• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve bosanmak üzereyim ACIL YARDIM LUTFEN.

Yani olmaması lazım ama bir ton haber var çocuğu yurtdışına kaçırab babalar vs nasıl yapıyorlar bilmem, ayrıca o artık kalbi atan bir bebek embriyo değil
Tüm yapabileceklerinizi adam akıllı araştırın lütfen
Evet cenin diyorlar artık embriyo dönemini çoktan tamamladı. Mümkün olduğunca iyi araştırıp sağlıklı düşünmeye çalışıyorum

muvafakatnamenız yanı ıznınız olmadan cocugunuzu 18 yasına kadar sızden kımse alıp bır yere goturemez kı nasıl gotureceklermıs hokup pokus yaparak mı

gozunuzu korkutmak ıcın resmen sacmalamıslar cocugu doguracak olan sız oldugunuz ıcın kararı sız vereceksınız onlara hıc bır nane yemek dusmez sız musterıh olun

aman o pis soyadını vermese de olur şam babası sinirim bozuldu

kararınızı sız verın gerısını bos verın
En dogr u kararı vermeye çalışıyorum çok teşekkür ederim

18
En çok işin o boyutunu düşünüyorum zaten. 2yillik üniversite mezunuyum ama yapabildiğim tek iş çağrı merkezi işi. Tek başına çocuk büyütecek bir gelir sağlayan mesleğim yok maalesef. Ailem yani özellikle babamin kafası karışık. Bir doğur diyor bir de aldırmayı düşünüyor ben iyice arada kalıyorum böyle olunca
Bence kararsız değilsin o bebeği istiyorsun inşaAllah bebeğini sağlıkla doğurup büyütürsün Allah yardımcın olsun. Daha şimdiden Kimsenin kapısına sığmayan o bebek sana öyle kapılar açsın ve hayırlı evlat olsun ki aldırmayı düşündürdükleri için hepsine karşı gücün olsun.

Ben hollanda da dogdum buyudum , senden habersiz onu ulkeden bile cikaramazlar o bir ikincisi ise bunlari mesaj ve gorusmeleri kayit ederseniz mahkeme karariyla cocugunuzdan uzaklastirirsiniz icinizdeki o kucucuk size tutunan cana kiymayin ne kadinlar var cocugu olsun diye ugrasan siz ona simsiki sarilin hersey guzel olur

Son düzenleme:
Yurtdışına çıkarması söz konusu değil. Resmi nikahınız varsa ayrılmış bile olsanız iddet müddetinden dolayı çocuk otomatik eski eşe kaydolur ki onun çocuğun reddi davası açması gerekir o da dna ile kanıtlanmadığı sürece mümkün değil. Yani çocuğunun soyunu değiştiremez.
Seve seve çocuğuna sahip çıkmak zorunda siz de bu dönemde delil toplayın çocukla babanın sınırlı görüşmesi için karat almaya bakın derim.
Çok geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı.

Avukat da yasal olarak böyle bir hakki olmadığını söyledi yasal olmayan yollarla yaparsa da hollanda vatandaşlığı riske girebilir diye tahmin ediyorum ama bu defa ya hollanda hükümeti çocuğa el koyarsa diye de düşünüyorum
Hollanda hükümeti yasal olmayan yollarla mı alıkoyacak saçmalamayın korkmayın, doğurun sakın aldırmayın o çocuğu öldürmeyin

Aldirmak icin hollandaya goturmek istiyorlar turkiyede olmayacağını bildikleri için. Ben aldırmayacağım dedikce bu defa elinden alır sana da göstermeyiz o zaman demeye başladılar. Bunlar boş tehditler bile olsa öyle mide bulandiriyor ki anlatamam😔
canım dik dur eğilme korktuğunu anlamışlar ondan böyle üstüne geliyorlar
anca boş konuşuyorlar
sağlam dur kararlı dur

Babası olarak bilmesini istiyor musun bebeğinin. Eğer yok istemiyorum diyorsan bence de isteme ! Annenle konuş çocuğu ustune yazdirsin kim nereden bilecek sonrada aldırdım de . Şimdiden ölmesini istediğini ilerde babam kim dediğinde anlatırsın ...

ülkeye girişini engellemek ne ya cidden bunlara kanıyor musunuz? her şeyi geçtim öyle bir heriften çocuk yapıp tekrar muhattap olmak zorunda kalmayın ne iğrenç muhabbetler ya

Merhaba, 15haftalik hamileyim ve eşimle boşanmak üzereyiz. Eşim ve ailesi Hollandada yaşıyor ve orada yasal süre 18 haftaya kadar olduğu için çocuğu aldırmam konusunda baskı yapıyor. En son görüştüğümüz insanlardan aldığımız bilgiye göre çocuğu hicbir şekilde istemediklerini, kabul etmeyeceklerini ve soyadlarını vermeyeceklerini söylemişler fakat doğurma konusunda israrci olur ve doğurursam çocuğu benden alıp Hollandaya götürüp bana da göstermemekle hatta Hollandaya girişimi de engellemekle tehdit ediyorlar. Benzer şeyleri yaşayanlar ve konu hakkında hukuki bilgiye sahip olanlardan bilgi ve öneri istiyorum çok ACİL...
Soyadını versede alma böyle insanlarin.kendi üstüne al babası olmasın daha iyi.bebise çok uzuldum

ülkeye girişini engellemek ne ya cidden bunlara kanıyor musunuz? her şeyi geçtim öyle bir heriften çocuk yapıp tekrar muhattap olmak zorunda kalmayın ne iğrenç muhabbetler ya
Hollanda ile ilgili hicbir bilgim olmadığı için bunları soyluyrolar. Şimdi tanıdık da buldum avukata da sordum ama ben de böyle vicdansız böyle zalim insanlarla inanın bir ömür muhatap olmak istemiyorum öylesi hem bana hep çocuğuma zarar olur. Cuma günü kürtaj olacağım hala dilleri susmuyor. Çok yoruldum artık

Hollanda ile ilgili hicbir bilgim olmadığı için bunları soyluyrolar. Şimdi tanıdık da buldum avukata da sordum ama ben de böyle vicdansız böyle zalim insanlarla inanın bir ömür muhatap olmak istemiyorum öylesi hem bana hep çocuğuma zarar olur. Cuma günü kürtaj olacağım hala dilleri susmuyor. Çok yoruldum artık
Hollanda'da mı olacaksın kürtajı.

Gittiğinden haberleri olmasın bari, sana zarar vermesinler canım

Hukuki konuda tek bildigim anne bebege bakmak istiyorsa ahlaki sinirlar disinda bir isi dahi olsa isle bebegi ayni ortamda bulundurmuyorsa bebek annenin velayetinde kaliyor. Turkiyede boyle diye biliyorum ama ben sana baska bsey diyecegim. Ben gecen haftalarda kazayla olan ve hic anlamadigim 5 haftalik gebeligi sonlandirdim. Henuz kalbi bile atmiyordu. Vicdani sorumlulugu ve acaba yasasaydi ne olacakti sorularini kfamdan atamiyorum. Sen bir anne olarak 15 haftalik hissetmeye basladigin bebegi yok sayabilecekmisin? Benim aldirmaktan baska sansim yoktu malesef ama yinede cok zorlandim. Seni yargilamak yada akil vermek degl ama istersen sen daha cok bu noktaya odaklan. Oyle kolay kolay cocugunu alacaklarini da sanmiyorum. Allah yardimcin olsun.
Bu arada 2 konu actim ikisi de gorunmuyor sanirim. Birine kimse yazmadi birine de yalnzca 2 kisi yazdi. Bu konudan anlayan varsa bi bakabilir mi?

Hukuki konuda tek bildigim anne bebege bakmak istiyorsa ahlaki sinirlar disinda bir isi dahi olsa isle bebegi ayni ortamda bulundurmuyorsa bebek annenin velayetinde kaliyor. Turkiyede boyle diye biliyorum ama ben sana baska bsey diyecegim. Ben gecen haftalarda kazayla olan ve hic anlamadigim 5 haftalik gebeligi sonlandirdim. Henuz kalbi bile atmiyordu. Vicdani sorumlulugu ve acaba yasasaydi ne olacakti sorularini kfamdan atamiyorum. Sen bir anne olarak 15 haftalik hissetmeye basladigin bebegi yok sayabilecekmisin? Benim aldirmaktan baska sansim yoktu malesef ama yinede cok zorlandim. Seni yargilamak yada akil vermek degl ama istersen sen daha cok bu noktaya odaklan. Oyle kolay kolay cocugunu alacaklarini da sanmiyorum. Allah yardimcin olsun.
Bu arada 2 konu actim ikisi de gorunmuyor sanirim. Birine kimse yazmadi birine de yalnzca 2 kisi yazdi. Bu konudan anlayan varsa bi bakabilir mi?
Seni kürtajın nasıl bir zorunluluktan kaynaklandi merak ettim

Beklenmedik bir zamanda oldu. Hicbir imkan bebek icin uygun degildi malesef. Ne maddi ne manevi kaldirabilecek durumda degildik bu yuzden
Sizin kürtaj sebebiniz konu sahibininkinden masum değil, maddi ve manevi imkânlar iyileştirilebilirdi....

ancak biten bir evliliğin ve kabul edilmeyen bebeğin doğurulmaması mantığa daha uygun..

Bence hiç kimse kendi yaptığı birşeyi bir başkasına yapma deme hakkına sahip değil...

Back