Hamileyim, yaptıklarım, belirtiler :)

Kizlar bisi sorcam ya gecen ay hamile kalmistim bu martta yani dusuk yasadim ozamanda sabahlari agzima ka tadi gibi bjsi gelordi simdi gene ayni oluyo sabahlari agzima kan tadi gibi degisik bi tad geliuo sizce neden olabilor
bende de oluyor o özellikle boğazımın arka tarafında çok yoğun kan yutmuşum gibi sanki kaç kere boğazımmı kanıyor diye bakmaktan ağzım yırtılcaktı nerdeyse bilmiyorum canım bilen varsa memnun olcam :))

Amiin amiiin tüm bekleyiş onun için zaten ama hamile olduğumu ogrendigimden beri zaman yavaşladı sanki heyecandan galiba bian evvel kavuşmak istiyorum ama tabi sağlıkla gelsinde

aslında zaman hızlı geçiyor ama biz farketmiyoruz. ben şaka maka neredeyse 3 aylık olacağım yani 12 haftaya girdim neredeyse. iyi gitsinde bırak zaman geçmesin. sıkıntılı geçince Allahım ne zaman bitecek bu canım yanıyor artık diyorsun. şuanda kusmuyorum ama yemek düzenim hala kötü, eski iştahım yok. ne bulsam ne canım çekerse ancak onu yersem yiyorum. geçecek bu günler de inşşşşş. ^.^

yapışıklığı nasıl giderdiler rahim filmi mi çektiniz ?

Canım sen benim için çok değerli umut dolu bir örneksin bizde 2. 3 aydır çocuk sahibi olmak istiyoruz benimde adetim bi 9 gün gecikti geçen ay ama hüsran , sonra ovulasyon testlerini öğrendim buradan vel hasıl kelam aldïm ve kullanmaya başladım adetten 2 gün sonra hep silik çizgi çıkıyor şendere hep silik miydi ve kaçıncı gün çift çizgi çıktı? Testi günde kaç kez yaptın saat kaç gibi yaptım?

Canim selamlar bu ara pek foruma giremedim, biraz gec yaziyorum o yüzden.
Canım benim bayaaa bi geç yumurtlama oldu o yuzden 22.günümde gördüm çift cizgiyi ovulasyon testinde.
Yani sabır de hergun yap testi emin ol göreceksin
Ben her sabah ilk idrarimin orta akimiyla yaptim testi canim
Bu arada geçen ay adetinin gecikmesi iyiye işaret , benimde gebelikten önceki ay hayatumda ilk defa 12 gün gecikmişti
Hafi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz

Merhaba kizlar. Sorum olucakti. Adetim 1 gun gecti ama normalde uc gun gecikebiliyo. Bundan adetime3gun kala test yaptim negatif cikti. Ama erkendi diye dusunuyorum. Sol kasigimda batma var ama tek sol kasigim batiyo surekli idrara cikiyorum son zamanlarda goguslerim sis ve agriyolar bikac kere basim dondu. Akinti ara ara oluyo ama bembeyaz yada seffaf sumuksu bi akinti bazen geliyo. Sizce hamile olabilirmiyim biyle olan varmi yada ben herseyi hamilelige yoruyorum

Canim bunlar tabi hamilelik belirtisi ama biliyosunki hamilelik ile adet belirtileri aynı , o yuzden belirtiler ile emin olmak mümkün degil, yaptığın test neydi, hassas mi normal mi. O kadar erken normal testin pozitif çıkması zor zaten.

Normal test 5tl likten eczaneden aldim oyle yapim dedim

Ohh için rahatladı vallahi çok sağol tatlım aynen durumlar benziyor sonu da benzer inşallah

Canım benimde baya geçilmişti adetim bu belirtiler bende de vardı ama adet oldum sonra o yüzden kan testi yaptır sonraki mutsuzluk insanı çok üzüyor ama inşallah ben haksız çıkarım rabbim hayırlı evlatlar Nasib etsin inşallah

Hmmm desene bu ayda olmadi. Neyse artik zamani nezemansa ozaman olur rabbim nedemissi o olur.

Benim de reglime 15 gün var ve sabah şiddetli göğüs ağrısıyla uyandım şişmişler uçları sızım sızım sızlıyor son 1 haftadır da ayağım yerden kesilir gibi baş dönmelerim var ayaktayken ya da otururken aniden kalkınca oluyor kendimi acayip şiş hissediyorum adet belirtisi gibi
26 nisanda regldim 28inde bitti o gün ilişki oldu
Normalde doğumkontrolle korunuyorum ama 1 hafta ara veriyoruz ya kullanmadığım güne denk geldi acaba bebek olabilir mi

Canim yumurtlama donemindesin ondandir, hani erken yumurtlamis olsan bile belirtiler icin cok erken. Hem bide dogumkontrol haplarıyla beraber cok cok zor ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…