir ve hastaliginin tedavisi yok

Karmasik yazdim demistimabi sahsi annemi facebooktan cikartmis telefondan mesaj atmis çopsun sen diye ben sosyal medya kullanmiyorum bura haric

Inan ki onunla konusmadigim icin uzulmuyorum anneme uzuluyorum sadece yarin soracagim anneme neden aksam arama sabah ara dedigini bi problem varsa aramam kendi ne zaman musaid olursa o zaman kendisi arasin digeri umrumda bile degil
Ama seni de tanıyorlar onu da tanıyorlar. Benim takıldığım nokta bu mesele yüzünden torunlarını aramamalı. O sabiyi niye kattılar işin içine?

Ama seni de tanıyorlar onu da tanıyorlar. Benim takıldığım nokta bu mesele yüzünden torunlarını aramamalı. O sabiyi niye kattılar işin içine?
Canimin sıkıldıgı bir nokta da o annem acisindan sknti yine yok ama babam arardi goruntulu konusur severdi karsidan 3 gundur aramiyor cani sagolsun aramasin mesajlari herseyi gordu kendi bilir ☹

Soyle bi duum var hangi konu da olursa olsun babam hic annemin arkasinda durmamistir annem sıkıntidan hasta yillardir ve hastaliginin tedavisi yok
Baba annene değer vermeyince abin de babanı örnek almış demek ki
Allah babana da abine de hidayet versin

Telefondan yaziyorum karmasik oldu kusura bakmayin inanin yazarken beynim sisti ayni seyleri yazmak da zordu benim icin

İnanın okurken de benim beynim şişti. Bir nokta, bir virgül koymak bu kadar zor olmamalı; keza değil, ben de telefondan yazıyorum.

Avukatım ve o avukatın yaptığı suç :) Barolar birliğine ve savcılığa şikayet edebilirdiniz; abinizin borcunu ödemek yerine. Tabi hiç araştırmadığınız, bir avukata danışmadığınız için gerçekten borcu size ödetebileceğine inanmışsınız, normal. Üzerine bir bardak soğuk su için. Ha anne-baba yine öderdi evlada kıyamayıp ama en azından bu kadar siniriniz bozulmazdı belki gerekli araştırmayı yapsaydınız.

Geri kalan ailevi sıkıntınızla ilgili bir yorumda bulunamıyorum, çünkü yazdıklarınızdan başka hiçbir şey anlaşılmıyor.

Sizin sıkıntı sadece abi denen cinste değil, babanızda. Telefona ACR yükleyin konuşmaları kayıt edin. Babanızla yüzleşin ve bu tavırların ondan kaynaklandığını söyleyin. Anneniz de şahit değil miydi konuya? Abiniz daha ne yapması lazım ailenize tepki vermeleri için. Babanız sürekli koruyarak ne elde etmek istiyor. Hırsızlık vs her tür şey var diyorsunuz. Avukat keşke şikayet etseymiş.

Abimin borcunu ben odemedim annem yanima geldigini soyledim riskli bir gebelik gecirdigim icin yanimdaydi borcu benim yasadigim sehirde odedi avukatin yaptigi suc degil soyle ki defalarca mesaj gelmis telefona borcunuzunodeyin diye kullandigi hattin firmasi borc odenmeyince faize binmis artik odemeye gecis yapilmadigi icin avukat devreye girmis bu olay oluyor 1 sene falan nokta virgul koyamadim mesaji zor yazdim telefondan girdigim icin surekli bir reklam kac defa yazdim ve yazarken bir andan cikinca bi yerlere basmis olunuyor ve mesajlar siliniyor tekrar yaziliyor bu mesaji 7 8. Yazisimdi noktalamaya dikkat etmedim ve belirttim bunu avukatlik durumu sormadim icimdeki uzuntuyu paylastim avukatlik durumda umurumda degil kendisi ugrassin

Babam biliyor ne oldugunu benide biliyor ben mesajlari atmadan ki atmayacaktim daha kufur yazmasin diye babama atarim diye tehdid ettim ki kufur yazmasin benden once davranip aramis anlatmis bende soyledim

Artik istedigi gibi korusun ben evlendim onlardan uzaktayim beni ilgilendirmiyor ama insan uzuluyor iste

Hat abinizin adına ve dolayısıyla icra takibi de abinizin adınaysa annenizden tahsil etmeye çalışması suç. Hat annenizin adına ve icra takibi de annenizin adınaysa suç değil. Ama diğer yazdıklarınız gibi bu da net olmadığı için, yazdığınızdan da ilk cümlede belirttiğim sonuç çıktığı için suç dedim.

Böyle saçma sapan, meslek etiğine aykırı durumlar görünce dayanamıyorum. Sizin sorup sormamanızla alakası yok.

Telefondan yazmanız falan filan bahane değil, çoğumuz telefondan giriyoruz. Karmaşıklığın sonucu olarak da böyle konu dışı yorumlar alırsınız, yapacak bir şey yok

EKLEME: Sonradan beğenmedim atmışsınız, hatrım kalmasın.

Aman bosverin. Cok uzucu bir durum ama babaniz bence abinizin bu antisosyal kisilik bozuklugu tarzi durumundan dolayi kendini suclu sorumlu hissediyordur. Mesajlari gormeyi ondan istemiyordur. Karisik karisik isler. Siz bence biraz uzak durun. Abinizi de aramayin bence. Babaniz yakinda duzelir kanimca o zaman da konuyu acmadan normal konusun bence. Sabir dilerim zor bir durum.

bırak baban oğlunun derdiyle borcuyla uğraşsın dursun.
Annenle konuş, canını sıkma. zaten malını biliyordur da işte bi süre sonra sen haklısın demeye gelir.

Hat annemin adina mi degil mi bilmiyorum devamli numara degistirdigi icin ilk bir kactanesi annemin adinaydi ben burada avukat sunu yapti dogrunu degilmi diye sormuyorum avukatlik bir durumum olmadigibicin bu isler nasil olur hic bilmiyorum birc onun borcu ama gelen mesajda ailemin evine polisle gidilip eger kapi acilmazsa cilingir ile acilip icra edilicek seylerin secilecegini ve icra edilecegi yaziyordu bende normal olarak babam turkiye de olmadigi icin haberdar ettim benim evimden hic birseyi alamazlar vs dedi ama sonra para gonderip borcunu kapatti bu kismi beni ilgilendirmiyor benim derdim farkli bana edilen beddua kufur ve babamin yaptigi

Ben olay olduktan sonra kendimi tutamam babama anlatirim diye annemi aramadim o aksam ama babam arayip sordu sen ne yaptin diye konusmalarimdan inanmadigi icin mesajlari ekran goruntusu cektim aticam dedim.. sabah anneme sordum anne babam hala beni haksiz buluyor mu diye, annem de hic birsey demeyip gidip uyudu dedi zaten daha da aramadi beni canım sıkıldi bu konuya herzaman ki gibi uzak duracagim zaten sadece bi ic dokmeydi benim ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…