- 4 Eylül 2012
- 1.333
- 506
- 198
- 39
İstsevgi bu şekilde düşünerek ve davranarak bebeğini ne kadar üzdüğünün farkında mısın bilmiyorum. Evet hayatın artık senin hayatın olmayacak çünkü kendinden ve dünyadaki herşeyden daha çok seveceğin bir varlık getireceksin dünyaya. Bundan daha güzel birşey olabilir mi? Bir insanın hele ki bir kadının hayatı boyunca yapabileceği en güzel şey bence bir çocuk. Ben diğerleri gibi çok iyi bir anne olacaksın falan diyemicem sana çünkü herkes anne olamaz. Sen şu an karnındaki mucize günden güne büyürken bunun farkına varamayıp hala hayıflanıyorsan aldır bir an önce o çocuğun günahına girme. Bu kadar bencilce hayata bakan bir insan bence anne olmayı haketmiyor. Hayatını yaşa sen. Yok eşinmiş yok çevreymiş takma kimseyi yazık edersin o çocuğa. Allah sana maşallah sağlık vermiş korunmana rağmen çocuğun olmuş yine olur. Aldır bebeğini. Allah'ım bebek bebek diye yanıp tutuşanların yüzüne baksın inşallah. İnan ki onlar senden daha çok hakediyor anne olmayı. En çok üzüldüğüm de o zavallı bebecik kendisini istemeyen bir anneyi hissederek hayata hazırlanıyor. Çok üzüldüm onun adına çoook. Ya kendine gel yada bebeğinin günahına girme. Mutsuz bir bebek dünyaya getirip yetiştirememektense hiç doğurma daha iyi. Zaten anneliği hakettiğini de düşünmüyorum.