hadi ya? kadin o cocugu tek basina yapti cunku degil mi? onun icin gunah onun ustune? Karisinin haysiyetini, serefini dusunmeyen adamin hic gunahi yok kadinin cocugu aldirmasinda.
adam aldatmasaydi bu kadin cocugunu aldirmayi dusunurmuydu? Hirsizin hic sucu yok, butun suc yakalayanda.
evet 5 yillik evliyim. 32 yasindayim. Cocugum olsun istiyorum ama bu cocugu serefsiz bir adamdan yapacagima gider sperm bankasindan yaparim ya da hic yapmam daha iyi.
cocugu olacak diye kadinin hayati bitsin degil mi? O kadin hayatinin sonuna kadar o adami gormek, yasadiklarini hatirlamak zorunda kalsin dimi?
affetmeyin su adamlari, affede affede normallestiriyorsunuz bazi seyleri. Yok aldatti ama internet ustunden, yok aldatmaya yeltendi ama fiziksel bir sey yok. Erkekler, affedilen hemcinslerini gordukce cesaret buluyor.
cok sinirleniyorum ya. adam hayatina devam edecek, kadin istemedigi bir adamdan, sadece kadin oldugu icin cocuk sahibi olacak.
affedip affetmemek ona kalmis ama siz ne yazdiginizin farkindamisiniz????
cocugu olan bir kadinin hayati mi bitiyormus ne sacmalik bu, niceleri var babasiz büyütüyor ve hicde bile hayatlari bitmiyor efendim ve gayet mutlular hatda ikinci evliliklerinide yapanlar oluyor ve yine mutlu olanlar oluyor...
bende tam sizin gibi 5 sene evli ve iki cocuk annesiyim ama cocuklarima kiyamazdim kesinlikle adamin isledigi günah kendine, cocugun ne sucu var yahu????
gitipde sperm bankasindan tanimadigim bir adamin cocugunu dogurucama bir zamanlar sevdigim adamin cocugunu dogrurum daha iyi benimde fikrim bu... zaten böyle birsey caiz bile degil söz konusu bile olamaz...
birde buna göz attin elhamdulillah biz canilerden degiliz!!!
Hiçbir sebep yokken, keyfî ve mevhum sebepler ileri sürerek cenin tabir edilen ana rahmindeki çocuğun varlığına son vermeye müsaade etmemiştir. Böyle bir suçu işleyenleri câni olarak görmüştür. Çünkü cenin bir insan mesabesindedir.
Çocuk canlı hale geldikten sonra artık bir insan olarak kabul edildiğinden, onu düşürmek, bugünkü tıbbî tabirle kürtaj yaptırmak, yetişkin bir insanı öldürmek gibidir. Şayet henüz canlı değilse; bu halde iken kürtaj yaptırmak ise, bir masumun hayata gelmesine mâni olmak sayıldığından, yine büyük bir mesuliyeti gerektirmektedir. Kendi güzelliğini düşünerek bu hatayı işleyen kadınları Ömer Nasuhi merhum şöyle anlatmaktadır:
Mücerred gençlik çağının kendilerine verilmiş olduğu güzelliği, taraveti (tazeliği) muhafaza arzusuyla bu cinayeti irtikâp edenler de canavar tabiatlı insanlar demektir. Acaba böyle taş yürekli bir valide, doğurduğu yavrusunu diri diri yiyen bir canavardan daha aşağı bir mahiyette değil midir?