• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim, yaptıklarım, belirtiler :)

Normalde bu kadar gecikme oluyor muydu peki
Yok canım asla olmazdı bilmiyorum neden böyle olduğunu ama hani sonradan üzülmemenizi için söylüyorum psikolojik olarak belirtileri bizde oluşturuyor olabiliriz nitekim ben bunu yaşadım ve çok üzüldüm o yüzden hemen emin olma heyecanlanmak normal tabi inşallah hamilesindirde mutlu haberlerini alırız amiin:KK28::rolleyes:

YarıN adet günüm bu sabah dayanamadim test yaptım en ufak şüphe edebileceğim bir belirti yoktu :(

tebrik ederim. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş. mide bulantıların nasıl, var mı?

tebrik ederim. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş. mide bulantıların nasıl, var mı?
Sağol canim:nazar::KK200:, hepimize nasip etsin insallah:nazar::KK200:
Henüz birşey yok, umarım olmazda annem ve ablam hiç mide bulantısı yaşamamışlar darısı başıma ;) bende yorulunca özellikle kasik agrisi oluyo baska pek bi sikinti yok ;) senin nasil , benden tam 1 ay öndesin ;)

Sağol canim:nazar::KK200:, hepimize nasip etsin insallah:nazar::KK200:
Henüz birşey yok, umarım olmazda annem ve ablam hiç mide bulantısı yaşamamışlar darısı başıma :KK66: bende yorulunca özellikle kasik agrisi oluyo baska pek bi sikinti yok :KK66: senin nasil , benden tam 1 ay öndesin :KK66:

süper çok sevindim inş hep öyle gider. benim tam bir kabustu! :( daha 2 haftadır yediğim içimde kalıyor diyebilirm. sadece sabahları öğürmelerim devam ediyor boş boş sonra zar zor yemek işte. eski iştahım kalmadı diyebilirim. dilerim sende hiç ama hiç olmaz.

MERHABA ARAKADŞLAR BENDE YENİYİM YAZDIKLARINIZI ÇOK OKUDUM :KK68:
ADETİME 7 GÜN VAR İDRAR TESTİ İLE GEBELİK OLUP OLMADIĞI ÇIKAR MI?
DENEMEK AMAÇLI BUGÜN YAPTIM BİŞEY ÇIKMADI o_O

MERHABA ARAKADŞLAR BENDE YENİYİM YAZDIKLARINIZI ÇOK OKUDUM :KK68:
ADETİME 7 GÜN VAR İDRAR TESTİ İLE GEBELİK OLUP OLMADIĞI ÇIKAR MI?
DENEMEK AMAÇLI BUGÜN YAPTIM BİŞEY ÇIKMADI o_O
Merhaba canım, aramıza hoşgeldin. Adetine daha varmış idrar testinde genelde adet günü geçtiği Zaman çıkıyor benim bildiğim. Erken gebelik testlerinde çıktığını söyleyenler var da ben denemedim. Merakla bekliyorum ben de. Daha adetin geçmediğinden testlerin yanılma payı var. Kan testinde belli olurmuş, uygunsan ve çok merak ediyorsan kan testi yaptır. Hayırlı haberler olsun inşallah

Merhaba canım, aramıza hoşgeldin. Adetine daha varmış idrar testinde genelde adet günü geçtiği Zaman çıkıyor benim bildiğim. Erken gebelik testlerinde çıktığını söyleyenler var da ben denemedim. Merakla bekliyorum ben de. Daha adetin geçmediğinden testlerin yanılma payı var. Kan testinde belli olurmuş, uygunsan ve çok merak ediyorsan kan testi yaptır. Hayırlı haberler olsun inşallah

Sagol canmmm
Cok merak ediyorum 1.5 yillik evliyim ilk yil istemiyorduk suan istiyoruz ins bu ay yuzumuz guler :)

Hayır yok, bebiş isteyip de mayısı umutla bekleyenlerdenim. Adetim 5-7 mayıs gibi. Heyecanla zamanın geçmesini bekliyorum, inşallah olur.

Allah nasip eder inş. benimde 3 mayıs.Çok bir belirtim yok sadece yumurtlama dönemi sonrası sırtımda karnımda çok ağrı oldu ve baş ağrısı birde hafif bulantı gibi bir kaç gün sürdü sonra geçti şuan birşey hisstmiyorum .

Canım selam, biraz geç gördüm ama çok sağol amiiin :nazar::nazar:, her isteyene nasip olur inşallah.:anneadayı::KK200:
mide bulantısı henüz yok ama benim geç döllenme oldu yani daha mide bulantılarım başlamamışda olabilir.
Bu gün keseyi gördüm daha yeni ve kese ebatına göre 4+5 desin dedi doktor oysa sata göre 6+5 di.
Sen hamilemisin?

Canım selam, biraz geç gördüm ama çok sağol amiiin :nazar::nazar:, her isteyene nasip olur inşallah.:anneadayı::KK200:
mide bulantısı henüz yok ama benim geç döllenme oldu yani daha mide bulantılarım başlamamışda olabilir.
Bu gün keseyi gördüm daha yeni ve kese ebatına göre 4+5 desin dedi doktor oysa sata göre 6+5 di.
Sen hamilemisin?
Esralhan, tebrik ederim canım. Allahım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. Rabbim bana ve tüm isteyenlere evlat versin inşallah, dua et bizlere de :)

Esralhan, tebrik ederim canım. Allahım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. Rabbim bana ve tüm isteyenlere evlat versin inşallah, dua et bizlere de :)
Ayyy sagol canım benim, amiin hepimize nasip etsin inşallah :nazar::anneadayı::KK200:
Dualarım sizlerle inşallah çok beklemezsiniz.:KK200:
Durum nedir sende , varmı umut bu ay için ;)

Esralhancım, Senle konuşmuştuk bi on gün önce, ovulasyon testi aldım internetten. Çift çizgiyi gördüm, ertesi gün de silikleşmeye başladı. O günü ve diğer iki günü değerlendirdik, beklemedeyim. İnşallah olmuştur, 9 gün falan var adetime. Heyecanla bekliyorum her şeyi belirtiye bebişe yoruyorum. Bi taraftan da fazla umutlanmak istemiyorum. Senin hamileliğini öğrenmeden önce ne gibi belirtilerin vardı canım.

Son düzenleme:
Esralhancım, Senle konuşmuştuk bi on gün önce, ovulasyon testi aldım internetten. Çift çizgiyi gördüm, ertesi gün de silikleşmeye başladı. O günü ve diğer iki günü değerlendirdik, beklemedeyim. İnşallah olmuştur, 9 gün falan var adetime. Heyecanla bekliyorum her şeyi belirtiye bebişe yoruyorum. Bi taraftan da fazla umutlanmak istemiyorum. Senin hamileliğini öğrenmeden önce ne gibi belirtilerin vardı canım.
Ayyyy canım benim hadi inşallah hamilesindir :KK200::nazar:
yumurtlama gününe 14 gün ekleyerek batını belirledin dimi canım ?
Belirtiler bende yumurtlamadan 5 gün sonra falan başladı ufak ufak.
Canım öncelikle yumurtlamadan sonra bikaç gün normal yumurtlama ağrıları oldu, insan onlarıda belirti sanıyo o açıdan diyorum, onları pek sallama derim.
Ama her aydan farklı olarak ilk belirti geçici sıcak basmaları özellikle akşamları. Ben yazın bile şortla üşürüm ama bazı akşamları şort giydim sonra üşüyüp normal pijamama dönüyodum.
ikinci ve en belirgin belirti akıntı olmuştu. yumurtlamamdan 8-9 gün sonra bi kereye mahsus baya çamaşırımı ıslatacak kadar akıntım olmuştu. bende adet öncesi o derece akıntı olmazdı. Zaten bu akınıdan 2-3 gün sonra test yaptım pozitif çıktı ;) batımdan sonra bu akıntı baya arttı tabi.
Bazen minik minik batmalarda oluyodu.Belli belirsiz ama.
Haa bide çook yoğun gazım vardı çok çekiniyodum işde falan rezil olmaktan, o derece yani :eek: ama bu hala geçmiş değil, özellikle akşamları coşuyor karnım 4 aylık hamile kadar şişiyor aynanın karşısında şok geçiriyorum öyle olunca :KK70:
Sende nasıl belirtiler var ??

Ayyyy canım benim hadi inşallah hamilesindir :KK200::nazar:
yumurtlama gününe 14 gün ekleyerek batını belirledin dimi canım ?
Belirtiler bende yumurtlamadan 5 gün sonra falan başladı ufak ufak.
Canım öncelikle yumurtlamadan sonra bikaç gün normal yumurtlama ağrıları oldu, insan onlarıda belirti sanıyo o açıdan diyorum, onları pek sallama derim.
Ama her aydan farklı olarak ilk belirti geçici sıcak basmaları özellikle akşamları. Ben yazın bile şortla üşürüm ama bazı akşamları şort giydim sonra üşüyüp normal pijamama dönüyodum.
ikinci ve en belirgin belirti akıntı olmuştu. yumurtlamamdan 8-9 gün sonra bi kereye mahsus baya çamaşırımı ıslatacak kadar akıntım olmuştu. bende adet öncesi o derece akıntı olmazdı. Zaten bu akınıdan 2-3 gün sonra test yaptım pozitif çıktı :KK66: batımdan sonra bu akıntı baya arttı tabi.
Bazen minik minik batmalarda oluyodu.Belli belirsiz ama.
Haa bide çook yoğun gazım vardı çok çekiniyodum işde falan rezil olmaktan, o derece yani :eek: ama bu hala geçmiş değil, özellikle akşamları coşuyor karnım 4 aylık hamile kadar şişiyor aynanın karşısında şok geçiriyorum öyle olunca :KK70:
Sende nasıl belirtiler var ??
Canım bat'ı belirledim 5 mayıs diye düşünüyorum. Ben de akıntı farklılığı gibi bişey yok da yumurtlama ağrısı iki gün filan sürer ya bu defa uzun sürdü hala da var ara ara. Ufak batmalar hissediyorum, hatta sol tarafımda daha yoğun. Ağrı olmadığında üzülüyorum hatta yanıldım mı acaba diye. Sıcak basması ve ardından üşüme bana da geliyo ara sıra. Ama psikolojik mi acaba diye korkuyorum. Beklentideyim ya vücudum beni kandırıyor olabilir :( endişeliyim yani

Canım bat'ı belirledim 5 mayıs diye düşünüyorum. Ben de akıntı farklılığı gibi bişey yok da yumurtlama ağrısı iki gün filan sürer ya bu defa uzun sürdü hala da var ara ara. Ufak batmalar hissediyorum, hatta sol tarafımda daha yoğun. Ağrı olmadığında üzülüyorum hatta yanıldım mı acaba diye. Sıcak basması ve ardından üşüme bana da geliyo ara sıra. Ama psikolojik mi acaba diye korkuyorum. Beklentideyim ya vücudum beni kandırıyor olabilir :KK43: endişeliyim yani
yani canım açıkcası akıntıyı görene kadar bende senin gibi düşünmüştüm ;) hatta bi süre geçince ondanda şüphe eder olmuştum :KK48: insan tam emin olamıo testde pozitif görmeyene kadar.
Bi hafta geçsinde hassas test yaparsın ;)

yani canım açıkcası akıntıyı görene kadar bende senin gibi düşünmüştüm :KK66: hatta bi süre geçince ondanda şüphe eder olmuştum :KK48: insan tam emin olamıo testde pozitif görmeyene kadar.
Bi hafta geçsinde hassas test yaparsın :KK66:
Canım, sen hassas testle mi bakmıştın ilk. Bende normal test var perşembe regl günüm eğer olmazsam cuma sabah test yaparım diye düşünmüştüm. Hem korku var hem heyecan, Allah hayırlısını nasip etsin de bebiş de versin inşallah. Bir an önce şu bir haftanın geçmesini bekliyorum gün sayınca geçmiyor işte. Halbuki çalışıyorum da zamanın daha hızlı geçmesi lazım. Aklım regl gününde takılı kalınca günler çok ağır geçiyor. Dua et, inşallah hamileyimdir.

Back