bende de oluyor o özellikle boğazımın arka tarafında çok yoğun kan yutmuşum gibi sanki kaç kere boğazımmı kanıyor diye bakmaktan ağzım yırtılcaktı nerdeyseKizlar bisi sorcam ya gecen ay hamile kalmistim bu martta yani dusuk yasadim ozamanda sabahlari agzima ka tadi gibi bjsi gelordi simdi gene ayni oluyo sabahlari agzima kan tadi gibi degisik bi tad geliuo sizce neden olabilor
Amiin amiiintüm bekleyiş onun için zaten ama hamile olduğumu ogrendigimden beri zaman yavaşladı sanki heyecandan galiba bian evvel kavuşmak istiyorum ama tabi sağlıkla gelsinde
Kizlar bende yeni hamilelerdenim rabbim kucagimiza almayi nasip etsin sagsalim dogmalarini hamile arkadaslara bi onerim var once onu soyleyim her gun niyet edip bi fatiha okuyup bagislayin dogumunuz kolaylasir rabbimin izniyle ben martin 9 doktora gittim rahim yapisikmis o acildi adeti otuz gunden hesaplayip bana gun verdi o gune kadar iliskiye girme dedi yaklasik 8 gun girmedik sonra 3 gun ust uste girdik iki ucgun sonra benim akintilarim basladi beyaz akinti adet gunu gelince kasik agrilari ve bel agrilari basladi gogus ucu hassasiyeti basladi bi hafta sonrada hamile oldugumu ogrendim ben dokuz az bosa bekledim doktora gitmedim gittigim ilk aydada rabbimin izniyle gebe kaldim. Bunu soylemek istedim sizde gecikmeden gidin bazen kucucuk bisey bile engel olabiliyor
Canım sen benim için çok değerli umut dolu bir örneksin bizde 2. 3 aydır çocuk sahibi olmak istiyoruz benimde adetim bi 9 gün gecikti geçen ay ama hüsran , sonra ovulasyon testlerini öğrendim buradan vel hasıl kelam aldïm ve kullanmaya başladım adetten 2 gün sonra hep silik çizgi çıkıyor şendere hep silik miydi ve kaçıncı gün çift çizgi çıktı? Testi günde kaç kez yaptın saat kaç gibi yaptım?Selamlarr kizlaaar :)
Öncelikle burda son 1 aydir aktif yaziciyim ama uzundur okuyucuydum, yazdıklarınızla beni aydinlaranlariniz olsun muhabbetiyle gönül ferahlatanlariniz olsun hepinize teşekkürler :)
Gebeyim, ve henüz çok yeniyim, umarım bir sorun çıkmayacak herşey sağlıkla ilerleyecek, dualarınızı eksik etmeyin nolur
Şimdi esas konuya gelelim, calismalarimin 4.ayinda gebeyim. İlk üç ay surekli aklımdaydı, olmusmudur olmusmudur die, her ay kan ve idrar testleri yaptim hep negatifler miralim cok bozuldu.
Tabi pek bisey bildigimde yok, birçok seyi burdan okuyup öğrendim.
Gecen ay adetim 12 gun gecikti, hah hamileyim derken yine negatifle iyicene yikilmistim
Sonra öğrendim ki stresin ve beklentinin yumurta kalitesine ciddi etkisi varmış, o yüzden insanlar hep beklemedikleri zamanda hamile kalıyorlarmış :)
Yaptiklarim;
1.internetten 50 lik ovulasyon testi satin aldim , adetten hemen sonra başladım hergun yaptım.
2.eşimle normal hayatima devam edip kesinlikle yumurtlama testinde cift cizgi olana kadar hic hamilelik hakkinda okumadim, düşünmedim,konuşmadım.
3.ovulasyon pozitif oldugu gün, sonraki ve bir sonraki gün olmak üzere 3 gün degerlendirdim.
4.yumurtlamadan önceki 4 gün ilişki yaşamamıştık. Böyle denk geldi, meğer bu sperm kalitesini arttırıyormuş.
5.her iliski sonrası mumkunse direk uyudum degilse en az 20 dk uzandim kalkmadim hatta bazen popomun altina yastik koydum.Bu yastik olayindan pek bi şüpheliyim muhtemelen bi alakasi yoktur :)
Belirtiler;
Ovulasyondan sonraki 1 hafta pek bisey yoktu. Normal ovulasyon agrilariydi sanırım, onlara anlam yuklemedim pek.
Sonra yavas yavas kasiklarda batma, ama cok minik minik. Bunu hic yaşamamıştım daha once.
Yumurtaliklarimda sertlesme ve şişlik. Bide adet agrisindan farkli bi kasik agrisi, cok yürüyünce bacaklarin ağrırya onun gibi agri ama kasikda ve yumurtaliklarda.
Akinti surekli ama az vardi yani normal zamandan pek fark göremedim, sadece 1 kere camasirimi islatacak kadar oldu ki normalde sadece yumurtlama donemi o kadar olurdu.
Goguslerde sislik var ama buda adet öncesinden cok farkli degil, sadece daha once basladi diyelim ki oda normalden 2-3 gün once.
Sık idrar olayi 2 gündür başladı yani batin hemen oncesi.
Sonuc;
Ovulasyonun pozitif olmasindan 11 gün sonra hassas gebelik testinde pozitif gördüm, kan degeri 56 çıktı
Herkesin ama herkesin gönlünce olsun insallah. Her isteyene saglikli bebekler nasip olsun insallah
Hayir dualarinizi eksik etmeyin
Canim selamlar bu ara pek foruma giremedim, biraz gec yaziyorum o yüzden.Canım sen benim için çok değerli umut dolu bir örneksin bizde 2. 3 aydır çocuk sahibi olmak istiyoruz benimde adetim bi 9 gün gecikti geçen ay ama hüsran , sonra ovulasyon testlerini öğrendim buradan vel hasıl kelam aldïm ve kullanmaya başladım adetten 2 gün sonra hep silik çizgi çıkıyor şendere hep silik miydi ve kaçıncı gün çift çizgi çıktı? Testi günde kaç kez yaptın saat kaç gibi yaptım?
Canim bunlar tabi hamilelik belirtisi ama biliyosunki hamilelik ile adet belirtileri aynı , o yuzden belirtiler ile emin olmak mümkün degil, yaptığın test neydi, hassas mi normal mi. O kadar erken normal testin pozitif çıkması zor zaten.Merhaba kizlar. Sorum olucakti. Adetim 1 gun gecti ama normalde uc gun gecikebiliyo. Bundan adetime3gun kala test yaptim negatif cikti. Ama erkendi diye dusunuyorum. Sol kasigimda batma var ama tek sol kasigim batiyo surekli idrara cikiyorum son zamanlarda goguslerim sis ve agriyolar bikac kere basim dondu. Akinti ara ara oluyo ama bembeyaz yada seffaf sumuksu bi akinti bazen geliyo. Sizce hamile olabilirmiyim biyle olan varmi yada ben herseyi hamilelige yoruyorum
Normal test 5tl likten eczaneden aldim oyle yapim dedimCanim bunlar tabi hamilelik belirtisi ama biliyosunki hamilelik ile adet belirtileri aynı , o yuzden belirtiler ile emin olmak mümkün degil, yaptığın test neydi, hassas mi normal mi. O kadar erken normal testin pozitif çıkması zor zaten.
O zaman 1-2 gune adet olmazsan tekrar yapNormal test 5tl likten eczaneden aldim oyle yapim dedim
Insallllahh rabbim isteyen herkeze tez zamanda versinO zaman 1-2 gune adet olmazsan tekrar yaphayırlısıyla umarim hamişsindir
Ohh için rahatladı vallahi çok sağol tatlım aynen durumlar benziyor sonu da benzer inşallahCanim selamlar bu ara pek foruma giremedim, biraz gec yaziyorum o yüzden.
Canım benim bayaaa bi geç yumurtlama oldu o yuzden 22.günümde gördüm çift cizgiyi ovulasyon testinde.
Yani sabır de hergun yap testi emin ol göreceksin
Ben her sabah ilk idrarimin orta akimiyla yaptim testi canim
Bu arada geçen ay adetinin gecikmesi iyiye işaret , benimde gebelikten önceki ay hayatumda ilk defa 12 gün gecikmişti
Hafi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz
Canım benimde baya geçilmişti adetim bu belirtiler bende de vardı ama adet oldum sonra o yüzden kan testi yaptır sonraki mutsuzluk insanı çok üzüyor ama inşallah ben haksız çıkarım rabbim hayırlı evlatlar Nasib etsin inşallahMerhaba kizlar. Sorum olucakti. Adetim 1 gun gecti ama normalde uc gun gecikebiliyo. Bundan adetime3gun kala test yaptim negatif cikti. Ama erkendi diye dusunuyorum. Sol kasigimda batma var ama tek sol kasigim batiyo surekli idrara cikiyorum son zamanlarda goguslerim sis ve agriyolar bikac kere basim dondu. Akinti ara ara oluyo ama bembeyaz yada seffaf sumuksu bi akinti bazen geliyo. Sizce hamile olabilirmiyim biyle olan varmi yada ben herseyi hamilelige yoruyorum
Hmmm desene bu ayda olmadi. Neyse artik zamani nezemansa ozaman olur rabbim nedemissi o olur.Canım benimde baya geçilmişti adetim bu belirtiler bende de vardı ama adet oldum sonra o yüzden kan testi yaptır sonraki mutsuzluk insanı çok üzüyor ama inşallah ben haksız çıkarım rabbim hayırlı evlatlar Nasib etsin inşallah
İnşallah güzel haberlerinj aliriz canimOhh için rahatladı vallahi çok sağol tatlım aynen durumlar benziyor sonu da benzer inşallah
Canim yumurtlama donemindesin ondandir, hani erken yumurtlamis olsan bile belirtiler icin cok erken. Hem bide dogumkontrol haplarıyla beraber cok cok zor ihtimal.Benim de reglime 15 gün var ve sabah şiddetli göğüs ağrısıyla uyandım şişmişler uçları sızım sızım sızlıyor son 1 haftadır da ayağım yerden kesilir gibi baş dönmelerim var ayaktayken ya da otururken aniden kalkınca oluyor kendimi acayip şiş hissediyorum adet belirtisi gibi
26 nisanda regldim 28inde bitti o gün ilişki oldu
Normalde doğumkontrolle korunuyorum ama 1 hafta ara veriyoruz ya kullanmadığım güne denk geldi acaba bebek olabilir mi
Hayir canm hamile değilim 3gun gecikmeden sonra adet oldum ve klomen tedavisine başladım ilişki günlerine uyduk şimdi adeti bekliyoruz bakalimDurum.nasıl. cnm hamile. Misin
Evet canım , iki çizgi eşit kalinlikta olduğunda pozitif demektir yani 36 saat içinde yumurtlayacaksın demekovulasyon testleri hep silik mi çıkar başladığımdan beri silik çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?