• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve eşim beni aldatıyor :(

Bir daha aldatmayacağına emin olamıyorum demişsin. Emin olsan unutacak mısın olanları?
Suçlu apaçık ortada. Güzellikle alakası yok
Git kendine hayat kur. Şöyle adamları affederek kendilerini bir şey sandırmayın
İhtiyacınız yok onlara

Oraya kadar gidilip de karşılarına çıkılmaz mı?

En azından aptal olmadığını bilirdi, inkar da edemezdi..

Arada çocuk var, hala da seviyorum diyorsunuz anlaşılan o ki boşanmaya da niyetiniz yok, sizin kararınız birşey diyemem ama ben olsam yüzüne vururum.

Daha sonra ne olur bilemem muhtemelen özür diler , önceki gibi anlıktı der, siz de bebek için affedersiniz gibi..

Ama şunu bilin ki, eşinizin ilerleyen dönemlerde de sizi aldatmaya devam edeceği yüksek ihtimal..Bunu da düşünün...

Sizin affetmeye meyiliniz var belki de şartlar affetmek zorunda bırakıyordur bilmiyorum ve yargılamıyorum, içinizde olduğunuz durum çok zor kesinlikle Allah yardımcınız olsun fakat sizi tekrar aldatacağı kesin ve daha profesyonelce yapacaktır belki de ruhunuz duymaz

@Ezgiyilmaz

kocalar masum, arkadaşlarının canı cehenneme dimi?
ben olsam ben de aynı tepkiyi verebilirdim, erkek aklı değil mi? vayyy bee derdim...
kocan seni düşünmeyip aldatıyo, elin adamı niye düşünsün ki? öyle değil mi?

ayrıca kocana yardım etseydi, evi ayarlardı...
ama adam belki de rahatsızlık duymuş ki bir süre cevap vermemiş...

işte bu yüzden bi kez bi aldatılsanız affetmeyin.. değişmez ki adam.. nasılsa affetmişsin diye huylu huyundan vazgeçmez ki
sakinliğinize hayranım.. ben onları öyle görsem gidip paralamıştım ikisini de
ben sevdiğim adamı paylaşamam.. asla büyük konuşmak istemem Allahım yaşatmasın ama böyle bi şey başıma gelsin boşanırım
hamile olmam da bunu değiştirmez..

Ne kadar can sikici bi durum..ben senin kadar asik olsam canini yakmadan terketmezdim herhalde..ama terkederken de kesin cok canim yanardi..ne diyim Allah yardimcin olsun,esine de akilfikir versin..

Kocanın uslanmayacağını, yine aynı şeylere devam edeceğini düşünüyorum.. Bence seni değersiz bir varlık yerine koymasına izin vermemelisin.
Bebeğine gelince.. Bak henüz döndüm hastaneden, elimde 11 haftalık bebeğimin ultrason resmi var.. Ne olacağı belli değil, daha dünyaya gelmesine çok var ama ben şimdiden, daha yüzü gözü eli kolu tam olarak nasıl olduğunu anlayamadığım resmine bile bakmaya doyamıyorum.. Şimdi ne desem, hangi kelimeleri kullansam boş, bu duyguyu ancak yaşayınca anlayabilirsin ama hiçbir sebep, karaktersiz, ahlaksız koca bile, bir cana kıymanın nedeni olmamalı bence.. Bunu başaran birçok kadın varsa, sen de yavrunla beraber kendine bir hayat kurabilirsin.. Emin ol onun varlığını hiçbirşeye değişmiceksin :)

Hayir kesinlikle bir sonraki macerasını beklemeye niyetim yok, ne yapacağımı bilmediğim için burada sizlere anlattim zaten, fikirlerinizi almak için

allah sendeki sakinligin ve sabrının yarısının çeyregini verse yine yeter bana bu ne sakinlik yarabbm ben allah basa vermesn buraya gelip konu acacama herkesi aya kaşdrmştm o andada o mekanı basına geçirmştm ay çokmu şirletm ne

[sıze=3]@ezgiyilmaz

Ben olsam ben de aynı tepkiyi verebilirdim, erkek aklı değil mi? Vayyy bee derdim...
Kocan seni düşünmeyip aldatıyo, elin adamı niye düşünsün ki? öyle değil mi?

Ayrıca kocana yardım etseydi, evi ayarlardı...
Ama adam belki de rahatsızlık duymuş ki bir süre cevap vermemiş...

[/sıze]

yok canım , benım eşimde tabıkı eşşekliğin buyukluğu mesajlaşma okadar aldatma girişimi ve orda kalmış şuan dıyorum ya cok fraklı bır sürecteyız.. Terapi iyi gidiyor. O arkadasımız olacak şahıs benım unıv.den arkadasım ınsan nasıl çanak tutar ya nasıl gaz verir vayyy dıye ? Yoksa oğlum nedıyosun ne kızı ne asılması der en azından dimi okadar yıl hatrımız var.. O benı sattı bende onu sattım, nişanlıydı anlattım kızcağıza bak bugun buna musade ede eden alkış tutan yarın aklına yatarsa yapar şuan ayıklasın pirincin taşını!! Karaktersız . Neyse eşime gelınce tatıle falan çıktık ben tek gıdecektım bırakmadı benı geldı. Bıraz yalnz ve uzakta olmak ıyı geldi. Her gece benım uyudugumu sanıp kulağıma fısıldıyor : Ben senı aldatmadım yapamadım affet sevdiğim diye , hepsini işitip içe atıyorum çok zor

Çalışıyorsun, ailen var düşünecek bir şey yok adamı hayatından çıkarmadıkça çekeceksin bunu

Bebeklerin Allah'ın mucizesi olduğuna inanıyorum ben, anne değilim ama düşünüce kıyılmaz gibi geliyor, pekala onunla bir hayat kurabilirsin, kolay değildir tabi ama sana vereceği sevgiye değer bence, Allah yardımcın olsun

rabbım yasatmasın sana asla... Ama ıste hayat kımse kımseden ustun değil rabbım herkese ımtıhan verıyor buda benım olsun , daha beterinden sakınsın

daha beteri mi var aldatılmanın aldatılma işte . yaşamış olabilirim zamanında gerçi evli değildim ama ben kaldıramam heralde . kaldırmadım da .. o yaşatmasın da bence sende yaşada gör göndermesi var .bu arada ...neyse allah içinize sindirsin de diğer adamın suçu değil bu ona böyle saldırmanız doğru değil bence ... sonuçta aldatan eşin ...
yemin ediyorum şu kk yı okudukça keşke erkek olsaydım diyorum ... gerçi ben erkek olsaydım da sadık olurdum heralde ..
bu aldatmaya yeltenen ama yakalanan erkekler neden ağlıyor onada şaşırıyorum . madem eşini seviyorsun neden aldatıyorsun . bence hikaye ..kimsede ağlamıyor yine aynısını yapıyorlar ... tabi kadınlarımız bunu itiraf edemedikleri için kocam beni seviyor pişman ağlıyor diye konuşuyorlar ...çok seven saygı duyan erkek aldatmaz zaten ...hayır kabak neden başkalarına patlıyor o daha beter durum ..

Son düzenleme:
Allah korusun olur mu?? Oyle bır gönderme yok asla yanlış anlamayın sakın ... Ama evlıyken ınanın buna başka oluyor dedım ya mesleğim var ailem var durumumuz ıyı ama ınan kı bomboş... Bu boşluğu bu hayalkırıklığı dolduramaz bak bır sans daha vermeseydım ılerde ıcım ıcımı yerdı? Başka evlılık yapsam daha farklı bır durum yasasam yada yıne aldatılsam hep şunu derdım : Ben evlılığıme 1sans daha vermedım, allah bna guzel bır aile verdı guzel bir iş verdi eğitim imkanı verdı en sonunda sevgı verdı... Ve bundan sınadı arkamı dönup gıtmek ıstedım ama yapamadım ınanın kı olmadı , dediğim gbı asla yasa ve gör mesajı vermedım vermemde kımse bunu hak etmıyor. şimdi sabredıcem ve tevekkul edeceğim :/ terapi iyi gıdıyor şuan aramızda ıyı. Bu aldatmanın devamı olsaydı çok daha fazla yıkılırdım bılıyorum:19:

@Ezgiyilmaz

ben olsam ben de aynı tepkiyi verebilirdim, erkek aklı değil mi? vayyy bee derdim...
kocan seni düşünmeyip aldatıyo, elin adamı niye düşünsün ki? öyle değil mi?

ayrıca kocana yardım etseydi, evi ayarlardı...
ama adam belki de rahatsızlık duymuş ki bir süre cevap vermemiş...

vay bee demiş gazı vermiş . kızı bulan adam eve atmaya çalışan adam . suçlu adamın arkadaşı .. bugün burda okuduğum en vahim durum bir bu . ikinciside konu sahibinin sakinliği ..

Allah korusun olur mu?? Oyle bır gönderme yok asla yanlış anlamayın sakın ... Ama evlıyken ınanın buna başka oluyor dedım ya mesleğim var ailem var durumumuz ıyı ama ınan kı bomboş... Bu boşluğu bu hayalkırıklığı dolduramaz bak bır sans daha vermeseydım ılerde ıcım ıcımı yerdı? Başka evlılık yapsam daha farklı bır durum yasasam yada yıne aldatılsam hep şunu derdım : Ben evlılığıme 1sans daha vermedım, allah bna guzel bır aile verdı guzel bir iş verdi eğitim imkanı verdı en sonunda sevgı verdı... Ve bundan sınadı arkamı dönup gıtmek ıstedım ama yapamadım ınanın kı olmadı , dediğim gbı asla yasa ve gör mesajı vermedım vermemde kımse bunu hak etmıyor. şimdi sabredıcem ve tevekkul edeceğim :/ terapi iyi gıdıyor şuan aramızda ıyı. Bu aldatmanın devamı olsaydı çok daha fazla yıkılırdım bılıyorum:19:

hayır maalsef san iyi bir aile vermemiş allah . kusura bakma sert yazıyorsam üzmek için söylemiyorum . eşin cidden çok yanlış biri en azından senin için . ne demek ev var mı ?bunun anlamı nedir biliyorsun heralde ... ayrıca ben senin eşini affetmene birşey demiyorum çoğu kişi affediyor zaten .. o senle eşinin sorunu . ama adama böyle yapman çok haksızlık .. adam ne yapmış ayol ...
mesleği olan kendi ayakları üzerinde duran kadınlara daha çok şaşırıyorum zaten . hadi diğerinin gidecek yeri yok . paran var pulun var neden yani bu ezilme .. umarım bu verdiğin şansı eşin kötüye kullanmaz . terapi olayınada inanmıyorum ben şahsen . adamın uçkurunu terapist mi bağlayacak . şimdi piskologlar saldırıcak abana ama umrumda değil .

Kızlar günaydın, ben 28 yaşındayım ve 6 yıllık evliyim. Eşimle birbirimizi çok severek evlendik. Ama eşim beni aldattı ve hala da aldatmaya devam ediyor. Üç sene önce telefonundaki bir mesajı tesadüfen gördüm ve gerçekten başta hiç inanamadım çünkü ona çok aşıktım ve gidip telefonundaki mesajı gördüğümü söyledim ona, aralarında hiçbir şey geçmediğini, beni aldatmadığını sadece bir anlık bir şey olduğunu ve bir daha asla olmayacağını söyledi. Aşktan olsa gerek, sanırım gözlerimi cidden kör etmiş. Ben de ona inandım ve aramız birkaç haftalığına bozulduktan sonra tekrar barıştım onunla. Şimdi asıl konuya geliyorum kızlar, son zamanlarda sürekli facebookta geziyordu ve işkillenmeye başladım ben de, şifresini bulmam çok kolay oldu. Girdim hesabına ve mesajlarını okumaya başladım ve tek bir kadınla mesajlaşmış eğer diğerlerini silmediyse, kendisini bambaşka biri gibi tanıtmış, adını soyadını değiştirmiş başka bir işte çalıştığını söylemiş, ve kızlar beni mahfeden şey de BEKAR olduğunu söylemiş. Gerçekten bunu okuduğum zaman delirecektim nerdeyse. Kimseye de söyleyemedim kendim çözmeye karar verdim. Her gün o uyuduktan sonra hesabına girip mesajlarını okudum, bu durumu eşimle konuşmadım çünkü yine beni kandırmasını istemedim. Bir gün buluşma kararı almışlar ve okuduğum an kahroldum ama yine bir şey demedim eşime. Güya kendimi ajan sanıyorum ya, takip edicem! Buluşma yerlerini saatlerini kararlaştırmışlar ve eşime o sabah yani o kadınla buluşacağı gün nereye gidiyorsun dediğimde bana işyerinden arkadaşlarla buluşacağız dedi. Her şey çok normalmiş gibi öptü ve gitti. Kızlar bir şey daha söyleyeceğim biraz özel gibi ama, o kadınla konuşmaya başladıktan sonra bile aramız çok iyiydi, yani eskisi gibiydik, sizce bana belli etmemek için mi iyi davranıyordu yoksa beni hala seviyor mu ya da ben mi çok safım :( Çok uzattım lafı da, kusura bakmayın lütfen kimseye içimi dökemedim ilk defa sizlere anlatıyorum.. Buluşma yerlerine ben de gittim daha sonra. Bekliyorum gelmesini o kadının, daha sonra geldi.. Ben de izliyorum, önce konuştular aramızda mesafe vardı ve çok kalabalıktı duyamadım, daha sonra sarıldılar.. O an keşke hiç görmeseydim dedim, buralara kadar gelmeseydim, yıkıldım çünkü. Ve kızlar kendimi çok eksik hissettim, kadın çok güzeldi çünkü. Hata bendeymiş gibi hissettim sanki, daha güzel olsaydım beni aldatmazdı belki. Neler düşünüyorum böyle :( Daha fazla duramadım ve eve geldim, hiçbir tepki veremiyorum şok oldum ne ağlayabiliyorum ne gülebiliyorum. Akşam oldu eşim gelmedi hala, sonra saat 9 buçuk 10 gibi beni aradı ve arkadaşında kalacağını söyledi, konuşurken de iki lafından biri hayatım aşkım canım.. Daha önce de kalırdı arkadaşında, çok yakın bi arkadaşı var onun adını verdi ve onda kalacağını söyledi. Benim mide rahatsızlığım var, çocukluğumdan beri stresli olduğum anlarda midem bulanır, ağrır. Bir haftadır da yine öyleydi, ben de yine strese bağladım. Kızlar ertesi gün affedersiniz kusmalarım çok şiddetli olunca hastaneye gittim ve orada öğrendim 8 haftalık hamile olduğumu. Bir insanın başına daha ne gelebilir diye düşünüyorum cidden. Allah beni sınıyor mu, sabrımı mı deniyor ya da ben birine kötü bişey yaptım da mı benim başıma geldi anlamıyorum. Planlanmış bi hamilelik değildi, zaten başıma bunların geleceğini bilsem özür diliyorum ama aynı yatakta bile yatmazdım. Kendimi şu an aptal gibi hissediyorum, bana yapılanlara rağmen hala onu seviyorum çünkü. Üstelik bir de bebeğimiz olacak, aldırma düşüncesini hiç aklıma bile getirmedim, zaten bundan önce bir kaybımız oldu, 23 haftalıkken kaybettik bebeğimizi. Eşime söylemedim hamile olduğumu, aldatılma meselesini de hiç konuşmadım. Çünkü eğer hamile olduğumu söylersem sırf bebekten dolayı bana döner diye düşünüyorum ve bir daha beni aldatmayacağına emin olamıyorum. Daha doğrusu ne diyeceğimi bilmiyorum lütfen bana yardım edin gerçekten çıkmaza girdim çok kötü durumdayım..

Çocuk hakkında burda ki hiç kimse senin yerine karar veremez ve yönlendiremez bu senin tercihin olmalı geleceğini ve şartları göz önünde bulundurarark bir karar vermen gerekiyor. Hep şunu söylerim karşıda ki kişiyi affetmişseniz bunun yolunu açmışsınızdır demek çünkü 'yapan yine yapar' + 'huylu huyundan vazgeçmez' senin kocada öyleymiş zaten . Bence gençliğine yazık olur bu insana hayatını adamak bnu sana defalarca yapacak. Bunun gibi erkeklerin tek düşüncesi 'evde namuslu bir karım olsun çocuğum ondan olsun ama ben erkeğim dışarda da istediğimi yaparım elimin kiri nasıl olsa diyorlar.
Bunu düşünmen çok acı çok zor olabilir ama öyle bir insandan sana hayır yok bunun gibilere ne denir bilirsin . O insanı da kandırıyor o da senin gibi mağdur bence kendine yazık etme kurtul öyle bir insanda böyle yuva kurulur mu ? bu adamdan baba olur mu ? ya kızınız olursa ya aynısı kızınıza yapsalar kandırsa biri onun babası gibi ? Gerçekten bu aldatılma yazılaını okuyunca çok üzülüyorm. Bu erkekler ne kadar doyumsuz ne kadar açlar. O kadınla gece geçirdikten sonra sen onunla aynı yatakta nasıl uyucaksın ? nasıl öyle bi insana eşim diyeceksin ? Çok mantıklı bi karar vermeniz lazım ve yardım almanızı öneriyorum bu durumu en az hasarla atlatmaya çalışın ve o insan baba olmayı haketmiyor benim fikrim bunu söylemeyin çünkü çocuğu size karşı emin olun ki yeni bir başlangıç olarak kullanıcaktır ama

hayır maalsef san iyi bir aile vermemiş allah . kusura bakma sert yazıyorsam üzmek için söylemiyorum . eşin cidden çok yanlış biri en azından senin için . ne demek ev var mı ?bunun anlamı nedir biliyorsun heralde ... ayrıca ben senin eşini affetmene birşey demiyorum çoğu kişi affediyor zaten .. o senle eşinin sorunu . ama adama böyle yapman çok haksızlık .. adam ne yapmış ayol ...
mesleği olan kendi ayakları üzerinde duran kadınlara daha çok şaşırıyorum zaten . hadi diğerinin gidecek yeri yok . paran var pulun var neden yani bu ezilme .. umarım bu verdiğin şansı eşin kötüye kullanmaz . terapi olayınada inanmıyorum ben şahsen . adamın uçkurunu terapist mi bağlayacak . şimdi piskologlar saldırıcak abana ama umrumda değil .[/QUOT

TESEKKUR EDERIM YORUMLARIN ICIN BEN EZILDIĞIM ICIN ONUNLA DEĞİLİM , MUHTAÇ FALANDA DEĞİLİM. ŞÖYLE DÜŞÜN ÇOK DEĞERLİ BİR ELMAS YERE DÜŞTÜ TOZLANDI.. O TOZLRI YAVAS YAVAS TEMIZLIYIP ESKIYE DÖNDURMEK DAHA IYI OLACAK. VE YAPMAYAN ERKEK ÇOK AZ BUNA EMINIM ARTIK. BAZILARI SANSLIDIR ERKEN TESHIS KOYAR VE YAKALAR SALALNAN YUVA YIKILIR! AMA BAZENDE OLUMSUZ BIR OLAY FIRSATA DÖNUŞEBILIR VE KOPAN IP SIKI BIR DÜĞÜM ATILIR, VE O İPİN EN SAĞLAM YERİ DÜĞÜM OLUR BAZEN İPİ ELİNDE SIVAZLADIĞINDA DÜĞÜM ELİNE GELIR, HATIRLATIR VE UZER. EVLILIK BUNUN GBI ISTE BUNLARI SOSYOLOJI MEZUNU BIRI OLARAK YAZIYORUM AMA MALESEF KELIN KENDINE ILACI YOKMUŞ :) EVLILIK TERAPİSTİNE DEVAMM

mesleği olan kendi ayakları üzerinde duran kadınlara daha çok şaşırıyorum zaten . hadi diğerinin gidecek yeri yok . paran var pulun var neden yani bu ezilme .. umarım bu verdiğin şansı eşin kötüye kullanmaz . terapi olayınada inanmıyorum ben şahsen . adamın uçkurunu terapist mi bağlayacak . şimdi piskologlar saldırıcak abana ama umrumda değil .[/QUOT

TESEKKUR EDERIM YORUMLARIN ICIN BEN EZILDIĞIM ICIN ONUNLA DEĞİLİM , MUHTAÇ FALANDA DEĞİLİM. ŞÖYLE DÜŞÜN ÇOK DEĞERLİ BİR ELMAS YERE DÜŞTÜ TOZLANDI.. O TOZLRI YAVAS YAVAS TEMIZLIYIP ESKIYE DÖNDURMEK DAHA IYI OLACAK. VE YAPMAYAN ERKEK ÇOK AZ BUNA EMINIM ARTIK. BAZILARI SANSLIDIR ERKEN TESHIS KOYAR VE YAKALAR SALALNAN YUVA YIKILIR! AMA BAZENDE OLUMSUZ BIR OLAY FIRSATA DÖNUŞEBILIR VE KOPAN IP SIKI BIR DÜĞÜM ATILIR, VE O İPİN EN SAĞLAM YERİ DÜĞÜM OLUR BAZEN İPİ ELİNDE SIVAZLADIĞINDA DÜĞÜM ELİNE GELIR, HATIRLATIR VE UZER. EVLILIK BUNUN GBI ISTE BUNLARI SOSYOLOJI MEZUNU BIRI OLARAK YAZIYORUM AMA MALESEF KELIN KENDINE ILACI YOKMUŞ :) EVLILIK TERAPİSTİNE DEVAMM

eskiye dönücek mi sence ?bence bulanan su durulmaz ama ..yapmayan erkek çok az deyip kendinizi mi rahatlatıyorsunuz . ben sanmıyorum bu savının doğru olduğuna . bunlar sadece piskolojik olarak seni rahatlatan şeyler ..ezilmek ekonomik yönden ezilmek demek değil senin gururunu hiçe sayarak başka kadınları eve atmaya çalışan kocayla yaşamakta ezilmek bence ...neyse inşş birdaha böle işlere kalkışmaz . benim sana tepki vermemim nedeni zaten eşini affetmen değil arkadaşını günah keçisi yapman . eşinden bahsederken böle kızgın konuşmuyorsun adamdan bahsederken çok sertsin .. gerçekten çok şaşırdım ...

hangi degerli elmas acaba, siz sadece elinizdekinin elmas degil de sahte ise yaramaz bir parca oldugunu
görmek istemiyorsunuz, böyle masum göstererek kendinizi kandiriyorsunuz bir bakima,
cogu erkek yapiyor diye artik olsun idare edicez diyip kendimizimi avutalim,

bence bir kadinin kendine yapabilcegi en büyük kötülüklerden birisi aldatilip kabul etmek,
benimde basima gelebilir belki evliyken ve cocuklarim oldugu bir zamanda, Allah korusun
Allahim kimseye vermesin, olurda onu affedersem, ki düsüncesi bile cok kötü benim icin,
böyle masum seyler altina saklanip degilde kendimin aslinda ne kadar aciz ve ezik
biri oldugumu kabul etmeyi isterim hic yoktan ve o adami hayatimda tuttugum her gün daha
da ezik olcagimi, sacma yalanlarin arkasina saklanmaktansa

birde su aldatan esler aklanip paklaniyor tekrar yataga aliniyor, diger etraftakilerde ahlaksizin önde
gideni olarak aniliyor ya, bu cok cok sinirime gidiyor artik.......

eskiye dönücek mi sence ?bence bulanan su durulmaz ama ..yapmayan erkek çok az deyip kendinizi mi rahatlatıyorsunuz . ben sanmıyorum bu savının doğru olduğuna . bunlar sadece piskolojik olarak seni rahatlatan şeyler ..ezilmek ekonomik yönden ezilmek demek değil senin gururunu hiçe sayarak başka kadınları eve atmaya çalışan kocayla yaşamakta ezilmek bence ...neyse inşş birdaha böle işlere kalkışmaz . benim sana tepki vermemim nedeni zaten eşini affetmen değil arkadaşını günah keçisi yapman . eşinden bahsederken böle kızgın konuşmuyorsun adamdan bahsederken çok sertsin .. gerçekten çok şaşırdım ...

eskıden daha ıyı haldeyız cunku bırbırımızı kaybetmenin eşiğinden döndük bu okadar kolay bırsey değil. gercekten çok az yapmayan erkek şu var.. yakalayaman bayan çoğunlukta :3: .... pskolojk olarak değl bunlarla rahatladığımda yok. dedğm gbı ben sosyolojı okudum bır zamanlar bunun ustune tez yazdım ve o donemdekı arastırmalarımda bıle acı gercek şu kı aldatmayan erkek parmak sayısınca kadar her toplumda boyle aldatmanın boyutu psıkolojık nedenlerı çevresel neden hepsi etkılı. kimi duygusal olarak ki bu en kotusu, kımı cınsellık kımısı anı kızgınlık, kımısı karaktersızlıkten. benım essek kafalı sevgılım eşim okadar acemıce yapmıs kı mesajlar sılınmemıs.... yada o kadınla ırtıbata gecmemıs. bakma bu sakınlemış halim benım 2ay oncesı çok daha fecıydıııı... o sinirlendiğim adam bızım nıkah sahıtlığımızı bıle yaptı. esım bır hata yapmaya nıyetlenmıs arkadasa yonelıyor o serefsızde alkışlıyor.. sürünsün pislık. umrumda değil. kocam da aynı sekılde ben ondan cok kendıme aramıdakı emeğe şans verdim.. bundan sonra boyle bırsey yasarsam artık rezıllığıde göze alır, kendı kaybeder

hangi degerli elmas acaba, siz sadece elinizdekinin elmas degil de sahte ise yaramaz bir parca oldugunu
görmek istemiyorsunuz, böyle masum göstererek kendinizi kandiriyorsunuz bir bakima,
cogu erkek yapiyor diye artik olsun idare edicez diyip kendimizimi avutalim,

bence bir kadinin kendine yapabilcegi en büyük kötülüklerden birisi aldatilip kabul etmek,
benimde basima gelebilir belki evliyken ve cocuklarim oldugu bir zamanda, Allah korusun
Allahim kimseye vermesin, olurda onu affedersem, ki düsüncesi bile cok kötü benim icin,
böyle masum seyler altina saklanip degilde kendimin aslinda ne kadar aciz ve ezik
biri oldugumu kabul etmeyi isterim hic yoktan ve o adami hayatimda tuttugum her gün daha
da ezik olcagimi, sacma yalanlarin arkasina saklanmaktansa

birde su aldatan esler aklanip paklaniyor tekrar yataga aliniyor, diger etraftakilerde ahlaksizin önde
gideni olarak aniliyor ya, bu cok cok sinirime gidiyor artik.......

umarım bunların hıc bırını yasamaz boyle kati ve kesın kararlar almazsın. şunu unutmayın affedenler sandığın gbı acız ve ezık değil. kaç yasındasınız bılmıyorum ama bundan 5yıl önce aynı seylerı savunurdum,

Back