- 19 Kasım 2013
- 1.207
- 855
- 198
- Konu Sahibi aayylliinn2014
-
Hassas bir donmden geciyr olabilirsin sinirlnmis olabilirsiniz bnimde elim ayagim titredi ama bu konuda bosan bitsin demk yanlis olur. Bnce yani.
YASdıgınız sey cok kotu ve uzucu allah yardımcınız olsun. benım sahsı fıkrım bu olanı affedemıceksenız( kı bence affetmemelısınız) o bebegı dogurmamanız. yanlız cocuk buyutmek zor bısı o cocuga ılerde bunu anlatmak malesefkı kolay olmuyor. ole bır adamdan babada olacagına ınanmıyorum ben acıkcası. evlılıgının sorumlulugunu alamamıs bırı cocuk sorumlulugunu nasıl alacakkı ?
Hassas bir donmden geciyr olabilirsin sinirlnmis olabilirsiniz bnimde elim ayagim titredi ama bu konuda bosan bitsin demk yanlis olur. Bnce yani.
Evlimisin degilmisin bilniyrum ama dogacak oln bi cocuk var ve evlilik kolylikla olmuyr ki su da bi gercek allh dua eden kullrini geri cevrmez.arkadasimizin esi nefsine yenik dsmus dogru yolu bulmasi icin el acicaz . Zaten bosan veya bsanma buna biz krar veremeyiz. Baskalarinin evlilik hyatina ne siz mudahale edebilirsiniz nede ben. Sadece derdine ortk oluruz. Son krari ztn kndsi verecektrdogru yanlis olur. hayati boyunca aldatilmaya devam etsin?
bende bu mantigi anlayamiyorum bir türlü, benim gözümde bebek aldirmak kendi cocugunu öldürmektir, simdi bosanan ciftin 1 aylik dogmus bebegi olsa onu öldürceklermi bosandiklari icin, bebegin bir kac haftalik savunmasiz ve dogmamis olmasi anne babaya onu öldürme hakkimi veriyor, bu düsünceleri hic bir zaman anlayamayacagim.
Ne yani allhin yarattigi cani kadin kndi cani olan bebegini oldrmesini mi syluyrsunuz. Ya byle seyler duydukca cok uzuluyrum. Ya hadi buradaki aldr cocugu diyen arkadaslari dnleyerek byninde o psikolojiyi yer edindrerek aldrdi cocugu onun vebalini nasil vereceksiniz krsisinda lutfen ya bebek aldrmak bi cinayttr gunahtr cnm krdeslerim nolur ynlis yola gndermeyin krdeslerimizi
Yanlış anlamayın da, bana göre boşanmaması yanlış.
Mideniz alıyor mu ? Açık açık yazayım bakın "aldatma" kelimesi basit geliyor galiba insanlara.
Adam, sizinle ilişkiye giriyor, sonra gidip başkasıyla ve bunu o kadar rahat "aşkım,canım,cicim" gibi yüzsüzlükle yapıyor ki...
Belki o kadından dönerken başkasıyla bile ilişkiye girip de gelebilecek rahatlıkta.
Başka vücutlarda gezdirdiği ellerini bir de size sürüyor. O vücudunu sürüyor vücudunuza .
Alıyor mu mideniz? Benim almıyor.
Çocuk var boşanma mı diyelim ? Siz hiç aldatıldınız mı ? Aldatılan kadınlarla büyüdünüz mü, yakından izlediniz mi onları ? Sinirle sormuyorum. Merak ediyorum .
Aldatılmak öyle dayanılmaz bir sızı ki ... İnce ayrıntılarına girdiğiniz de, tüm hücrelerinizi saracak bir kanser hücresi gibi.
Sizi aldatan adamla hala aynı yatağa girebiliyor olmak nasıl nefret ettirir kendinden insanı ....
Rastgele denk geldiğiniz aynalardan bile korkarsınız .
İnşallah aldatılmamışsınızdır, aldatılmazsınız da. Kimse aldatılmaz inşallah .
Ama 1 değil, 2.kez aldatan bir adam için "boşan" demekten başka bir yorum yok . Kabul edemem.
Ömrü boyunca gözlerinin önünden gitmeyecek o "sarılma".
Her gözlerini kapadığında gözünün önüne geldiğine de o kadar eminim .
Gözlerini kaparsın, "o an" . Tam iki göğsünün ortasında o iğrenç his. Sanki bir şeyler akıyordur içine doğru.
O duygu anlatılmaz .Ve bunu ikinci kez hissettiren adamdan "boşanma" dersem ben, o zaman kötülük yapmış olurum işte.
Yanlış anlamayın da, bana göre boşanmaması yanlış.
Mideniz alıyor mu ? Açık açık yazayım bakın "aldatma" kelimesi basit geliyor galiba insanlara.
Adam, sizinle ilişkiye giriyor, sonra gidip başkasıyla ve bunu o kadar rahat "aşkım,canım,cicim" gibi yüzsüzlükle yapıyor ki...
Belki o kadından dönerken başkasıyla bile ilişkiye girip de gelebilecek rahatlıkta.
Başka vücutlarda gezdirdiği ellerini bir de size sürüyor. O vücudunu sürüyor vücudunuza .
Çocuk var boşanma mı diyelim ? Siz hiç aldatıldınız mı ? Aldatılan kadınlarla büyüdünüz mü, yakından izlediniz mi onları ? Sinirle sormuyorum. Merak ediyorum .
Aldatılmak öyle dayanılmaz bir sızı ki ... İnce ayrıntılarına girdiğiniz de, tüm hücrelerinizi saracak bir kanser hücresi gibi.
Sizi aldatan adamla hala aynı yatağa girebiliyor olmak nasıl nefret ettirir kendinden insanı ....
Ama 1 değil, 2.kez aldatan bir adam için "boşan" demekten başka bir yorum yok . Kabul edemem.
Gözlerini kaparsın, "o an" . Tam iki göğsünün ortasında o iğrenç his. Sanki bir şeyler akıyordur içine doğru.
O duygu anlatılmaz .Ve bunu ikinci kez hissettiren adamdan "boşanma" dersem ben, o zaman kötülük yapmış olurum işte.
ecelik aynı senın gibi düşünüyorum..okadar rahat bebgın i aldır diyenler varki..tüylerim ürperiyor..yaşanan konuyu gectım aldırın diyenlere moralım cok bozuldu..böyle bir zihniyet olamaz yaa.. o bir can..o bir hayat..ne yanı babasının hatasını bebekten çıkarmak ta ne.
Cnm kardesim bende bi bayanim dsunduklerinizin hepsini bnde dsundum cok igrenc bsey yptigi. Demk istedigim su bz ne dersek diyelim. Hersey olacagina varir allh alnimiza neyazdysa onu yasarz.konu sahibi grunuste hala seviyo kocasini bizim sylediklerimiz ona krsi sadece kinlesr. Ve sadece kocasina ders vermkle klmaz kndisi ce bebegi icinde ynlis krarlr verebilur. Bu vebali uatumuze almayalim diye diyorum. Degilse adamin yaptigini desteklemiyorum vede szleri yargilmiyorum
Konu sahibi kinle bile olsa bebeğini aldırabilecek bir kadın değil.
Eşini hala seviyor evet. Ama bazı şeyler sevgiden önemlidir.
Evlimisin degilmisin bilniyrum ama dogacak oln bi cocuk var ve evlilik kolylikla olmuyr ki su da bi gercek allh dua eden kullrini geri cevrmez.arkadasimizin esi nefsine yenik dsmus dogru yolu bulmasi icin el acicaz . Zaten bosan veya bsanma buna biz krar veremeyiz. Baskalarinin evlilik hyatina ne siz mudahale edebilirsiniz nede ben. Sadece derdine ortk oluruz. Son krari ztn kndsi verecektr
Cnm kardesim bende bi bayanim dsunduklerinizin hepsini bnde dsundum cok igrenc bsey yptigi. Demk istedigim su bz ne dersek diyelim. Hersey olacagina varir allh alnimiza neyazdysa onu yasarz.konu sahibi grunuste hala seviyo kocasini bizim sylediklerimiz ona krsi sadece kinlesr. Ve sadece kocasina ders vermkle klmaz kndisi ce bebegi icinde ynlis krarlr verebilur. Bu vebali uatumuze almayalim diye diyorum. Degilse adamin yaptigini desteklemiyorum vede szleri yargilmiyorum
nyse bn anltmk istedigimi anltamiyrum galiba. Tmm cnm neyse
Yok bence anlatmak istediğinizi güzel anlatıyorsunuz. Ama bence beni anlamıyorsunuz. Herkes aynı düşüncede olmak zorunda değil :) İyi geceler.
evli degilim, Sorcha cok güzel anlatmis, benimde midem almiyor bunlari
benim icin aldatilip affetmek kolay yoldur ve ne yazikki burdan sahit
olduklarimin cogu bu yolu seciyor, asil zor olan güclü bir sekilde o adami
yüz üstü birakip hayatina devam etmek benim gözümde bir kadina bu yakisiyor,
digeri secenek bile degil, hayatimizi kararlarimizla biz yön veririz bir yere kadar,
aldatilmayi secmedi ama bir daha aldatilmamak keriz yerine konmamak icin bir
adim atabilir, kendi elinde
Kızlar günaydın, ben 28 yaşındayım ve 6 yıllık evliyim. Eşimle birbirimizi çok severek evlendik. Ama eşim beni aldattı ve hala da aldatmaya devam ediyor. Üç sene önce telefonundaki bir mesajı tesadüfen gördüm ve gerçekten başta hiç inanamadım çünkü ona çok aşıktım ve gidip telefonundaki mesajı gördüğümü söyledim ona, aralarında hiçbir şey geçmediğini, beni aldatmadığını sadece bir anlık bir şey olduğunu ve bir daha asla olmayacağını söyledi. Aşktan olsa gerek, sanırım gözlerimi cidden kör etmiş. Ben de ona inandım ve aramız birkaç haftalığına bozulduktan sonra tekrar barıştım onunla. Şimdi asıl konuya geliyorum kızlar, son zamanlarda sürekli facebookta geziyordu ve işkillenmeye başladım ben de, şifresini bulmam çok kolay oldu. Girdim hesabına ve mesajlarını okumaya başladım ve tek bir kadınla mesajlaşmış eğer diğerlerini silmediyse, kendisini bambaşka biri gibi tanıtmış, adını soyadını değiştirmiş başka bir işte çalıştığını söylemiş, ve kızlar beni mahfeden şey de BEKAR olduğunu söylemiş. Gerçekten bunu okuduğum zaman delirecektim nerdeyse. Kimseye de söyleyemedim kendim çözmeye karar verdim. Her gün o uyuduktan sonra hesabına girip mesajlarını okudum, bu durumu eşimle konuşmadım çünkü yine beni kandırmasını istemedim. Bir gün buluşma kararı almışlar ve okuduğum an kahroldum ama yine bir şey demedim eşime. Güya kendimi ajan sanıyorum ya, takip edicem! Buluşma yerlerini saatlerini kararlaştırmışlar ve eşime o sabah yani o kadınla buluşacağı gün nereye gidiyorsun dediğimde bana işyerinden arkadaşlarla buluşacağız dedi. Her şey çok normalmiş gibi öptü ve gitti. Kızlar bir şey daha söyleyeceğim biraz özel gibi ama, o kadınla konuşmaya başladıktan sonra bile aramız çok iyiydi, yani eskisi gibiydik, sizce bana belli etmemek için mi iyi davranıyordu yoksa beni hala seviyor mu ya da ben mi çok safımÇok uzattım lafı da, kusura bakmayın lütfen kimseye içimi dökemedim ilk defa sizlere anlatıyorum.. Buluşma yerlerine ben de gittim daha sonra. Bekliyorum gelmesini o kadının, daha sonra geldi.. Ben de izliyorum, önce konuştular aramızda mesafe vardı ve çok kalabalıktı duyamadım, daha sonra sarıldılar.. O an keşke hiç görmeseydim dedim, buralara kadar gelmeseydim, yıkıldım çünkü. Ve kızlar kendimi çok eksik hissettim, kadın çok güzeldi çünkü. Hata bendeymiş gibi hissettim sanki, daha güzel olsaydım beni aldatmazdı belki. Neler düşünüyorum böyle Daha fazla duramadım ve eve geldim, hiçbir tepki veremiyorum şok oldum ne ağlayabiliyorum ne gülebiliyorum. Akşam oldu eşim gelmedi hala, sonra saat 9 buçuk 10 gibi beni aradı ve arkadaşında kalacağını söyledi, konuşurken de iki lafından biri hayatım aşkım canım.. Daha önce de kalırdı arkadaşında, çok yakın bi arkadaşı var onun adını verdi ve onda kalacağını söyledi. Benim mide rahatsızlığım var, çocukluğumdan beri stresli olduğum anlarda midem bulanır, ağrır. Bir haftadır da yine öyleydi, ben de yine strese bağladım. Kızlar ertesi gün affedersiniz kusmalarım çok şiddetli olunca hastaneye gittim ve orada öğrendim 8 haftalık hamile olduğumu. Bir insanın başına daha ne gelebilir diye düşünüyorum cidden. Allah beni sınıyor mu, sabrımı mı deniyor ya da ben birine kötü bişey yaptım da mı benim başıma geldi anlamıyorum. Planlanmış bi hamilelik değildi, zaten başıma bunların geleceğini bilsem özür diliyorum ama aynı yatakta bile yatmazdım. Kendimi şu an aptal gibi hissediyorum, bana yapılanlara rağmen hala onu seviyorum çünkü. Üstelik bir de bebeğimiz olacak, aldırma düşüncesini hiç aklıma bile getirmedim, zaten bundan önce bir kaybımız oldu, 23 haftalıkken kaybettik bebeğimizi. Eşime söylemedim hamile olduğumu, aldatılma meselesini de hiç konuşmadım. Çünkü eğer hamile olduğumu söylersem sırf bebekten dolayı bana döner diye düşünüyorum ve bir daha beni aldatmayacağına emin olamıyorum. Daha doğrusu ne diyeceğimi bilmiyorum lütfen bana yardım edin gerçekten çıkmaza girdim çok kötü durumdayım..
Allah senden razı olsun.Ne yani allhin yarattigi cani kadin kndi cani olan bebegini oldrmesini mi syluyrsunuz. Ya byle seyler duydukca cok uzuluyrum. Ya hadi buradaki aldr cocugu diyen arkadaslari dnleyerek byninde o psikolojiyi yer edindrerek aldrdi cocugu onun vebalini nasil vereceksiniz krsisinda lutfen ya bebek aldrmak bi cinayttr gunahtr cnm krdeslerim nolur ynlis yola gndermeyin krdeslerimizi
sorcha canım.Yanlış anlamayın da, bana göre boşanmaması yanlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?