Hamileyim ve eşim beni aldatıyor :(

eheh çok hoş
bende öyle düşünüyorum
gelip konu açmayı bırak hayatımı bi anda ders düz etmekle uğraşıyor olurdum
demek ki bende şirletim

o buluşmada adamın gözüne bi kere bakıp son ezikliği ona hisettirirdim,yüzündeki ifadeyi de görmek isterdim

Merhaba Aylin,

Bu bir sınav evet çok zor bir sınav. Ama yine de seninle aynı durumda olabilecek çoğu kadından şanslısın. Çünkü kendş ayakların üzerinde durabiliyorsun. Bence bebeğini kesinlikle aldırma. O günahsız bir yavru artı dediğin gibi daha önce bebeğini de kaybetmişsin.

Eşine gelince ona tekrar güvenemezsin imkanı yok aklında hep bir süphe olur. Ama bebeğin var..

Bir an evvel eşini aldattığını gördüğünü söylemelisin bence takip ettiğini gördüğünü vs vs.
Ne tepki verir bilemem ama bunun hemen ardından da uygun bir zamanda hamile olduğunu söylemelisin. Çok büyük bir değişim ve ne olabilir bilmiyorum ama üstün ve kabul edilebilir bir çaba göstermedikçe affetme bence ama tabi o nokta sana kalmış.

Uf ya keşke böyle erkekler olmasa hiç. Kocandan nefret ettim
Kocandan boşansan bile minik yavrunla çok mutlu olabilirsin ne de olsa kendi ayakların üstünde durabiliyorsun.

Allah yoluna ışık tutsun canım

Tamamiyle katılıyorum çok haklısınız. Bir kere yapan bir daha yapar ki 2. aldatılmanı yaşamış zaten. Bebeği doğurup doğurmamak sana kalmış ama ben doğurup adamla sürekli görüşmek zorunda kalma ve bebeğin senin duygularına engel olması taraftarı değilim. Bazen bir bebek icin tüm yaşananlara rağmen sabır diyorsun ve kendini bitiriyorsun. Ailenle konuş sana en iyi akılı onlar verecektir. Yazık bebişe de sanada ve ulytau arkadaşıma tamamiyle katıldığımı da belirtmek istiyorum tekrardan.

birkere canim kimse kimsenin günahindan sorumlu degil...
eger o cocugu aldirirsa günahi annesinin üzerine ne kocasinin nede burda aldir diye akil fikir verenlerin...
onun günahini annesi cekecek...
burda yazmasi kolay ben olsaydim aldirirdim diye bilmiyorum evlimisiniz degilmisiniz yada hic hamile kaldiniz mi?
ama insanin basina gelince cok farkli oluyor ben sizin yerinizde olsam demekle is bitmiyor!!!

Bir kere yapan birdaha yapar lafi cok klise ama gercek malesef.
Ki konu sahibinin esi ikinci kez yapmis(bildigi 2 tabi)
Hamile olmaniz bu evlilige katlanmaniz anlamina gelmez.sizi her firsatta aldaticak bi adamdan bahsediyosunuz.birakin ne hali varsa gorsun.

Annem 28 yil boyunca bu sefer duzelicek,bu son artk akillandi diye surdurdu evliligini ve sonuc ne biliyomusunuz yine bi aldatma.nihayet gecen ay bitti bu is.ahh anacim degdimi onca cektigin sıkíntıya.onca gozyasina.poff bunaldim yine dusununce.

Yani affetmek malum sonu geciktiriyo sadece karamsarliksa bu evet karamsarim ama sonuc belli.

hadi ya? kadin o cocugu tek basina yapti cunku degil mi? onun icin gunah onun ustune? Karisinin haysiyetini, serefini dusunmeyen adamin hic gunahi yok kadinin cocugu aldirmasinda.

adam aldatmasaydi bu kadin cocugunu aldirmayi dusunurmuydu? Hirsizin hic sucu yok, butun suc yakalayanda.

evet 5 yillik evliyim. 32 yasindayim. Cocugum olsun istiyorum ama bu cocugu serefsiz bir adamdan yapacagima gider sperm bankasindan yaparim ya da hic yapmam daha iyi.

cocugu olacak diye kadinin hayati bitsin degil mi? O kadin hayatinin sonuna kadar o adami gormek, yasadiklarini hatirlamak zorunda kalsin dimi?

affetmeyin su adamlari, affede affede normallestiriyorsunuz bazi seyleri. Yok aldatti ama internet ustunden, yok aldatmaya yeltendi ama fiziksel bir sey yok. Erkekler, affedilen hemcinslerini gordukce cesaret buluyor.

cok sinirleniyorum ya. adam hayatina devam edecek, kadin istemedigi bir adamdan, sadece kadin oldugu icin cocuk sahibi olacak.

can çıkar huy çıkmaz derler doğru ..

Allah yardımcınız olsun, peygamber sabrı mı var sizde?
Nasıl dayanabildiniz gözünüzün önünde sevdiğiniz adamın, eşinizin bir başka kadına sarılabilmesine.......
Ben olsam diye başlamak istemezdim; ama ben olsam yüzüne tükürür terkederdim o pisliği orda.
Nasıl dayanmışsınız hem de bu kadar severken....
Pes doğrusu...
Bundan sonra -bence- yapmanız gereken onun bebeğini aldırıp hayatınıza onsuz devam etmek olacaktır.....

Son düzenleyen: Moderatör:

affedip affetmemek ona kalmis ama siz ne yazdiginizin farkindamisiniz????
cocugu olan bir kadinin hayati mi bitiyormus ne sacmalik bu, niceleri var babasiz büyütüyor ve hicde bile hayatlari bitmiyor efendim ve gayet mutlular hatda ikinci evliliklerinide yapanlar oluyor ve yine mutlu olanlar oluyor...
bende tam sizin gibi 5 sene evli ve iki cocuk annesiyim ama cocuklarima kiyamazdim kesinlikle adamin isledigi günah kendine, cocugun ne sucu var yahu????
gitipde sperm bankasindan tanimadigim bir adamin cocugunu dogurucama bir zamanlar sevdigim adamin cocugunu dogrurum daha iyi benimde fikrim bu... zaten böyle birsey caiz bile degil söz konusu bile olamaz...

birde buna göz attin elhamdulillah biz canilerden degiliz!!!

Hiçbir sebep yokken, keyfî ve mevhum sebepler ileri sürerek “cenin” tabir edilen ana rahmindeki çocuğun varlığına son vermeye müsaade etmemiştir. Böyle bir suçu işleyenleri “câni” olarak görmüştür. Çünkü “cenin” bir insan mesabesindedir.

Çocuk canlı hale geldikten sonra artık bir insan olarak kabul edildiğinden, onu düşürmek, bugünkü tıbbî tabirle “kürtaj” yaptırmak, yetişkin bir insanı öldürmek gibidir. Şayet henüz “canlı” değilse; bu halde iken kürtaj yaptırmak ise, bir masumun hayata gelmesine mâni olmak sayıldığından, yine büyük bir mes’uliyeti gerektirmektedir. Kendi güzelliğini düşünerek bu hatayı işleyen kadınları Ömer Nasuhi merhum şöyle anlatmaktadır:

“Mücerred gençlik çağının kendilerine verilmiş olduğu güzelliği, taraveti (tazeliği) muhafaza arzusuyla bu cinayeti irtikâp edenler de canavar tabiatlı insanlar demektir. Acaba böyle taş yürekli bir valide, doğurduğu yavrusunu diri diri yiyen bir canavardan daha aşağı bir mahiyette değil midir?”

dinen tam bilmiyorum ama bir süre sonra ruh üfleniyormuş sanırım bilenler yazsın ...
yani yeniyse cenin aldırılmasında sakınca yok o zaman ..ama bence aldırmasın . bu bebek belki konu sahibini hayata bağlayacak bir umut olur ..kocasından hayır yok nasılsa bare çocukla avunur yada ne bileyim ya bence aldırmasın .. aldırmayacağım dedi zaten ...

guvenebilecekmisin ona bundan sonra ? Sonucta varmis kaninda meyillenmis, yakalanmasa yapicakmis. Sanirim ben asla guvenemezdim, mutsuz olur ve sonunda da bosanirdim.

yine biz calip biz oynuyoruz konu sahibi ortada yok gelip bisey yazsa cok iyi olacak
konu acip gitmek moda sanirsam artikk

çok üzüldüm canım. benim tavsiyem sen msjları okumaya devam et.yine bir buluşma olduğunda ki mutlaka olacak yine git.yada msjda görmesen bile eşini takip et. bu sefer önce anı kaydet fotoğrafla. sonrada yanlarına gidip o kadına bekar bi erkekle değil,evli bi adamla birlikte olduğunu söyle. o an ikiside şok olacaklardır. ve darbeyi indir.hemde hamile bir karısı var de. o an ikisininde vicdanı sızlar.seninde yüreğine biraz su serpilir. eşin sana yalvarır yakarır belki bilemem ama yine yapacaktır.huy çıkar can çıkmaz. zaten msjları şifreli diosun bi insan neden şifre koyarki duyduk yere? Alla'ım göstermesin kimselere yaşatmasın ama ben olsam boşanırdım. bebek konusuna gelince oda senin vicdanına kalmış..

Son düzenleme:
seni aldatan birinin seni nasıl sevdiğini düşünüyorsun anlamıyorum okadınada sarılıyor tıpkı seninle yakınlaştığı gibi onunlada yakınlaşıyr 2nizidemi seviyor yani allh yardımcın olsun çok zor bir durum ama soğukkanlılığda beni çok şaşırttı

normaldede çok kıskanç bir yapıya sahip değilsinsanırım ben eşimi rüyamda beni aldatrken gördüm 2 ay etkisinden kurtulamadım ve 1 hafta eşime trip attım nasıl dayanıyorsun daha öncesindede hatasını yakalamışsın ve affetmişsin tekrar aldatılmaya meydan vermişsin

bence boşanmaya karar verirsen avukatın kafedeki kamera kayıtlarını istesin böylece elinde delil olmuş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…