Öncelikle hayırlı olsun, tamamına ersin insallah. Bana geri kafalı diyebilirsiniz ancak burda binlerce insan var cok detay paylaşma.Iyi göz var, kötü göz var..
Hayırlı olsun insaallah
Goguslerin daha coook kararacak simdiden erken daha :)
Acisi hic geçmeyecek
Bas donmesi olmayabilirde
Kabizlik icin erken zaten ama bende hic olmadi mesela
Akintiyi hic soylemiyorum yasa ve gor diyorum sadece :)
Benim tek belirtim sık idrara cikmam birde adet agrisi gibi agriydi.
Allah tamamina erdirsin
Ya genelde herkes kasık ağrısı, göğüs ağrısı filan diye belirtilerden bahsediyor ben de de hiç öyle belirtiler yok. Siz de ne zaman başladı bu tarz ağrılar?günlerde hamile miyim, değl miyim, o belirti ne şu belirti ne dedim durdum. yapmicam test yapmicam dedim inat ettim ama merakıma yenik düştüm ve çift çizgiyi gördüm az önce. güncel hamile olaraktan tüm sorularınızı yanıtlayabilirim
Iki tane hamilelik gecirdim ikisinde de ilk belirtim adet agrisiydi. Hatta bunda ped aldim oldum olacagim gibiydi. Bu agrilar normal benim şu anda bile oluyor daha ne agrilar olacak rahat ol...Adet agrisi gibi ayri 4 haftalikken normal mi? Beni en çok bu kasik agrisi ve surekli cis varmis hissi ki hep var o strese sokuyoHer wcde kan gelecek saniyorum kasik agrisindan normal mi yani?
Iki tane hamilelik gecirdim ikisinde de ilk belirtim adet agrisiydi. Hatta bunda ped aldim oldum olacagim gibiydi. Bu agrilar normal benim şu anda bile oluyor daha ne agrilar olacak rahat ol...
Kasik batmasi adet agrisi bel agrisi...vb olur
Insaallah cümlemizeCok sag olun. Allah saglikli bir sekilde kavustursun sizi de
Adet agrisi gibi ayri 4 haftalikken normal mi? Beni en çok bu kasik agrisi ve surekli cis varmis hissi ki hep var o strese sokuyoHer wcde kan gelecek saniyorum kasik agrisindan normal mi yani?
Yaa benim beta 414.21 cikti moralim bozuldumerhaba benim 5 haftalık ve ben de kasık ağrısından ölüyorum. ama normalmiş
Yaa benim beta 414.21 cikti moralim bozulduDoktorum daha cok yeni gebelik oyuzden boyle haftaya sali ya da carsamba gel dedi. Kendimi rahatlatamiyorum Son adetimin 19 Agustostu...
Selam canım benim kesede 5+1 de görüldü. Bugünde 7+1 olduk birazdan doktora gidicem kalp atışları için çağırmıştı doktor bakalım ne olucak.Bu günlerde duyulur demişti doktorhanımlar bir şey sorucam.
14 eylül tarihli betahcg değerim 1199.43
kese boyutu 0.35cm
18 eylül tarihli betahcg değerim 6884.97
kese boyutu 0.79 cm
artık ve kese büyüklüğü normal mi? bugün 5 haftalık dedi doktor bana. bebek görülmüyordu kalp atışı dinlemek için.
kalp atışı ne zaman duyulur?
Selam canım benim kesede 5+1 de görüldü. Bugünde 7+1 olduk birazdan doktora gidicem kalp atışları için çağırmıştı doktor bakalım ne olucak.Bu günlerde duyulur demişti doktor
Malesef şimdi doktordan geldim kalbi durmuş dedi kürtaj dedi çok uzgunumayyyy duyulursae eğer haber verebilir misin ne heyecanlı
Malesef şimdi doktordan geldim kalbi durmuş dedi kürtaj dedi çok uzgunum
Bilmiyorum kafam çok karisiknasıl yaa inanmıyorumm başka bi doktorla da görüşün lütfen.
Bilmiyorum kafam çok karisik
Benim bebek içinde gördük ama kalp atışı yokÇok üzgünüm geçmiş olsun ama ben burda bi çok kişide okudum boş gebelik denilip sonradan bebeğin oluştuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?