- Konu Sahibi aayylliinn2014
-
eskıden daha ıyı haldeyız cunku bırbırımızı kaybetmenin eşiğinden döndük bu okadar kolay bırsey değil. gercekten çok az yapmayan erkek şu var.. yakalayaman bayan çoğunlukta.... pskolojk olarak değl bunlarla rahatladığımda yok. dedğm gbı ben sosyolojı okudum bır zamanlar bunun ustune tez yazdım ve o donemdekı arastırmalarımda bıle acı gercek şu kı aldatmayan erkek parmak sayısınca kadar her toplumda boyle aldatmanın boyutu psıkolojık nedenlerı çevresel neden hepsi etkılı. kimi duygusal olarak ki bu en kotusu, kımı cınsellık kımısı anı kızgınlık, kımısı karaktersızlıkten. benım essek kafalı sevgılım eşim okadar acemıce yapmıs kı mesajlar sılınmemıs.... yada o kadınla ırtıbata gecmemıs. bakma bu sakınlemış halim benım 2ay oncesı çok daha fecıydıııı... o sinirlendiğim adam bızım nıkah sahıtlığımızı bıle yaptı. esım bır hata yapmaya nıyetlenmıs arkadasa yonelıyor o serefsızde alkışlıyor.. sürünsün pislık. umrumda değil. kocam da aynı sekılde ben ondan cok kendıme aramıdakı emeğe şans verdim.. bundan sonra boyle bırsey yasarsam artık rezıllığıde göze alır, kendı kaybeder
tek tek bütün erkeklerle konuştun mu gördün mü nerden biliyorsun herkesin aldattığını . hayır benim yakın çevremdeki kimse karısını aldatmadı ailemden bahsediyorum . neymiş demek ki aldatmayan erkekler çokmuş . herkes kendinden bilir derler . senin eşin böyle olduğu için sen bütün erkeklerin aldattığını söylüyorsun . benim çevremde yok diye bende kimse aldatmıyor mu diyeyim ..
allahım inşş bir gün senin durumuna düşmem düşerseemde aldatan kocamı aklayıp başkalarına suçu atıcak kadar olmam..
bütün erkekler aldatmıyor arkadaşım yok öle birşey . sen yanlış araştırmışsın . senin eşşek kafalı eşin çok masumca aldatmaya çalışmış seni .. bu kadar kör olmanıza dayanamıyorum ..neyse mutluluğunuz daim olsun canım .. umarım eşin bir gün zaferine ulaşmaz ..
tek tek bütün erkeklerle konuştun mu gördün mü nerden biliyorsun herkesin aldattığını . hayır benim yakın çevremdeki kimse karısını aldatmadı ailemden bahsediyorum . neymiş demek ki aldatmayan erkekler çokmuş . herkes kendinden bilir derler . senin eşin böyle olduğu için sen bütün erkeklerin aldattığını söylüyorsun . benim çevremde yok diye bende kimse aldatmıyor mu diyeyim ..
allahım inşş bir gün senin durumuna düşmem düşerseemde aldatan kocamı aklayıp başkalarına suçu atıcak kadar olmam..
bütün erkekler aldatmıyor arkadaşım yok öle birşey . sen yanlış araştırmışsın . senin eşşek kafalı eşin çok masumca aldatmaya çalışmış seni .. bu kadar kör olmanıza dayanamıyorum ..neyse mutluluğunuz daim olsun canım .. umarım eşin bir gün zaferine ulaşmaz ..
tek tek erkeklerle konusmam mumkun değil. tabıkı :) fakat dedım ya tez arastırmasıydı benım ıcın yabancı dahıl tam 32 pskılog cıft terapsitıyle gorustum erkeklerın bıyolojık olarak eğilimli oldukları, daha çok kıskanç erkeklerın daha sonra bu gıbı grsmlerde oldukları (aşırı kıskanç) daha neler neler... çevre çevre.. kapalı kapının bır hanenın içinde ne oldugunu bılemeyız kımseee bılemez
umarım bunların hıc bırını yasamaz boyle kati ve kesın kararlar almazsın. şunu unutmayın affedenler sandığın gbı acız ve ezık değil. kaç yasındasınız bılmıyorum ama bundan 5yıl önce aynı seylerı savunurdum,
23 yasindayim, iste diyorum ya olurda düsüncelerim degisirse ve karsimdakini affedicek olursam,
birseylerin arkasina saklanmandan yapmak isterim bunu, affedenler öyle demiyorum ama ben kendimi
öyle görürüm cünkü benim icin affetmek cok büyük bir gurursuzluk.
kadinlar affettikce erkekler her zaman aldatmaya devam edicek.
eheh çok hoşallah sendeki sakinligin ve sabrının yarısının çeyregini verse yine yeter bana bu ne sakinlik yarabbm ben allah basa vermesn buraya gelip konu acacama herkesi aya kaşdrmştm o andada o mekanı basına geçirmştm ay çokmu şirletm ne
Tamamiyle katılıyorum çok haklısınız. Bir kere yapan bir daha yapar ki 2. aldatılmanı yaşamış zaten. Bebeği doğurup doğurmamak sana kalmış ama ben doğurup adamla sürekli görüşmek zorunda kalma ve bebeğin senin duygularına engel olması taraftarı değilim. Bazen bir bebek icin tüm yaşananlara rağmen sabır diyorsun ve kendini bitiriyorsun. Ailenle konuş sana en iyi akılı onlar verecektir. Yazık bebişe de sanadaBöyle konuları okuyunca istiyorum ki tüm kadınlar çalışsın iyi yerlere gelsin kendine bakabilsin ve hiç arkalarına bakmadan çıkıp gitsinler o şerefsizlerin hayatından. Boşanma davasını aç, eve de alma o pisliği. Bebek kararı ise senin, eğer sana travma yaşatacağını düşünüyosan ya da bakamayacağını aldır gitsin. İlerde illa ki seni seven birinden bebek yapmak istersin. O hayvanın bebeğini doğurup da sürekli görüşmek zorunda kalmazsın... Sabırlı ol, dünyan yıkılmadı her kadının başına gelebilir kendine yeni bi hayat kur yeniden sevilmenin ve sevmenin yollarını ara.
hayir canim aldir diyenlerin degil, o serefsiz kocasinin ustune o gunahin vebali.
ben olsam ben de ayrilirdim ve de bebegi de aldirirdim.
eger bebegi aldirirsa bu kadinin degil erkegin sucu. mutlu evliligi olan kim ister kurtaj olmak?
Kimse sana aldir aldirma diyemez, Kendimi senin yerine koymaya calisiyorum. ben olsam aldirirdim cunku eger dogurursam bilirdim ki o serefsizi hayatimin geri kalani boyunca gormek zorunda kalacagim.
birkere canim kimse kimsenin günahindan sorumlu degil...
eger o cocugu aldirirsa günahi annesinin üzerine ne kocasinin nede burda aldir diye akil fikir verenlerin...
onun günahini annesi cekecek...
burda yazmasi kolay ben olsaydim aldirirdim diye bilmiyorum evlimisiniz degilmisiniz yada hic hamile kaldiniz mi?
ama insanin basina gelince cok farkli oluyor ben sizin yerinizde olsam demekle is bitmiyor!!!
tek tek erkeklerle konusmam mumkun değil. tabıkı :) fakat dedım ya tez arastırmasıydı benım ıcın yabancı dahıl tam 32 pskılog cıft terapsitıyle gorustum erkeklerın bıyolojık olarak eğilimli oldukları, daha çok kıskanç erkeklerın daha sonra bu gıbı grsmlerde oldukları (aşırı kıskanç) daha neler neler... çevre çevre.. kapalı kapının bır hanenın içinde ne oldugunu bılemeyız kımseee bılemez
ah canım ah onlar erkeklerin uydurdukları şeyler .. erkek egemen bir dünyada yaşıyoruz çünkü . neyse bu konu uzar gider ... sen bu şekilde düşünüp kendini rahatlatmaya devam et zaten öbür türlü düşününce yaşadıkların daha çok koyar ...
kıskanç erkeklerin aldattığı tezi doğrudur bence kişi kendinden bilir işi derler ..
neyse umarım eşin birdaha kalbini kırmaz mutlu mesut yaşarsınız ...
Bir kere yapan birdaha yapar lafi cok klise ama gercek malesef.
Ki konu sahibinin esi ikinci kez yapmis(bildigi 2 tabi)
Hamile olmaniz bu evlilige katlanmaniz anlamina gelmez.sizi her firsatta aldaticak bi adamdan bahsediyosunuz.birakin ne hali varsa gorsun.
Annem 28 yil boyunca bu sefer duzelicek,bu son artk akillandi diye surdurdu evliligini ve sonuc ne biliyomusunuz yine bi aldatma.nihayet gecen ay bitti bu is.ahh anacim degdimi onca cektigin sıkíntıya.onca gozyasina.poff bunaldim yine dusununce.
Yani affetmek malum sonu geciktiriyo sadece karamsarliksa bu evet karamsarim ama sonuc belli.
hadi ya? kadin o cocugu tek basina yapti cunku degil mi? onun icin gunah onun ustune? Karisinin haysiyetini, serefini dusunmeyen adamin hic gunahi yok kadinin cocugu aldirmasinda.
adam aldatmasaydi bu kadin cocugunu aldirmayi dusunurmuydu? Hirsizin hic sucu yok, butun suc yakalayanda.
evet 5 yillik evliyim. 32 yasindayim. Cocugum olsun istiyorum ama bu cocugu serefsiz bir adamdan yapacagima gider sperm bankasindan yaparim ya da hic yapmam daha iyi.
cocugu olacak diye kadinin hayati bitsin degil mi? O kadin hayatinin sonuna kadar o adami gormek, yasadiklarini hatirlamak zorunda kalsin dimi?
affetmeyin su adamlari, affede affede normallestiriyorsunuz bazi seyleri. Yok aldatti ama internet ustunden, yok aldatmaya yeltendi ama fiziksel bir sey yok. Erkekler, affedilen hemcinslerini gordukce cesaret buluyor.
cok sinirleniyorum ya. adam hayatina devam edecek, kadin istemedigi bir adamdan, sadece kadin oldugu icin cocuk sahibi olacak.
Oyle bırsey olsa 4yıldır ıllakı karsıma cıkardı. Evıne gıderdım habersız annesı evdeyken sohpet etmeye bılgısayrı fln tertemız hıc bır zmn şüphelı bırsey görmemiştim. Bundan sonrası onun bıleceği iş, eşim şuan herkesden daha fazla acı cekıyor vıcdan azabı pişmanlık.. Kendı annesi bıle konusmuyor ben dışında kımse. Yalvarıyor ılerısı olmadı ezgi sadece niyet ettim ama döndüm hatamdan diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?