hamileyimmmm:)))))))))))))

canım geçen hafta öğrendim ben 5 haftalıktı o zaman şimdi 6 haftaya girdik.doktor keseyi gördü.bebişide.ama bana görünmeyebilir demişti.çok küçük daha dedi.genede denedi.yarın gözükür inşallah merak etme.mutlaka haber ver ama banada.merak ederim.benden öncesin sen.6 haftada neler oldu.benim bel ağrım çok.bide kasıklarımda hafif anlık ağrılar oluyor.normalmiş bunlar.
ben gazi ün.ahmet erdeme gidiyorum.ikizi var mehmet erdem duymuşsundur.çok iyi bir doktor.

canım geçen hafta öğrendim ben 5 haftalıktı o zaman şimdi 6 haftaya girdik.doktor keseyi gördü.bebişide.ama bana görünmeyebilir demişti.çok küçük daha dedi.genede denedi.yarın gözükür inşallah merak etme.mutlaka haber ver ama banada.merak ederim.benden öncesin sen.6 haftada neler oldu.benim bel ağrım çok.bide kasıklarımda hafif anlık ağrılar oluyor.normalmiş bunlar.
ben gazi ün.ahmet erdeme gidiyorum.ikizi var mehmet erdem duymuşsundur.çok iyi bir doktor.

evt canım duydum.inşallah gorunur benım bel agrılarım var ya.bıde sıskınlık suanda parmaklarım falan sısıyor bol gelen yuzuklerım sımdı parmagımdan cıkmada bazen zorlanıyor.benımde kasıklarım agrıyor bazen bıde ates basıyo

tebrik ederim canım umarım saglıklı bir şekilde bebegini kucagına alırsın, bende yarın gidicem doktora banada bebek görünmedi dediler 6 haftalıkken acaba normalmi diye araştırma yapıyoruz winx perisiyle bizde. ne yapalım bir umut arıyoruz bizde genelde burda 8 haftalıkken görünenler olmuş umarım bizde o katagoriden oluruz.

benimde ara ara sırtım agrıyor . en çokta mide problemi yaşıyorum sürekli midemde bir tatminsizlik var. nasıl desem arkadaşlar yemek yeni yemiş olsam bile yarım saat sornasında birşey yememiş gibi oluyorum, yedigim şeylerin tadıda eskisi gibi güzel gelmiyor. Şuan bende 8 haftalık oldum 6 haftalıken kasık agrılarım vardı sanki adet olcakmışımda olamıyormuşum gibi, galiba bu normal bir durum.

benimde ara ara sırtım agrıyor . en çokta mide problemi yaşıyorum sürekli midemde bir tatminsizlik var. nasıl desem arkadaşlar yemek yeni yemiş olsam bile yarım saat sornasında birşey yememiş gibi oluyorum, yedigim şeylerin tadıda eskisi gibi güzel gelmiyor. Şuan bende 8 haftalık oldum 6 haftalıken kasık agrılarım vardı sanki adet olcakmışımda olamıyormuşum gibi, galiba bu normal bir durum.

aynen canım benimde eskiden yediğim şeyler hemde çok sevdiklerim şimdi o kadar cazip gelmiyor.kasıklarım çok ağrıyor.bu kadarı normal diye biliyorum bu sıralar.ama korkuyorum allah korusun.bide belim çok ağrıyor.peki kese gözükmedimi.

Ayy asnıl bende aynıyım ıkıdebır bıseyler yemek ıstıyorum valla ısdende bu gdısle ayrılıcam galıba gerızakalılar hamıle oldugumu bıle bıle elımde ıs varken baska bı ıs verıyolar yok cay getır su ver meyva getır ıhale dosyası evraklarını hazırla faturaları kaydet yemek yap v.s v.s sıkıldım valla artık bı kac ay daha calısıp ayrılıcam galıba kkızlar yorulunca agrılarım baslıyor suanda oldugu gbı zoruma gıdende bıldıklerı halde eskısı gbı davranıyolar sınır edıyolar benı

aranıza yeni katıldım kızlar.hamileyim.6 haftalık henüz.yüce allaha şükürler olsun.tedaviye yeni başlamıştım.1 sene bile olmamıştı ve geçen hafta öğrendim.çok mutluyum.allah olmayan ve isteyen herkeze versin.bebek bekleyenlen herkezede bende dahil olmak üzere allah yavrularımızı sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

:dance:

canım benım kesemız goruktude bebıs yok

bende kese gözüktü bebişte.küçücük.kaydirigubbakcemile3.ama bu ağrılar korkutuyor beni.arada sırada kasıklarıma giren ağrılar.bide belime.hatta biraz önce dr aradım.bu ağrılar normalmi diye.olur dedi.kanama olmadığı müddetçe birşey olmaz dedi.ama ne biliyim allah korusun işte korkuyorum.neyseki yalnız değilmişim.merak etme gittiğinde bbekte gözükür.bizimkide şansımıza gözüktü.

bende kese gözüktü bebişte.küçücük.kaydirigubbakcemile3.ama bu ağrılar korkutuyor beni.arada sırada kasıklarıma giren ağrılar.bide belime.hatta biraz önce dr aradım.bu ağrılar normalmi diye.olur dedi.kanama olmadığı müddetçe birşey olmaz dedi.ama ne biliyim allah korusun işte korkuyorum.neyseki yalnız değilmişim.merak etme gittiğinde bbekte gözükür.bizimkide şansımıza gözüktü.

inşallah canım ya bende yarın gdecegım doktora zaten doktor usg ye alırken cok yenı hamılelık ınsallah gorunur demıstı.ama emınımkı allahım bızım hevesımızı kursagımızda bırakmıcak okadar dua ettım rabbıme bebegımı yolladı bana yolladıktan sonrada almıcak bılıyorum.acıkcası allaha sıgınıyorum o ne ısterse o olur netıcede son taktır onun.

tabiki canım.allah ne isterse olur.inşallah allah bebklerimizi hayırlı sağlıklı birşekilde zamanında kucağımıza almayı nasip eder.böyle ara ara ağrılşar girince çok koruyorum.alah korusun.ama çokta kızıyorum. çok takıyorum diye.

sanırım benım doktorum cok ıyı çapanın prof una gıdıyorum cemıl akgün.ben 5 haftalıktı gıttıgımde bebegıde gordum.7 haftalıktı kalp atıslarını dınledım ve daha belırgın gordum sımdı 10 haftalıgım ve agustosun 15 ınde tekrar gıdıcem ve ıkılı tarama yapıcakmıs ozaman kollarını bacaklarını daha net gorurmusum.bu arada kasık agrıları hapsırırken kasılma ıgne batar gıbı agrıların olması ıstahınızın olmaması akıntı olması (hatta doktorum bu akıntıların beyaz yada kahve yada pembe bıle olabılır onemlı degıl normaldır dedı)bunlar normal hatta sureklı unutkan olmanız uykunuzun gelmesı halsızlık (aman bugunun ısını yarın yaparım demek gıbı)erken yorulmalar bunların hepsı normal ben bu konuda butun bılgılerı doktorum 5 haftalıkken soyledı ve hala yasıyorum.sadece tek sevındıgım ne bılıyormusunuz mıdem bulanmıyor ve basım donmuyor yanı bu soyledıklerımın dısında rahat gecıyor.umarım hepımızın bu sekılde rahat elı kolu saglıklı hayırlı evlatları olur hihoyyyt hihoyyyt

sanırım benım doktorum cok ıyı çapanın prof una gıdıyorum cemıl akgün.ben 5 haftalıktı gıttıgımde bebegıde gordum.7 haftalıktı kalp atıslarını dınledım ve daha belırgın gordum sımdı 10 haftalıgım ve agustosun 15 ınde tekrar gıdıcem ve ıkılı tarama yapıcakmıs ozaman kollarını bacaklarını daha net gorurmusum.bu arada kasık agrıları hapsırırken kasılma ıgne batar gıbı agrıların olması ıstahınızın olmaması akıntı olması (hatta doktorum bu akıntıların beyaz yada kahve yada pembe bıle olabılır onemlı degıl normaldır dedı)bunlar normal hatta sureklı unutkan olmanız uykunuzun gelmesı halsızlık (aman bugunun ısını yarın yaparım demek gıbı)erken yorulmalar bunların hepsı normal ben bu konuda butun bılgılerı doktorum 5 haftalıkken soyledı ve hala yasıyorum.sadece tek sevındıgım ne bılıyormusunuz mıdem bulanmıyor ve basım donmuyor yanı bu soyledıklerımın dısında rahat gecıyor.umarım hepımızın bu sekılde rahat elı kolu saglıklı hayırlı evlatları olur hihoyyyt hihoyyyt

amin inşallah.bende bugün aslında bu akıntı meselesini sorucaktım.haffi beyazımsı yapışkan bir akıntı gelmesi normalmi kızlar.

kızlar bebegımı gordum en sonunda ama kalp atısları ıcın 10.haftada gdecegız cok mutluyum yolc sac da var bebısımde okadar tatlıydıkı offffff cok heyecanlıyım yaaaaaa

kızlar bebegımı gordum en sonunda ama kalp atısları ıcın 10.haftada gdecegız cok mutluyum yolc sac da var bebısımde okadar tatlıydıkı offffff cok heyecanlıyım yaaaaaa

canım gözünaydın çok sevindim.dememişmiydim ben:lepi:tekrar tebrikler.biz seninle aynı haftanın içindeydik dimi

X