Hamileyim ve eşim beni aldatıyor :(

Gözünüzle görmüşsünüz başka bir kadınla buluşup sarıldığını daha ne sevgisi bu kardeşim o pislik heriften nefret etmeniz lazım boşayın gitsin şu haysiyetsiz adamı hala seviyorum demişsiniz o sizi gerçekten sevseydi başka kadının gözlerinin içine bile bakamazdı!!! Allah belasını versin böyle adamların inşallah bebeğini doğurursun sağ salim öyle baba olmaz olsun!!!!!

Tekrar anne olabilir neticede, benim ablam şerefsiz eniştemden doğurdu hala çekiyo adam kapılara dayanıyo küfrediyo vs vs. İyi ki de doğurmuş diyorum yeğenimi çok seviyorum ama tabi doğmamış bir çocuk var ve karar annenin elinde.

guvenebilecekmisin ona bundan sonra ? Sonucta varmis kaninda meyillenmis, yakalanmasa yapicakmis. Sanirim ben asla guvenemezdim, mutsuz olur ve sonunda da bosanirdim.

kusura bakmayın dün giremedım dIŞARDAYDIM Arkadaslar aldatanıı koca dıyıp koynuna al demıısnız ama 2yolun var ya terk edeceksın yada affedıp ıyılestıreceksın çokmu kolay zannedıyorsun yasadıgım seyı_?? her ay evlılık terapistine gidiyoruz Evlimisin bilmiyorum ama evlilik insanın duygularını değiştiriyor.bende nasıl guvenırım bundan sonra çok dedım hala dıyorum ama bır sans vermesen ılerde başka evlılık yapsam hep aklıma gelırdı ,bir sans versem belkı secdığımle daha mutlu olurdum iyileşirdik derdim....
Eşim o kadınla ılerı gıdıp görüşseydı belkı durum çığrından çıkardı ama oyle bırsey yok, sadace bızım essek yeltenıyor ve bunu samımı erkek arkadasıyla paylaşıyor ve kadınla falan tanışmadan bırakıyor olayı. allah yasatmasın kımseye

vay bee demiş gazı vermiş . kızı bulan adam eve atmaya çalışan adam . suçlu adamın arkadaşı .. bugün burda okuduğum en vahim durum bir bu . ikinciside konu sahibinin sakinliği ..

suçlu adamın mı arkadaşı? enteresansınız
yoksa mecazi anlamda mı söylediniz anlamadım
yani Allah kimseye aldatılma duygusunu yaşatmasın çok çok kötü berbat birşey en ağırını yaşadım zamanında
ama ben kimseye suç bulmadım, erkek müsvettesinden başka..

Allah yardımcın olsun arkadaşım ama sen boşanmayacaksın o yüzden hiç sesini çıkarma.
Bizim bir komşumuz var kocası başka bir ülkeden bir kadınla bereber. yani yıllardır yanına gider (dostu gibi) gelir. komşumuz bu durumu biliyor. geçen senelerde kadın tr ye geldi. komşumuzun evinde kaldı. piknikler , gece yarılarına kadar kahkahalar akıllara zarardı. bütün mahalle delirdi komşumuz ve o lanet kadının kahkahalarından. komşumuzla bir sohpetde dayanamadım sordum nasıl aynı evde dayanıyorsun diye iyi de nasılsa o kadın gelmiş boştan yere otellere para mı versinler dedi. kendi yatak odasının yanına bir yatak odası daha yapmış. kocasıyla kadında orda yatıyormuş. kadının getirdiği paralarla kaç tane ev aldılar. erkek yapar bitiyor mu dedi komşum. neler neler var...

İroni yaptim tabi...arkadasinin sucu neden olsun..

seni anlıoyrum... çok seviyorsun.. lanet olsun biz kadınların içindeki bu sevilme ihtiyacına...bu zayıf yaradılışımıza lanet olsun ama böyleyiz... biliyorum onsuz olamayacağını düşünüyorsun, yanımda olsun bir özür dilese de ben unutmaya çalışırım diyorsun ama öyle olmaz. olmuyor...
bak çalışan bir bayansın... eminim ki güzel de bir bayansın... o seni aldatan kocan güzel bir bayan bulabildiyse sen de belli bir güzellik ortalamasındasındır demektir.. kendini kötü hissetme..eksik de hissetme.

çocuğun için bir şey diyemem senin hayatın senin vicdanın... sen ne karar verirsen doğrusu o olacaktır. kimsenin sana laf söylemeye de hakkı yok ama o adamdan lütfen ayrıl.... seni üzmesine izin verme... bir düşün. şuan nasıl yanıyor için? ayrıldığında daha fazla ne kadar yanabilir ki? en fazla biraz daha harlanır ateşin ama söner sonra yavaş yavaş... böyle devam edersen hiç sönmeyecek o içindeki ateş.. hep kor halinde kalacak ve içini yakacak.. yapma... boşver... bu ayıbın,bu hatanın açıklaması yok ki..telafisi de yok... inan çok örneği var boşanıp mutlu olanların... onlardan biri olabilirsin..sen suçlu değilsin. başın dik ,alnın temiz çık karşısına.. boşanıyorum de....

ama önce delillerini topla... boşanma davanı aç... sonra o kadına ulaş.. herşeyi anlat..ben boşanıyorum...seninle meselem yok ama seni de kandırmasına izin verme de... karakterli bir kadınsa o da terkeder eşini...o da dımdızlak kalır ortada... karaktersizin tekiyse de birbirlerini bulmuşlar dersin döner gidersin.. başka alternatifin yok... unutmaya affetmeye çaılşma... hayat kısa

Konu sahibi cesur biri degil..Aldatildiginizi 2 defa gördünüz ve cok sakinsiniz.Ikincide kanitlarla ve kendi gözlerinizle görmüssünüz.
Bu insanin sizi sevdigine nasil inanabiliyorsunuz? Bir erkek kac kisiyi sevebilir?
Cok gurur kirici bir durum.
Bu insanla evliliginizi devam ettirdiniz diyelim ayni seyleri tekrar yasiycaksiniz cünkü siz buna hep izin veriyorsunuz.

YASdıgınız sey cok kotu ve uzucu allah yardımcınız olsun. benım sahsı fıkrım bu olanı affedemıceksenız( kı bence affetmemelısınız) o bebegı dogurmamanız. yanlız cocuk buyutmek zor bısı o cocuga ılerde bunu anlatmak malesefkı kolay olmuyor. ole bır adamdan babada olacagına ınanmıyorum ben acıkcası. evlılıgının sorumlulugunu alamamıs bırı cocuk sorumlulugunu nasıl alacakkı ?

sonuç nedir? son durum ne? bizi bilgilendirsen diyoruz topikçe ...

Ağlayarak okudum . Sinirim zıpladı gece gece.
Elime ayağıma titreme geldi. Zaten zor dönemlerden geçiyorum. Sınanıyorum.
Buraya bu yüzden çok sık girmiyorum , oturup bir bakayım dedim.
Olan moralimin de ağzına etti eşiniz.
O kadar çok üzüldüm ki size ve bebeğinize .
Öyle güzel bir dersi hak ediyor ki o insan müsveddesi.
Hamile olduğunuzu söylemeyin ve boşanın. Boşandıktan sonra söylersiniz .
Çünkü hamile olduğunuzu öğrenince sizi asla bırakmayacaktır. Gizliden aldatmaya devam edecektir.
Bir kere aldatan hep aldatır diyemem bazı "adamlar" değişir. Ama ikinci kez aldatan hep aldatır.
Dişlerimi sıka sıka bir hal oldum, ensemden bastı sıcaklık konuyu okurken.
Eşiniz şuan karşıma dikilse yemin ederim canını okurdum.

Rabbim sabır versin. Ne olur "çocuğum için" demeyin . Çünkü bu adam o çocuk 5 yaşındayken de sizi aldatacak ve o zaman boşanmak zorunda kaldığınızda, hayata 5 yıl daha geç kalacaksınız . Ve o çocuk için hiçbir şey değişmeyecek .
Hangisi daha kötü yıllardır onu sorarım kendime ; Anne babamı el ele ,sevgiyle hiç hatırlamıyorum. Hatırlamamak acıtıyor içimi ama
hatırlamak ve şuan da ayrı olmaları daha mı çok acıtırdı ? Bu ayrımı yapamadım.
Çocuk için hiçbir şey değişmeyecek kısacası.
Ama şöyle bir gerçek var, annem babamın aldattığını bile bile babamla yaşasaydı ve RABBİM bana babamın annemi aldattığını bilerek o evde yaşamayı nasip etseydi, inanın içimi en çok bu acıtırdı. Anneme o gurursuzluğu , kendime de o görmezden gelişi yakıştıramazdım.

Şerefsiz birinden çocuk doğuracağıma sperm bankasından alır yaparım diyen arkadaşın ismini unuttum. E keşke annem de beni 5 yaşındayken öldürüvereydi.
Konu sahibine o vicdani yük fazla. Daha önce 22 haftalık bebeğini kaybetmiş bir anne üstelik.
Babası şerefsizse çocuğunun ne suçu var ?
O çocuğun dünyaya geleceği var. Rabbim aldatmasını yakalaması ile hamileliğini aynı ana denk getirdiyse vardır bir bildiği.

Krdesim allh yrdimcin olsun cok kotu bi durum. İlk once sunu sylemk isterim ki o bebegi aldrmayi aklindan gecrme allh verdi allh alir o cani . Esine gelince iyi bisey degil bu igrenc bisey ama evliligine sahip cik zor olsada bi daha dene ellerini semaya ac ve rabbimize sigin dua et. Kotuluklerden uzaklasmasi icin kolay kurulnuyo o yuva nefsine sahip cikamamis cikmasi icin dua et. Ama bu drumuda esinle pylas yani aldatildini bildigini hamileligi syleyip sylememk sana klmis.

Hassas bir donmden geciyr olabilirsin sinirlnmis olabilirsiniz bnimde elim ayagim titredi ama bu konuda bosan bitsin demk yanlis olur. Bnce yani.

bende bu mantigi anlayamiyorum bir türlü, benim gözümde bebek aldirmak kendi cocugunu öldürmektir, simdi bosanan ciftin 1 aylik dogmus bebegi olsa onu öldürceklermi bosandiklari icin, bebegin bir kac haftalik savunmasiz ve dogmamis olmasi anne babaya onu öldürme hakkimi veriyor, bu düsünceleri hic bir zaman anlayamayacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…