Ne yani allhin yarattigi cani kadin kndi cani olan bebegini oldrmesini mi syluyrsunuz. Ya byle seyler duydukca cok uzuluyrum. Ya hadi buradaki aldr cocugu diyen arkadaslari dnleyerek byninde o psikolojiyi yer edindrerek aldrdi cocugu onun vebalini nasil vereceksiniz krsisinda lutfen ya bebek aldrmak bi cinayttr gunahtr cnm krdeslerim nolur ynlis yola gndermeyin krdeslerimizi
Allah senden razı olsun.
Yanlış anlamayın da, bana göre boşanmaması yanlış.
Mideniz alıyor mu ? Açık açık yazayım bakın "aldatma" kelimesi basit geliyor galiba insanlara.
Adam, sizinle ilişkiye giriyor, sonra gidip başkasıyla ve bunu o kadar rahat "aşkım,canım,cicim" gibi yüzsüzlükle yapıyor ki...
Belki o kadından dönerken başkasıyla bile ilişkiye girip de gelebilecek rahatlıkta.
Başka vücutlarda gezdirdiği ellerini bir de size sürüyor. O vücudunu sürüyor vücudunuza .
Alıyor mu mideniz? Benim almıyor.
Çocuk var boşanma mı diyelim ? Siz hiç aldatıldınız mı ? Aldatılan kadınlarla büyüdünüz mü, yakından izlediniz mi onları ? Sinirle sormuyorum. Merak ediyorum .
Aldatılmak öyle dayanılmaz bir sızı ki ... İnce ayrıntılarına girdiğiniz de, tüm hücrelerinizi saracak bir kanser hücresi gibi.
Sizi aldatan adamla hala aynı yatağa girebiliyor olmak nasıl nefret ettirir kendinden insanı ....
Rastgele denk geldiğiniz aynalardan bile korkarsınız .
İnşallah aldatılmamışsınızdır, aldatılmazsınız da. Kimse aldatılmaz inşallah .
Ama 1 değil, 2.kez aldatan bir adam için "boşan" demekten başka bir yorum yok . Kabul edemem.
Ömrü boyunca gözlerinin önünden gitmeyecek o "sarılma".
Her gözlerini kapadığında gözünün önüne geldiğine de o kadar eminim .
Gözlerini kaparsın, "o an" . Tam iki göğsünün ortasında o iğrenç his. Sanki bir şeyler akıyordur içine doğru.
O duygu anlatılmaz .Ve bunu ikinci kez hissettiren adamdan "boşanma" dersem ben, o zaman kötülük yapmış olurum işte.
sorcha canım.
aldatilmadim(inşallah yasamam o duyguyu)
ama aldatilan bir bayanın çektiği acıyı gördüm.
daha doğrusu;cook sevedigi kocası tarafında üzerine kuma getirilen.guzeller güzeli bir ablanin acılarına göz yaşlarına tanık oldum.ÇOK KÖTÜ BİRŞEY.
sende çok net ifade etmişsin.yasamissin gibi anlatmissin(umarım yasamamissindir.)
evet kabullenmesi zor bir durum.Rabbime büyük konuşmiyim ama bende kabullenemem.
açık konuşayım.benim başıma suan böyle bir durum gelse.
gidecek hiç bir yerim yok.suan affedemem diyorum ama kim bilir yasasam
elim kolum bağlı otururum.Neden mi?hiç bir şekilde maddi gelirim yok.
gidecek hiç bir yerim yok?
ve en acisida etrafda ki cahil insanların =aaa canım _cankızım_da boşanmak için bahane ariyordu galiba.
ayol erkek adam döner dolasir evine gelir vs vs vs.demeleri.
benim eltim yeni boşandı.sebep aldatma.
eşimin ailesi eltime sen boşanma sakin o pisman olup geri döner dediler.
boşanana kadar tüm aile gelinden yanaydi.
eltim boşandı.kayinpeder ne dedi biliyormusun;ben ona boşanma,o pisman olacak dedim.
o benim sözümü dinlemedi.demekki boşanmak için bahane ariyordu(şiddetli geçimsizlik te vardı)
demekki onun hayatında da birisi var.
hemen imzayi attığına göre.
bilmiyorum sizin nasıl bir çevreniz var ama benim cevremdekilerin kafa yapısı bu
işin asli ne biliyormusun.kaynim eşine sürekli seni istemiyorum.
artık sevmiyorum.
düş yakamdan(bu lafı kadıncağız evliliğini kurtarmaya çalıştığı için söylüyor)
Olmaz artık bu iş yüzünü bile görmek istemiyorum diyormuş.eltim bana dediki ;hiç kocan sana ARTİK SENİ SEVMİYORUM dedimi ?"
bu ne kadar acı birşey biliyormusunuz dedi.
ben aldatildigimi bile bile çocuklarım için affetmek istedim...
rabbim onu siniyor ona yardımcı olmalıyım dedim.
midem kabul etmesede yatağına yatıp sarılmak istedim.
neden çocuklarım için ve Allah için.dedi.
o hem suçlu hem güçlü beni yataktan atıp Düş yakamdan artık SENİ İS TE Mİ YO RUM.DEDİ.
ARtık mücadele edemem.ben elimden geleni yaptım ve vicdanim rahat diyor.
simdi pasalar gibi yaşıyor.neden mi mesleği var.ailesi var vs vs.
bu örneği neden verdiğimi anlamışsındır zaten.:44: