Hayırlı olsun insaallah
Goguslerin daha coook kararacak simdiden erken daha :)
Acisi hic geçmeyecek
Bas donmesi olmayabilirde
Kabizlik icin erken zaten ama bende hic olmadi mesela
Akintiyi hic soylemiyorum yasa ve gor diyorum sadece :)
Benim tek belirtim sık idrara cikmam birde adet agrisi gibi agriydi.
Allah tamamina erdirsin
Hayırlı olsun sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah. Regliniz kaç gün gecikti şu an kaç haftalıksınız?
Adet agrisi gibi mi? O halen oluyor bende ama ilk zamanlar daha cok oluyor. Yerleşiyor rahim buyuyor normal onlarÉ
Benim de devamlı bi kasık sancıması gibi bişey oluyor bazen az bazdn çok. Normal mi
Kac gun once yaptiniz testigünlerde hamile miyim, değl miyim, o belirti ne şu belirti ne dedim durdum. yapmicam test yapmicam dedim inat ettim ama merakıma yenik düştüm ve çift çizgiyi gördüm az önce. güncel hamile olaraktan tüm sorularınızı yanıtlayabilirim.
hepsi bu kadar.
- akıntım yok
- bulantım yok
- göğüs ucu kararması yok
- göğüs ucu acıması yok
- baş dönmesi yok
- kabızlık var
- gaz var
- göğüs şişmesi var
sonuçlarımı da yorumlarsanız sevinirim arkadaşlar. 0.35 yazıyor ultrason görüntüsünde
Kac gun once yaptiniz testi
Merhaba 6 gün gecikti. Adet tarihine göre hesaplarsak 5 ama kan sonucu değerine göre 4 haftalık dedi
Benim de gecikmemin 4.günü bhcg takibi yapıyorum henüz gitmedim doktora çok şükür şuan bir sorun yok artış düzenli ne zaman görürüm keseyi acaba bat günü değerim daha 73 tü. Benim çok düşük başladı sanırım. Zaman bir türlü geçmiyorHenüz 4+1 deyim sata göre.
Keseyi görmüşsünüz hayırlı olsun.Şimdi sıra kalp atışında 8 haftalık olunca en geç duyarsınız yani bir daha ki doktor kontrolünde ondan sonra gelsin bulantılar
sanirim normal . aynilari bende de oluyorBebek sol tarafımdaki yumurtada oluşmuş yani kese. Ama devamlı bi sancıma, sol yanımda ağrıma, batma gibi sangi gaz gibi şeyler oluyor ama genelde adet sancısı gibi Kanama akıntı vs yok. Normal mi bu ?
bat gununuz ayin kaciydi acaba ? bir de ne zamana dr ya gideceksiniz benim 12 si bat gunumdu carsamba gunune randevu aldim kese icin ama erken mi diye dusunuyorumBenim de gecikmemin 4.günü bhcg takibi yapıyorum henüz gitmedim doktora çok şükür şuan bir sorun yok artış düzenli ne zaman görürüm keseyi acaba bat günü değerim daha 73 tü. Benim çok düşük başladı sanırım. Zaman bir türlü geçmiyorHenüz 4+1 deyim sata göre.
bat gununuz ayin kaciydi acaba ? bir de ne zamana dr ya gideceksiniz benim 12 si bat gunumdu carsamba gunune randevu aldim kese icin ama erken mi diye dusunuyorum
bat gununuz ayin kaciydi acaba ? bir de ne zamana dr ya gideceksiniz benim 12 si bat gunumdu carsamba gunune randevu aldim kese icin ama erken mi diye dusunuyorum
Evet normal hamilelik boyunca o ağrılar sancılar oluyor.İlk 12 hafta dikkat et yine ağır iş yapma fazla dinlen bol bol.Hayırlısıyla birşey olmaz cnmBebek sol tarafımdaki yumurtada oluşmuş yani kese. Ama devamlı bi sancıma, sol yanımda ağrıma, batma gibi sangi gaz gibi şeyler oluyor ama genelde adet sancısı gibi Kanama akıntı vs yok. Normal mi bu ?
Evet normal hamilelik boyunca o ağrılar sancılar oluyor.İlk 12 hafta dikkat et yine ağır iş yapma fazla dinlen bol bol.Hayırlısıyla birşey olmaz cnm
ben gecen ay kimyasal yasadim sanirim ondan dolayi bu ay gec yumurtladim . 29 agustos yumurtlama gunum . sat tarihim 11 agustosBenim de 13 eylüldü bat. En son testi o gün verdim şimdi Salı’yı bekliyorum test için. Doktora da erken gitmek istemiyorum. Bhcg 1500 geçerse gidip keseyi görmek istiyorum. Göremezsem bir de onu görecek miyim stresi yaşamak istemiyorum. Bu arada hergün evde idrar testi yaparak takip ediyorum kendim. Benim değerim düşük olduğu için bekliyorum siz de bhcg yüksekse ona göre hareket edin bence. Sizin sat ne zamandı?
ben gecen ay kimyasal yasadim sanirim ondan dolayi bu ay gec yumurtladim . 29 agustos yumurtlama gunum . sat tarihim 11 agustos
olcturdunuz mu 75 ten sonra kac olmusBenim de yumurtlama günü 30 ağustos ama sanırım benim de biraz geç döllenmiş çünkü bat günü 75 di değerim.
olcturdunuz mu 75 ten sonra kac olmus
Öncelikle hayırlı olsun, tamamına ersin insallah. Bana geri kafalı diyebilirsiniz ancak burda binlerce insan var cok detay paylaşma.Iyi göz var, kötü göz var..günlerde hamile miyim, değl miyim, o belirti ne şu belirti ne dedim durdum. yapmicam test yapmicam dedim inat ettim ama merakıma yenik düştüm ve çift çizgiyi gördüm az önce. güncel hamile olaraktan tüm sorularınızı yanıtlayabilirim.
hepsi bu kadar.
- akıntım yok
- bulantım yok
- göğüs ucu kararması yok
- göğüs ucu acıması yok
- baş dönmesi yok
- kabızlık var
- gaz var
- göğüs şişmesi var
sonuçlarımı da yorumlarsanız sevinirim arkadaşlar. 0.35 yazıyor ultrason görüntüsünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?