hamileyim :)

É

Benim de devamlı bi kasık sancıması gibi bişey oluyor bazen az bazdn çok. Normal mi

Hayırlı olsun sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah. Regliniz kaç gün gecikti şu an kaç haftalıksınız?

Merhaba 6 gün gecikti. Adet tarihine göre hesaplarsak 5 ama kan sonucu değerine göre 4 haftalık dedi

É

Benim de devamlı bi kasık sancıması gibi bişey oluyor bazen az bazdn çok. Normal mi
Adet agrisi gibi mi? O halen oluyor bende ama ilk zamanlar daha cok oluyor. Yerleşiyor rahim buyuyor normal onlar

Kac gun once yaptiniz testi

Merhaba 6 gün gecikti. Adet tarihine göre hesaplarsak 5 ama kan sonucu değerine göre 4 haftalık dedi

Benim de gecikmemin 4.günü bhcg takibi yapıyorum henüz gitmedim doktora çok şükür şuan bir sorun yok artış düzenli ne zaman görürüm keseyi acaba bat günü değerim daha 73 tü. Benim çok düşük başladı sanırım. Zaman bir türlü geçmiyor Henüz 4+1 deyim sata göre.

Hiç bilmiyorum ki deneyimli anneler daha iyi bilirler. Bende kese görülüyordu.

Keseyi görmüşsünüz hayırlı olsun.Şimdi sıra kalp atışında 8 haftalık olunca en geç duyarsınız yani bir daha ki doktor kontrolünde ondan sonra gelsin bulantılar

Keseyi görmüşsünüz hayırlı olsun.Şimdi sıra kalp atışında 8 haftalık olunca en geç duyarsınız yani bir daha ki doktor kontrolünde ondan sonra gelsin bulantılar

Bebek sol tarafımdaki yumurtada oluşmuş yani kese. Ama devamlı bi sancıma, sol yanımda ağrıma, batma gibi sangi gaz gibi şeyler oluyor ama genelde adet sancısı gibi Kanama akıntı vs yok. Normal mi bu ?

Bebek sol tarafımdaki yumurtada oluşmuş yani kese. Ama devamlı bi sancıma, sol yanımda ağrıma, batma gibi sangi gaz gibi şeyler oluyor ama genelde adet sancısı gibi Kanama akıntı vs yok. Normal mi bu ?
sanirim normal . aynilari bende de oluyor

bat gununuz ayin kaciydi acaba ? bir de ne zamana dr ya gideceksiniz benim 12 si bat gunumdu carsamba gunune randevu aldim kese icin ama erken mi diye dusunuyorum

bat gununuz ayin kaciydi acaba ? bir de ne zamana dr ya gideceksiniz benim 12 si bat gunumdu carsamba gunune randevu aldim kese icin ama erken mi diye dusunuyorum

Benim son regl tarihim 10 ağustos. Kesem görülüyordu

Benim de 13 eylüldü bat. En son testi o gün verdim şimdi Salı’yı bekliyorum test için. Doktora da erken gitmek istemiyorum. Bhcg 1500 geçerse gidip keseyi görmek istiyorum. Göremezsem bir de onu görecek miyim stresi yaşamak istemiyorum. Bu arada hergün evde idrar testi yaparak takip ediyorum kendim. Benim değerim düşük olduğu için bekliyorum siz de bhcg yüksekse ona göre hareket edin bence. Sizin sat ne zamandı?

Evet normal hamilelik boyunca o ağrılar sancılar oluyor.İlk 12 hafta dikkat et yine ağır iş yapma fazla dinlen bol bol.Hayırlısıyla birşey olmaz cnm

Evet normal hamilelik boyunca o ağrılar sancılar oluyor.İlk 12 hafta dikkat et yine ağır iş yapma fazla dinlen bol bol.Hayırlısıyla birşey olmaz cnm

Tamaam çok teşekkür ederim bide uyurken çok endişeleniyorum ne yana yatmam gerek yüz üztü yatsam bişey olur mu diye

ben gecen ay kimyasal yasadim sanirim ondan dolayi bu ay gec yumurtladim . 29 agustos yumurtlama gunum . sat tarihim 11 agustos

Öncelikle hayırlı olsun, tamamına ersin insallah. Bana geri kafalı diyebilirsiniz ancak burda binlerce insan var cok detay paylaşma.Iyi göz var, kötü göz var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…