- 30 Temmuz 2015
- 25.787
- 73.558
- 598
- 34
Benim bat da senle aynı, hadi inşallah hayırlı haberler paylaşırız o tarihte sibelcimMerhaba kızlar bsnide alın aranıza bir mol gebelik yasadim bir yıldır korunuyordu biraktim bat 4 yada 5 mayıs benimde insallah tutmuştur 1 yıldır bekliyorum bu günü ilk defa bu ay korunmayı bıraktım banada dua edin hep beraber kirkimiz karissin insallah
Inşallah canim Allaha dua etmekten başka yolu yok hayirli sağlıklı bir hamilelik ve hayirli sağlıklı bir evlat nasip etsin isteyen herkese dileyen gönlünden gecirene insallah icindede bizlere sevinçten ağlamayı nasip etsinBenim bat da senle aynı, hadi inşallah hayırlı haberler paylaşırız o tarihte sibelcim
Ayyy canım bilmezmiyim o geçmeyen günleriCanım, sen hassas testle mi bakmıştın ilk. Bende normal test var perşembe regl günüm eğer olmazsam cuma sabah test yaparım diye düşünmüştüm. Hem korku var hem heyecan, Allah hayırlısını nasip etsin de bebiş de versin inşallah. Bir an önce şu bir haftanın geçmesini bekliyorum gün sayınca geçmiyor işte. Halbuki çalışıyorum da zamanın daha hızlı geçmesi lazım. Aklım regl gününde takılı kalınca günler çok ağır geçiyor. Dua et, inşallah hamileyimdir.
Canim sana bi onerim var play store den pepapp diye bir uygulama var onu indir o hesaplayip sana söylüyormerhaba canım, ben de aranızda yeni olanlardoğum ve bebiş isteyenlerdenim. Öncelikle gözün aydın, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Rabbim bizlere de nasip etsin. Benim bi sorum olacak sana. Adet zamanım geldiğinde 2 gün kahverengi akıntı vardı 3.gün kırmızı gördüm. Ben adet başlangıcı olarak ilk günü mü saymalıyım yoksa kırmızıyı gördüğüm 3.günü mü? Ovulasyon zamanını hesaplamak istiyorum bilemedim. Ben de ovulasyon testi sipariş ettim reglim bitti artık test uygulayacam inşallah. Bir de testleri nasıl uyguladın onu öğrenebilir miyim? Tekrar hayırlı olsun :)
Çok teşekkür ederim canım, inşallah hamileyimdir dediğin gibiCanim sana bi onerim var play store den pepapp diye bir uygulama var onu indir o hesaplayip sana söylüyor
Canım, inşallah hamileyizdir. Allah nasip ettikten sonra her şekilde olur. Ben de bir belirti hissetmiyorum biraz batma haricinde, hatta bugün batma da yok ümitsizliğe düştümBende 5-6 mayis regli olabilirim.yumurtlama günü çift çizgiyi gördüm ama sadece o günü değerlendirme bildim diğer günler bos geçti.eşim şehir dişinda bu ayda olmadi hic belirtim yok
Bende biraz agri var ya bugun basladi bakalim adet mi degilmi bu nedir en gec bir haftaya ogrencesCanım, inşallah hamileyizdir. Allah nasip ettikten sonra her şekilde olur. Ben de bir belirti hissetmiyorum biraz batma haricinde, hatta bugün batma da yok ümitsizliğe düştümrabbim nasip etmiştir inşallah, bekleyecez mayısı
Canım, inşallah hamileyizdir. Allah nasip ettikten sonra her şekilde olur. Ben de bir belirti hissetmiyorum biraz batma haricinde, hatta bugün batma da yok ümitsizliğe düştümrabbim nasip etmiştir inşallah, bekleyecez mayısı
Canım selam, biraz geç gördüm ama çok sağol amiiin, her isteyene nasip olur inşallah.
mide bulantısı henüz yok ama benim geç döllenme oldu yani daha mide bulantılarım başlamamışda olabilir.
Bu gün keseyi gördüm daha yeni ve kese ebatına göre 4+5 desin dedi doktor oysa sata göre 6+5 di.
Sen hamilemisin?
Amiin amiiininş olmaz dilerim güzel her şey yolunda gider. kese de görünmüş çok sevindim. evet doktorların hesaplamaları bizden biraz daha farklı oluyor. zaman akıp gidiyor, dilerim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
Tabi yap canim gec döllenme olabilirSelam Kizlar Bizde Degerlendirdik Ovulasyon gunlerimi Gun asiri diyebilirim Adetim gecen hafta cumartesi olmasi gerekiyordu olmadm ve o gun akintintim oldu mide eksimesi ve yanmasida tabi sonra onlar gecti sanki surekli gazim varmis gibi karnim gurulduyor ve kasik bel agrim var test yaptm gecen gun negatif cikti yarin yine yapayim mi sizce
Nbr bacımKizlar bisi sorcam ya gecen ay hamile kalmistim bu martta yani dusuk yasadim ozamanda sabahlari agzima ka tadi gibi bjsi gelordi simdi gene ayni oluyo sabahlari agzima kan tadi gibi degisik bi tad geliuo sizce neden olabilor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?