yaşım 28 ve 8 aylık evliyim eşimle severek evlendık ama kısa bi süre içinde evlendık asla pişman olacagm bi evlılık değil. fakat bebek konusunu açıkccası çok üzerinde durmadık 3 ay ben korundum sora eşime sen korun dedim oda bi korundu bi korunmadı derken oluverdi. yani tamamen umursamazlıktan kaynaklandı daha evliliğimi yaşayamadm yani daha kadınlıgın en oldugunu tam anlayamamşken anne baba kavramları beni çok korkuttu maddi anlamda kiradayz ama eşim bizi iyi kötü geçindirebilir fakat hiç bi sebep benım anne olmak istemedıgım gerçeğini ortadan kaldıramıor sadece toplum baskısı eşimi ailemi üzmemek adına katlandıgım bi durum olarak yaşıorum hamileliği ve ben bugun kahvaltı yaparken bile yüzüm asık eşime dedim artık o fotograflardakı gülen kız gitti ben eskı ben değilim.. korkum onu dünyada getiripte annelik sevgisini verememek sadece kendı hayatımdan deil onun o masumun hayatındanda endişeliyim böle mutsuzken onu nasıl mutlu ederm eşimi nasıl mutlu ederm çok zor durum sanrırm atlamıcam
evliliğiniz yeni ama yaşınız gayet yerinde bence inşallah bir an önce atlatırsınız bu durumu
şöyle düşünmeyi deneyin :asla pişman olacağınız bir evlilik değilmiş madem hiç mi çocuk düşünmüyordunuz ?
yani tercihiniz hiç çocuksuz yaşamakmıydı ? yoksa bir müddet gezip tozduktan sonra mı istemiştiniz ?
çocuksuz bir hayat düşündüyseniz bunları yaşamanız doğal
ama bir müddet sonra doğurmak istemiştim dersenizde 2 yada 3 sene önce olmuş olur
her ne şekilde de olsa hiç birşey bizim istediğimiz gibi olmayabiliyor
inancınızı bilmiyorum ama ben kendi adıma söyliyim KADER
bende mesela 7 yıllık evliyim 6 aylık evliyken bebek istediğimize karar verdik ve hala uğraşıyoruz ama olmadı , olmadı
hiç gebelik yaşamadım ne tedaviler denedim olmadı bende ne buhranlar geçirdim
ama düşündükçe kurdukça kendime ettiğimi farkettim isyan etmekten korktum ve artık oluruna bıraktım
nasibimizde varsa vakti geldiğinde bir şekilde olacaktır inşallah ...
nasibimizde yoksada afedersinizde biryerimi yırtsamda olmayacak işte böyle
ama sizde onu mutlu edememekten korkuyorsanız daha doğmadan onun mutluluğunu düşünüyorsanız
bence gerçekten iyi bir anne olacaksanız :))