• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve bosanmak üzereyim ACIL YARDIM LUTFEN.

Kuzum Mağdem öyleydi hiç mi bu aileyi araştırmadın yada konuşurken fln anlamış olman lazgim bu insanları heleki eşin olacak çok şey yazicamda onun içinde neyse anlamış olman lazımdı. Peki.simdi.ne yapmayı düşünüyoraun cnm
Valla bu kadar ileri gidecekleri ne Benim ne de ailemin aklının ucundan bile geçmedi öyle tanıttılar kendilerini. Ne yapmak istediğimi bilmiyorum evliliğim için kıpırdayacak tuyum bile yok ama babam aldırma konusunu konuşalım diyene kadar aldırmak aklımda yoktu şimdi bir de onu düşünmeye başladım

Allah yardımcınız olsun
Hakkınızda en hayırlısı olsun..
merhamet vicdandan yoksun bu insanlar için de Allah’a havale etmekten başka bir şey diyemiyorum
Amin çok teşekkür ederim. Onlari ben de Allaha havale ettim hamile halimle bana bunları yaşatarak bolca ahimi aldılar şimdi devranın döneceği günü bekliyorum

Valla bu kadar ileri gidecekleri ne Benim ne de ailemin aklının ucundan bile geçmedi öyle tanıttılar kendilerini. Ne yapmak istediğimi bilmiyorum evliliğim için kıpırdayacak tuyum bile yok ama babam aldırma konusunu konuşalım diyene kadar aldırmak aklımda yoktu şimdi bir de onu düşünmeye başladım
Allah yardımcın olsun ben bişey diyemiyorum sözün bittiği yerdeyim

Siz başım agrımasın derseniz kesinlikle cocugunu turkiyede dogurun. Tek vatandas olsun. Sonradan cift vatandas olsa dahi doguma buyume turkiye ikameti de aynı şekilde. Turkiye asla cocugu alıp da hic görmedigi babasina vermez. Ki bu tür davalar bile yıllarca sürüyo. O mu ugrasacak.. ben olsam düsünmeden turkiyeye dönerim bi ise girer hayatıma bakardım. Cocugunda sana arkadas olur. Ordan konuşması kolay demeyin ayni şeyler benimde basima geldi cocugumla tek başıma devam ediyorum bana yoldaş arkadaş sakın aldırma cocugunla hayatına devam et insallah
Ben şuan turkiyedeyim donemi 1bucuk hafta oluyor ailemleyim. Doğum da burada olacak kismetse. Bakalım her şeyin hayirlisi

Tr’de dogum yapin, o sirada bosanma davasini acmadiysaniz acin. Yazili mesaj vs varsa da delil olarak kullanin. Kimse o cocugu sizden alip hollandaya goturemez, dag basi mi burasi?

Not: avukatim, kesin bilgi yayalim 😊
Öncelikle çok teşekkür ederim yorumunuza. Yazılı hiçbirşey yok maalesef. Doğum da turkiyede olacak

Senin kocan ve ailesi sanırım akıl ya da ruh hastası.doğurma aldır.aldırmazsan bize verceksin ama soyadımı vermem nasıl bi handikap bu hukuksal yönden Hollanda için bilgim yok ama Türk yasaları anne seks işçisi ya da madde bağımlısı değilse net anneye veriyor ortak velayet yurt dışı gibi yaygın değil Türk hakimler çekimserler bu konuda zaten Türkiye de doğması durumunda Türk vatandaşı olur sen Hollanda vatandaşı değilsen yada çifte vatandaş değilsen Türk vatandaşlığında kalırsan otomatik olarak boşandıktan sonra doğum yaparsan nasıl götürecek Hollandaya biraz zor hatta baya zor insan kaçırma ya girer pasaport çıkartamaz bi kere şuan amaç canını acıtmak ya da babalık yapmamak ve para yollamamak için saçma saçma konusuyorlar ben bebeği aldırma derim bi can o artık 8 haftalık falan olsa belki derdim ama artık tüm organları var..bi kaç avukatla konuş hukuk siteleri var oralara yaz.
Allah içine ferahlık versin.bebeğinle güzel bir hayat kur inşallah

Senin kocan ve ailesi sanırım akıl ya da ruh hastası.doğurma aldır.aldırmazsan bize verceksin ama soyadımı vermem nasıl bi handikap bu hukuksal yönden Hollanda için bilgim yok ama Türk yasaları anne seks işçisi ya da madde bağımlısı değilse net anneye veriyor ortak velayet yurt dışı gibi yaygın değil Türk hakimler çekimserler bu konuda zaten Türkiye de doğması durumunda Türk vatandaşı olur sen Hollanda vatandaşı değilsen yada çifte vatandaş değilsen Türk vatandaşlığında kalırsan otomatik olarak boşandıktan sonra doğum yaparsan nasıl götürecek Hollandaya biraz zor hatta baya zor insan kaçırma ya girer pasaport çıkartamaz bi kere şuan amaç canını acıtmak ya da babalık yapmamak ve para yollamamak için saçma saçma konusuyorlar ben bebeği aldırma derim bi can o artık 8 haftalık falan olsa belki derdim ama artık tüm organları var..bi kaç avukatla konuş hukuk siteleri var oralara yaz.
Allah içine ferahlık versin.bebeğinle güzel bir hayat kur inşallah
Çok güzel anlatmışsınız çok teşekkür ederim. Amin insallah🙏

Bu arada herkes doğurma kıyma falan demiş ama bence duygusal düşünme dogmamistan önce doğmuş olanın hayati önemli. Şuan çocuğu aldirirsan eşinden de boşanıp kötü bi tecrübe yaşadım der gecmise gömer devam edersin. Obur taraftaysa sana sürekli geçmişi hatırlatacak bi çocuk olacak. Hayatına kısa suren bi evliliğin sonucu olan bebekle, yalniz bi anne olarak büyütmeye haziran doğur. Ama bence hazır değilsen annelige, hele ki babasız bi çocuk büyütmeye, yok cana kiymayayim falan diye dengesiz, mutsuz bi çocuk buyutursun mutsuz bi anne olarak. Önemli olan dünyaya gerçekten iyi yetiştirebileceğimiz çocuklar getirmek, allah verdi büyür bi şekilde diye çocuk dogurulmasina kesinlikle karşıyım ben, siz de iyi düşünün taşının öyle verin kararınızı bence, derdiniz esinizden önce "ben anne olmaya hazır miyim" olsun

Merhaba, 15haftalik hamileyim ve eşimle boşanmak üzereyiz. Eşim ve ailesi Hollandada yaşıyor ve orada yasal süre 18 haftaya kadar olduğu için çocuğu aldırmam konusunda baskı yapıyor. En son görüştüğümüz insanlardan aldığımız bilgiye göre çocuğu hicbir şekilde istemediklerini, kabul etmeyeceklerini ve soyadlarını vermeyeceklerini söylemişler fakat doğurma konusunda israrci olur ve doğurursam çocuğu benden alıp Hollandaya götürüp bana da göstermemekle hatta Hollandaya girişimi de engellemekle tehdit ediyorlar. Benzer şeyleri yaşayanlar ve konu hakkında hukuki bilgiye sahip olanlardan bilgi ve öneri istiyorum çok ACİL...
Hiçbişi yapamaz ebedi s aldırmanız için yapıyo yarın bigün kıymetlenir o çocuk siz asla çocuğunuzu göstermeyin maden nüfusuna bile almıcak kesinlikle o adamın nüfusuna kaydettirmeyin çocuğunuzu

Bu arada herkes doğurma kıyma falan demiş ama bence duygusal düşünme dogmamistan önce doğmuş olanın hayati önemli. Şuan çocuğu aldirirsan eşinden de boşanıp kötü bi tecrübe yaşadım der gecmise gömer devam edersin. Obur taraftaysa sana sürekli geçmişi hatırlatacak bi çocuk olacak. Hayatına kısa suren bi evliliğin sonucu olan bebekle, yalniz bi anne olarak büyütmeye haziran doğur. Ama bence hazır değilsen annelige, hele ki babasız bi çocuk büyütmeye, yok cana kiymayayim falan diye dengesiz, mutsuz bi çocuk buyutursun mutsuz bi anne olarak. Önemli olan dünyaya gerçekten iyi yetiştirebileceğimiz çocuklar getirmek, allah verdi büyür bi şekilde diye çocuk dogurulmasina kesinlikle karşıyım ben, siz de iyi düşünün taşının öyle verin kararınızı bence, derdiniz esinizden önce "ben anne olmaya hazır miyim" olsun
Onunlayken anneliğe son derece hazırdım ama şimdi ben de sorguluyorum. Yaşamayan bilemez o yüzden hicbir yoruma kızamıyorum herkes kendine göre haklı. Düşünüp taşınıp en dogr u kararı vermeye çalışacağım.

Allah yardımcın olsun 3.5 aylik bebek oluyo nasıl almaya kıyıyorlar. Eş olacak adama adam bile denmez yazık. Ama korkma Allahın izni ile bısey olmaz boş tehdit onlar.

Merhaba, 15haftalik hamileyim ve eşimle boşanmak üzereyiz. Eşim ve ailesi Hollandada yaşıyor ve orada yasal süre 18 haftaya kadar olduğu için çocuğu aldırmam konusunda baskı yapıyor. En son görüştüğümüz insanlardan aldığımız bilgiye göre çocuğu hicbir şekilde istemediklerini, kabul etmeyeceklerini ve soyadlarını vermeyeceklerini söylemişler fakat doğurma konusunda israrci olur ve doğurursam çocuğu benden alıp Hollandaya götürüp bana da göstermemekle hatta Hollandaya girişimi de engellemekle tehdit ediyorlar. Benzer şeyleri yaşayanlar ve konu hakkında hukuki bilgiye sahip olanlardan bilgi ve öneri istiyorum çok ACİL...

Sakin kalin ve asla söyledikleri sacmaliklara kulak vermeyin.
1.onlarin çocuğu kabul etmeme gibi bir seçeneği yok. Çocuk doğar, yasal evlilik süreci içinde doğduğu icin, babasi kayit altina alinir. Eğer yasal baba biyolojik baba olmadığını iddia ederse kendisi mahkeme acar ve mahkame karari üzerine dna testi yapilir. Eğer dna testinde bebegin o kişiden olduğu kanıtlanırsa tüm mahkame ve test ücretlerini üstlenmek zorunda kalir.
Bu konu icin zerre stres yapmayin- saçmalamışlar.
2. Bebek turkiyede doğarsa sizden izinsiz zaten götüremezler- eğer hollandada doğarsa vakalet ikinizde olur ve bu süreçte bebeği sizden alabilirler- bu durum biraz kritik.
3. Hollandaya oturumumuz olduğu sürece istediğiniz kadar girer ve cikarsiniz.
Korkmayin...kimse öyle bir yasak koyduramaz.

-----------
1. Şuanda nerdesiniz?
2. Boşanma davasi acildimi?
3. Bebeği nerde doğurmak ısıtıyorsunuz?
4. Hollanda icin oturumunuz varmi? Varsa kac yillik?

Oturumun var ama evliliğinden dolayı kalacak yerim yok ama maalesef onlardan başka kimseyi tanımıyorum hollandada. Eşim Hollanda vatandaşı ailesiyle beraber hollandada yasiyor
Eşiniz Hollanda vatandaşı ise siz Türkiye de Doğum yapsanız bile Hollanda vatandaşlığı alabiliyor diye biliyorum.Yazdıklarınızı okudum o işler öle kolay değil neyi alıp gidecekmiş?Afedersiniz ama buralara kedi köpek getirmek bile kolay değil sizin izniniz olmadan hiçbişey yapamazlar.Bu size dedikleri iğrenç teklifi kayıt altına alın mesaj ws...mahkemeye sunarsınız

Sakin kalin ve asla söyledikleri sacmaliklara kulak vermeyin.
1.onlarin çocuğu kabul etmeme gibi bir seçeneği yok. Çocuk doğar, yasal evlilik süreci içinde doğduğu icin, babasi kayit altina alinir. Eğer yasal baba biyolojik baba olmadığını iddia ederse kendisi mahkeme acar ve mahkame karari üzerine dna testi yapilir. Eğer dna testinde bebegin o kişiden olduğu kanıtlanırsa tüm mahkame ve test ücretlerini üstlenmek zorunda kalir.
Bu konu icin zerre stres yapmayin- saçmalamışlar.
2. Bebek turkiyede doğarsa sizden izinsiz zaten götüremezler- eğer hollandada doğarsa vakalet ikinizde olur ve bu süreçte bebeği sizden alabilirler- bu durum biraz kritik.
3. Hollandaya oturumumuz olduğu sürece istediğiniz kadar girer ve cikarsiniz.
Korkmayin...kimse öyle bir yasak koyduramaz.

-----------
1. Şuanda nerdesiniz?
2. Boşanma davasi acildimi?
3. Bebeği nerde doğurmak ısıtıyorsunuz?
4. Hollanda icin oturumunuz varmi? Varsa kac yillik?
Merhaba, şuan turkiyedeyim, henüz boşanma davası acilmadi bebeği turkiyede doğuracağım, hollanda oturumum evlilik nedeni ile var ve 5 yillik

Adam değilmiş
Allah yardımcın olsun 3.5 aylik bebek oluyo nasıl almaya kıyıyorlar. Eş olacak adama adam bile denmez yazık. Ama korkma Allahın izni ile bısey olmaz boş tehdit onlar.
Adam değilmiş Zaten! Adam olsa ana baba lafiyla boşanmaya karar vermez, evliliğine sorun yasasa da ilk yıllar der sahip çıkardı anne babasını da benimle yüz-göz etmezdi

Back