hamileyim :)

Allah allah neden ama niyeymiş bence başka bi doktorla da görüşün
Gidicem en azından başka doktorda söylerse vicdan azabım biraz azalır Yoksa onur boyu keşke başka doktorada gitseydim derim canım

Allah bağışlasın
Bizlere de kısmet etsin

İyi akşamlar kızlar bugün bat günümdu gelmedi hic te adet belirtim yoktu zaten normlde bi hafta10 gun once bel ve karin agrim olurdu bu sefer olmadi son iki gundur bulantı var ve kasıklarimda agri mi sızı mı desem oyle hissettiriryor sizce hamile olabilir miyim gecen ay adetten sonra surekli iki gune bi degerlendirdik bu y tuttu gibi hissediom ama ins yine yanilmiomdur sizce ne zmn kan tahlili vermeliyim

Malesef şimdi doktordan geldim kalbi durmuş dedi kürtaj dedi çok uzgunum
Cok üZüldüm canım ama ins bi hata vardır ya aynen tek doktorla kalmaman daha iyi kafanda soru isareti kalmsin hakkinda hayırlısı ins cnm

Tamaam çok teşekkür ederim bide uyurken çok endişeleniyorum ne yana yatmam gerek yüz üztü yatsam bişey olur mu diye
Yok cnm birşey olmaz.İstediğin gibi yat.Zaten 20. Haftadan sonra istesende yatamıyorsun.İlerleyen haftalarda sol tarafa yatmayı öneriyor doktorlar zaten sende sola yatınca rahat ediyorsun.Kan akışı o şekilde daha hızlı oluyor.Diğer türlü nefes alamıyorsun yani öyle hissediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…