Tebrik ederim canim kac aydir deniyordunuz?
Tebrikleer
Test yaptin demek sonunda canim..
Bu Belirtiler o kadar degisik ki.. Tam bir corba karisimi bazen ne ararsan var..bazen hic bir sey yok.. Bende Su ara sadece agzim. Kuruyor mesela sürekli Su iciyorumson adete göre 4+4 bugün bakalim Doktor pazartesi ne der
Hayırlı bir şekilde gelsin bebeğiniz çok sevindim rabbim isteyenlere de nasip eder inşallahilk :)
Hayırlı bir şekilde gelsin bebeğiniz çok sevindim rabbim isteyenlere de nasip eder inşallah
tebrik ederim.günlerde hamile miyim, değl miyim, o belirti ne şu belirti ne dedim durdum. yapmicam test yapmicam dedim inat ettim ama merakıma yenik düştüm ve çift çizgiyi gördüm az önce. güncel hamile olaraktan tüm sorularınızı yanıtlayabilirim.
hepsi bu kadar.
- akıntım yok
- bulantım yok
- göğüs ucu kararması yok
- göğüs ucu acıması yok
- baş dönmesi yok
- kabızlık var
- gaz var
- göğüs şişmesi var
sonuçlarımı da yorumlarsanız sevinirim arkadaşlar. 0.35 yazıyor ultrason görüntüsünde
tebrik ederim.
hcg 1199 çıkmış. bebek daha yarım cm bile değil :)
Tebrikler :) Darısı bize :)))
Hayırlı olsun insaallahgünlerde hamile miyim, değl miyim, o belirti ne şu belirti ne dedim durdum. yapmicam test yapmicam dedim inat ettim ama merakıma yenik düştüm ve çift çizgiyi gördüm az önce. güncel hamile olaraktan tüm sorularınızı yanıtlayabilirim.
hepsi bu kadar.
- akıntım yok
- bulantım yok
- göğüs ucu kararması yok
- göğüs ucu acıması yok
- baş dönmesi yok
- kabızlık var
- gaz var
- göğüs şişmesi var
sonuçlarımı da yorumlarsanız sevinirim arkadaşlar. 0.35 yazıyor ultrason görüntüsünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?