Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Imam nikahimiz var cnku bizde söz yaparken imam nikahi oluyorgebelik sonlandırmak inancına aykırı ama evlenmeden sevişmek, hamile kalmak inancına uyuyor?
hangi inanç o merak ettim?
Konu sahibinden bahsetmiyorum,domuz etinden sakinan kul hakkı yiyen hırsızlık yolsuzlukla hacca gidenler (sizin deyiminizle) bu genellemedeki müslümanlardan bahsediyorum?konu sahibinin müslüman olduğuna şahit misin?
Evet baristim mecburen cnku hamileyim bgn ogrendimbarştınız demek bugün konumuzu okudum sosyal medya hesabından dolayı şiddet uygulamıştı ayrılmıştınız
Benim muslumanlgmi sorgulayacak Allahtor Rabbimdir siz kula kulun soracagi seyler sorun . Bizim imam nikahmz zaten sözumüzde olduKonu sahibinden bahsetmiyorum,domuz etinden sakinan kul hakkı yiyen hırsızlık yolsuzlukla hacca gidenler (sizin deyiminizle) bu genellemedeki müslümanlardan bahsediyorum?
Konu sahibinden bahsetmiyorum,domuz etinden sakinan kul hakkı yiyen hırsızlık yolsuzlukla hacca gidenler (sizin deyiminizle) bu genellemedeki müslümanlardan bahsediyorum?
Benim muslumanlgmi sorgulayacak Allahtor Rabbimdir siz kula kulun soracagi seyler sorun . Bizim imam nikahmz zaten sözumüzde oldu
Konuyu okurken aklımdan geçenleri yazmışsınız...gebelik sonlandırmak inancına aykırı ama evlenmeden sevişmek, hamile kalmak inancına uyuyor?
hangi inanç o merak ettim?
mutluluklar o halde Allah yar ve yardımcınız olsun ailenizi incitmemeye çalışın yazık onlarada bence annenize yada bı aile büyüğüne danışın öyle evleninEvet baristim mecburen cnku hamileyim bgn ogrendim
Zaten babamin beni evde istememesi yuzunden evlenme karari almistk. Aslnda dun ayrildk bana vurdu diye. Bgn hamike oldgmu ogrendim ve hemen evlenmemiz gerek dedi. Ozurdiledi ama ben emin deglm allak pullahimAileniz neden apar topar evlendiniz diye sorarsa? Zaten herkes bebekten şüphelenecektir. Baştan söyleyin gitsin bence. Sonuçta evleniyorsunuz ve sizin çocuğunuz. Muhtemelen aferin size demeyecekler. Aileniz nasıl insanlar bilmiyorum ama ben kızıma böyle bir şey olsa kızardım herhalde. Evlilik öncesi yaşadığı ilişkiden çok, çok da iyi gitmeyen bir ilişkiden çocuk sahibi olup kendini evlenmeye mecbur hissetmesine.
Hadi evlendiniz bu defa daha kötü şiddet uygularsaEvet baristim mecburen cnku hamileyim bgn ogrendim
Bu söylediğiniz dinde olmayan sonradan dine uyarlanan bid-attir,bekar insanın yaptığı nasıl zina olmaz ikinci bakış daahi haramken,inanciniz yoksa eğer uydurma şeyler yazmayın cahil olur,kanar vebaliniz altından kalkamazsiniz.sanane.
insanları yargılamak sana mı düştü?
inançsa inanç,
şu domuz yemekten ölümüne korkan ama kul hakkı yemekten hiç gocunmayan tipler gibi mi?
hırsızlık, yolsuzluk parasıyla hacca gidenler gibi mi?
ayrıca iki bekar insanın yaptığı zina olmaz. öğrenin öyle gelin.
Babam zaten beni evde istemiyordu en cok o sevinir bu duruma . Onun icin varsa yoksa kardesleri. Uzerime borc acti kurtuldm diye sukrederailene evlendim dersen kalplerine iner herhalde. kararlı şekilde konuş. gerekirse çağır sevgilini birlikte konuşun ikna etmeye çalışın.
Muhtemelen mutsuz bir evliliğiniz olacak, üzgünüm sizin için.Zaten babamin beni evde istememesi yuzunden evlenme karari almistk. Aslnda dun ayrildk bana vurdu diye. Bgn hamike oldgmu ogrendim ve hemen evlenmemiz gerek dedi. Ozurdiledi ama ben emin deglm allak pullahim
Kaçın müslümanlardan siginin ıslama o zaman : )islam ülkelerinin suç oranlarıyla batılı ülkeleri karşılaştır gerçeği görürsün. neden o ülkelerden batıya kaçmak istiyorlar bir düşün.
bir insanın inancını bilmeden yargılamamayı da öğrenirsin belki.
Bak kardeşim yapma bilmiyorsan kes çeneni!!!!islamda imam nikahı yoktur.