hamileyim ve boşanmayı düşünüyorum

Durumun zor ama imkansız değil birincisi kv sen söyleyeceksin gitmek istemiyorum diye hatta oturup konuşacaksın diyeceksinki biz heryere beraber gitmek zorunda değiliz anne senin gideceğin yer olur benim gideceğim yer olur lütfen bana ısrar etme hayır dedimmi tekrar söyleme bunu diyemezsen omur boyu böyle olursun yada boşanırsın bende senin durumundaydım hiç hayır diyemiyordum en son bir tartışma çıktı ve etegimde ne varsa döktüm gitmiycem gittiğin yere beni sakın çağırma dedim ama benim artım kocam bana gitme diyordu zaten ben hadi kirilmasin darılmasın diye gidiyordum şimdi akıllandım artık hayır dedimmi ikinciyi soramiyor

Heralde bizde de kavga çıkacak.Çünkü hep benim istediğim olsun diyen bir tip

Ben biliyorum zaten hata bende.Hep üzülmesinler diye kendimi yedim

hemen taktik değiştirin bence. Eşinizle barışın hatta hiç olmadıgınız kadar iyi olun.
Belki beni eleştirecekler kızacaklar ama gerekirse bebeginizi koz olarak kullanıp kv hayatınızdan soyutlayın. Nazlı olun eşinize ama isyankar degil. Siz iki kişiyle evli gibi olmuşsunuz be ne yahu.

Canım senin sessizliğin sana ve bebeğine zarar veriyor artık KV soyle ben iyi değilim gelmek istemiyorum diyo böyle olur mu Esin de iyi valla annem ne derse o olur modda takılıyor. Oldu o zaman biz annne yerleselim de zaten hep onunla birlikteyiz ne gerek var kira vermeye atıyor ya azcik anlayışlı olur insan

Heralde bizde de kavga çıkacak.Çünkü hep benim istediğim olsun diyen bir tip
Inşallah kavgasız halledersin benim öyle olmadi malesef ama herşeyi ama içind e tuttuğum herşeyi söyledim ki düşün artık benimki ben bankaya gidicem dediğim anda hazırlanıp çıkıyordu sen nereye diyemiyordum eşimle bi dışarı yemeğe çıkamıyorduk beraber plan yapamıyorduk kafamıza göre takilamiyorduk biryere gitsek gittiniz mi geç kalsak nerdesiniz diye devam ediyordu bide ağlayıp zirliyorduki sorma kavga edince eşimle çıkıp çıkıp gittik hiç haber vermeden asla telefon açıp bişey diyemedi hesap vermedim haber vermedim mesela akşam yemeğe gittik biz gidiyoruz bitti şimdi gerekliyse cenaze düğün gidiyorum değilse benim.isim var bu kadar yani sende umarım halledersin

Canım senin sessizliğin sana ve bebeğine zarar veriyor artık KV soyle ben iyi değilim gelmek istemiyorum diyo böyle olur mu Esin de iyi valla annem ne derse o olur modda takılıyor. Oldu o zaman biz annne yerleselim de zaten hep onunla birlikteyiz ne gerek var kira vermeye atıyor ya azcik anlayışlı olur insan

Zaten o yüzden kızgınım ona.İstemediğim halde bana hep bunu yapıyor. Ana kuzusu nolcak.

Inşallah kavgasız halledersin benim öyle olmadi malesef ama herşeyi ama içind e tuttuğum herşeyi söyledim ki düşün artık benimki ben bankaya gidicem dediğim anda hazırlanıp çıkıyordu sen nereye diyemiyordum eşimle bi dışarı yemeğe çıkamıyorduk beraber plan yapamıyorduk kafamıza göre takilamiyorduk biryere gitsek gittiniz mi geç kalsak nerdesiniz diye devam ediyordu bide ağlayıp zirliyorduki sorma kavga edince eşimle çıkıp çıkıp gittik hiç haber vermeden asla telefon açıp bişey diyemedi hesap vermedim haber vermedim mesela akşam yemeğe gittik biz gidiyoruz bitti şimdi gerekliyse cenaze düğün gidiyorum değilse benim.isim var bu kadar yani sende umarım halledersin

Olsun eşin arkandaymış en azından benimki annesini tercih eder bence öyle bir kavga olduğunda.Hiç güvenmiyorum artık ona.

Çünkü biliyorum ne olucağını.Alcak beni ayağa kalktığımız an aaa olur mu öyle şey çık balkona bilmem ne başlayacak.Bir de kart sesli konuştumu her yerden duyuluyor.Rezillik olmasın dedim.

Rezillik çıkmaz çıksada onun rezilliği olur.
Yazmak istemedim ama dayanamadım yeni moda sülale boyu ultrasona gitmek neoluyo ? Neden görürdünüz onuda eşinizle birlikte gitseydiniz. Israr ettiyse ben gelmiyorum derdin kimse biyere gidemezdi.
Sen kvninde eşininde çantası olmuşsun incelik anlayış bekliyosun ama bununiçin çaban yok.

Ben olsam oturur bi yere ben yemek yiycem anne sende git akrabalarına gelmişken gör der postalardım.
Postalamadıysam onunla gittiysemde midem bulanınca aa oo öğğ yapar kalkar alır çantamı ayakkabılarını giyerdim .

Çok basit şeyler siz büyümesine izin veriyosunuz .

gitme arkadaşım gitme. benim kv gelse kapıya hadi gidiyoruz dese, derim ki benim de çekirdek ailem var ve biz gitmiyoruz siz gidebilirsiniz derim. ha kocama da bakarım bir gider iki gider 3 de dur derim. durmazsa da ner giderse gitsin.

Rezillik çıkmaz çıksada onun rezilliği olur.
Yazmak istemedim ama dayanamadım yeni moda sülale boyu ultrasona gitmek neoluyo ? Neden görürdünüz onuda eşinizle birlikte gitseydiniz. Israr ettiyse ben gelmiyorum derdin kimse biyere gidemezdi.
Sen kvninde eşininde çantası olmuşsun incelik anlayış bekliyosun ama bununiçin çaban yok.

Ben olsam oturur bi yere ben yemek yiycem anne sende git akrabalarına gelmişken gör der postalardım.
Postalamadıysam onunla gittiysemde midem bulanınca aa oo öğğ yapar kalkar alır çantamı ayakkabılarını giyerdim .

Çok basit şeyler siz büyümesine izin veriyosunuz .

Ben gelin demedim vallahi kendileri planlamışlar. Sonra onu da dedim biz dolaşalım akrabaya sizi bırakalım dedim.Tamam dendi sonra kendimi orda buldum.

Olsun eşin arkandaymış en azından benimki annesini tercih eder bence öyle bir kavga olduğunda.Hiç güvenmiyorum artık ona.
Asla benimki karşısına aldı annesini daha ne yapsın bu kız sana dedi laf söylüyorsun bide ağlıyorsun sen karışma o bilir ne yapacağını dedi ve hatta bana laf söyledi diye 2 hafta konuşmadı tek kelime etmedi adaletlidir benim eşim o yüzden ona çok güvenirim ki öyle olmasaydı boşanırdım ki esimede söyledim aynısını ve dediği tek şey sen iyi dayandın senin yerinde ben olsam çekmem

Asla benimki karşısına aldı annesini daha ne yapsın bu kız sana dedi laf söylüyorsun bide ağlıyorsun sen karışma o bilir ne yapacağını dedi ve hatta bana laf söyledi diye 2 hafta konuşmadı tek kelime etmedi adaletlidir benim eşim o yüzden ona çok güvenirim ki öyle olmasaydı boşanırdım ki esimede söyledim aynısını ve dediği tek şey sen iyi dayandın senin yerinde ben olsam çekmem

Bravo ona.Maşallah size.

ayyyy okurken kv ye çok sinir oldum dövesim geldi bencil şey.. güya iyi görünmeye çalışıyor ama inceden inceden gelinin ağzına mıçıyor afedersiniz..! :mad:
bence eşiniz arada kalmış ya hemen boşanma falan demeyin.. kv ye gidin içinizde ne varsa dökün. kavganızı da kv ile yapın...

Bravo ona.Maşallah size.
Bak 5 yıllık evliyim kocama 4 yıl hiç şikayet etmedim onun yüzünden kavga etmedim ben bu durumdan rahatsizim istemiyorum dedim bazen haklisin bazende beni karıştırma dedi ama bu yıl onada açtım ağzımı şikayet de ettim söylemediğim ne varsada döktüm ama senin kocam benimki gibi değil o yüzden sen hamilesin bide iyi olarak karşı çıkmaya çalış canım yani kocanla iyi geçin ama ışte ben oraya gitmek istemiyorum hamileyim ben size göre annene göre yaşayamam hareket edemem kv anne ben gitmek istemiyorum sen biliyorum benle gezmek istiyorsun ama ben istemiyorum gezmek hamileyim zaten bana emrivaki yapma diyeceksin olmadi bi cinnet yapacak birşey kalmıyor baska

ayyyy okurken kv ye çok sinir oldum dövesim geldi bencil şey.. güya iyi görünmeye çalışıyor ama inceden inceden gelinin ağzına mıçıyor afedersiniz..! :mad:
bence eşiniz arada kalmış ya hemen boşanma falan demeyin.. kv ye gidin içinizde ne varsa dökün. kavganızı da kv ile yapın...

bende sonra anladım malesef iyi görünmeye çalıştığını.Pis Bencil

"Aman tadımız kaçmasın Ali Rıza Bey" diye diye her yere gezici kütüphane gibi gitmişsiniz:bicak:
Şimdi canınıza tak etmiş çok haklısınız.

Benim aklıma gelen tek çözüm; Pepe'den uzaklaşıp başka bir ile gitmek. Çünkü ne onların dayı sevdası ,ne çay keyfi, ne de anasının ağzına bakan adamın tavrı değişir.
yarıldımmmm ahahahhhaa:halay:

X