• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve bosanmak üzereyim ACIL YARDIM LUTFEN.

Aldırmakla ilgili mesaj atmıyorlar aracılarla ve yüzyüze muhatap oluyoruz sürekli o yüzden de delilik yok maalesef. Yasal olarak çocuğun bende kalmasıyla ilgili de bir engel yok çok şükür. Ben hem çocuğun ilerideki psikolojisini hem de kendi psikolojimi düşünüyorum. Psikologa gitmeye başladım bu olaylar yuzunden
Çocuğun psikolojisi her ayrılan anne baba ebeveyni gibi olacaktır. Bu yüzden dünyanın sonu değil kötü bir ailede olmaktansa annesi büyütür. Geçmiş olsun bebise de sizede.

Aldırmanız için gözdağı veriyorlar sadece.gözünüzü korkutup aldırmak zorunda bırakcaklar.ayrıca alamazlar çocuk annenındır.gwrekırse siz uzaklaştırma kararı çıkarın onlar turkıyeye gelemesinler yada aldırdım deyin

Zaten bebeği aldırabileceğiniz yasal süre geçmiş. Merdiven altı yerlere sakın bulaşmayın ki zaten kıymayın o cana. Ayrıca alamazlar sizden. Bebek anneden alınmaz öyle kolay kolay..

Avukat degilim o yüzden belki söylediklerim yanlis bile olabilir sadece bildiklerimi söyleyebilirim. Eğer oturumunuz süreliys e ve siz bosanmadan türkiyeye dönseniz dahi, eşinizin bir lafıyla alabilirler oturumunu. Moral bozmak için söylemiyorum kesinlikle emin de degilim ama az çok bilgim var. Ama şu da var çocugunuzu Turkiyede dogurursaniz Turkiye vatandası olur sadece ve biraz zor alır. Yani ona pasaport cıkartıcakta o mahkeme bu mahkeme gezicek de ohoo ugrasmaz bile ( ugraşsa da alamaz) yani tekrar söyluyorum emin degilim sadece fikrimi bildiklerimi söyluyorum kesinlikle hiç bi sekilde cocugu alamaz.

Avukat degilim o yüzden belki söylediklerim yanlis bile olabilir sadece bildiklerimi söyleyebilirim. Eğer oturumunuz süreliys e ve siz bosanmadan türkiyeye dönseniz dahi, eşinizin bir lafıyla alabilirler oturumunu. Moral bozmak için söylemiyorum kesinlikle emin de degilim ama az çok bilgim var. Ama şu da var çocugunuzu Turkiyede dogurursaniz Turkiye vatandası olur sadece ve biraz zor alır. Yani ona pasaport cıkartıcakta o mahkeme bu mahkeme gezicek de ohoo ugrasmaz bile ( ugraşsa da alamaz) yani tekrar söyluyorum emin degilim sadece fikrimi bildiklerimi söyluyorum kesinlikle hiç bi sekilde cocugu alamaz.
Avukat da benzer şeyler söyledi ve sanırım boşanma çocuk doğana kadar gerçekleşirse çocuğa hollanda pasaportu da çıkarılamıyor. Benim oturumum su aşamada çok önemli değil ben oraya sevdiğim adam için gitmiştim şimdi o yok hollanda da yok..

Zaten bebeği aldırabileceğiniz yasal süre geçmiş. Merdiven altı yerlere sakın bulaşmayın ki zaten kıymayın o cana. Ayrıca alamazlar sizden. Bebek anneden alınmaz öyle kolay kolay..
Kürtaj için hollandada yasal süre 18 hafta, çocuğu da hollandaya gidip aldirmami istiyorlar. Oraya gidip o psikolojiye girmesi var daha çıkamadan kalkıp yola çıkıp turkiyeye dönmesi var o zaten çok kolay değil benim için. Çocuğu alamayacağı yönde oldu bütün yorumlar ve avukatın söyledikleri o yüzden içim daha da rahatladı açıkçası

Hollanda hukukunu bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla Hollanda avrupada kadın haklarının kanunen en iyi korunduğu ülkelerden biri. O yüzden sayet uyuşturucu bağımlılığı, akil hastalığı ya da çocuğun sağlığını etkileyecek ciddi bi olumsuz durumumuz yoksa sanmıyorum çocuğu anneden alacaklarini. Hic bi ülke ciddi bi problem olmadıkça yeni doğmuş bi bebeği anneden başkasına vermez

Aldırmanız için gözdağı veriyorlar sadece.gözünüzü korkutup aldırmak zorunda bırakcaklar.ayrıca alamazlar çocuk annenındır.gwrekırse siz uzaklaştırma kararı çıkarın onlar turkıyeye gelemesinler yada aldırdım deyin
Turkiyede akrabaları var özellikle dayisi burada yüz yüze konuşmaya gittiğimizde alırız biz de çocuğu dedi devamını dinlemedim bile

Hollanda hukukunu bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla Hollanda avrupada kadın haklarının kanunen en iyi korunduğu ülkelerden biri. O yüzden sayet uyuşturucu bağımlılığı, akil hastalığı ya da çocuğun sağlığını etkileyecek ciddi bi olumsuz durumumuz yoksa sanmıyorum çocuğu anneden alacaklarini. Hic bi ülke ciddi bi problem olmadıkça yeni doğmuş bi bebeği anneden başkasına vermez
Çocuklar konusunda da çok hassaslar ama. Hatta şiddetli geçimsizlik eğer polise gidecek kadar büyüdüyse şikayet edildiyse aile, çocuk devlet tarafından alınıp koruyucu ailelere teslim ediliyor. Bizim durumumuz da ciddi çekişmede hollanda belki böyle bir durumda çocuğa el koyar diye düşünüyorum. Ama Çocuk turkiyede doğunca ve hollanda pasaportu olmazsa aynı şeyi yaparlar mı bilemiyorum. Sanmıyorum da

Çocuklar konusunda da çok hassaslar ama. Hatta şiddetli geçimsizlik eğer polise gidecek kadar büyüdüyse şikayet edildiyse aile, çocuk devlet tarafından alınıp koruyucu ailelere teslim ediliyor. Bizim durumumuz da ciddi çekişmede hollanda belki böyle bir durumda çocuğa el koyar diye düşünüyorum. Ama Çocuk turkiyede doğunca ve hollanda pasaportu olmazsa aynı şeyi yaparlar mı bilemiyorum. Sanmıyorum da

Çocuk doğana kadar süreç hızlı ilerlersek boşanmış olursunuz zaten, şuanda da ayni evde yasamadiginiza gore sizin de ciddi bi probleminin yoksa çocuk büyütmeye engel, neden alsınlar ki bence almazlar

Organ mafyası mı bunlar hanfendi bu ülkenin polisi var kadın sığınma var kendinizi koruma altına aldırın yerinizi yurdunuzu değiştirin
Ya yok aksine filozof gibi takinan elit görünmeye çalışan ama bilinç altlarında eziklik psikolojisini atlatamamış insanlar. O kadar nefret doluyum ki en kibar bu şekilde tarif ettim onları.

Ya yok aksine filozof gibi takinan elit görünmeye çalışan ama bilinç altlarında eziklik psikolojisini atlatamamış insanlar. O kadar nefret doluyum ki en kibar bu şekilde tarif ettim onları.
Kuzum Mağdem öyleydi hiç mi bu aileyi araştırmadın yada konuşurken fln anlamış olman lazgim bu insanları heleki eşin olacak çok şey yazicamda onun içinde neyse anlamış olman lazımdı. Peki.simdi.ne yapmayı düşünüyoraun cnm

Siz başım agrımasın derseniz kesinlikle cocugunu turkiyede dogurun. Tek vatandas olsun. Sonradan cift vatandas olsa dahi doguma buyume turkiye ikameti de aynı şekilde. Turkiye asla cocugu alıp da hic görmedigi babasina vermez. Ki bu tür davalar bile yıllarca sürüyo. O mu ugrasacak.. ben olsam düsünmeden turkiyeye dönerim bi ise girer hayatıma bakardım. Cocugunda sana arkadas olur. Ordan konuşması kolay demeyin ayni şeyler benimde basima geldi cocugumla tek başıma devam ediyorum bana yoldaş arkadaş sakın aldırma cocugunla hayatına devam et insallah

Back