Hamileyim ve bosanmak üzereyim ACIL YARDIM LUTFEN.

Tamam da başka bir yerde de hollanda oturumum var demistim. Yani eğer aldırmaya karar verirsem hollandaya gidip yasal yasal halletme şansım var. Onlar da buna istinaden aldır diye beynimi yiyor zaten
Ya nasıl olamaz , minicik bebegi hangi kanun anasindan alir???

Alamaz ya biz oğlumla yurt dışına çıkarken muvafakatname aldik noterde onaylatilip anne ve baba imzasi olmasi lazim.şaşar beşer bunu yaparsanız ancak hollandaya götürebilir. Yoksa anne izni olmadan cikamaz üzülmeyin boşanın sadece

Siz buna duygusallık mı diyorsunuz? Çünkü ben 3.5 aylık bebeğin alınmasına vahşet diyorum. Konu sahibi kabul ederse eğer hollandaya gidene kadar bebek en az 4 aylık olacak. Bence insan öldürmekten hiçbir farkı yok.
Konu sahibi şuan çok duygusal. Ömrü boyunca vicdan azabı çekebileceği şeyler söylemeyin lütfen.

Yasal olarak çocuğunuzun velayetini almadığı sürece çocuğu yurt dışına çıkaramaz boşanmasanız bile sizin imzaniz olmadan çıkaramaz içiniz rahat olsun

Hic bir halt yapamaz.
İs sende bitiyor aslinda dogurmak mi istiyosun aldirmakmi.Dogursan ailen destek mi nasil bakcaksin meslegin warmi.Bebegin icin herseyi dusun.Kimseyide duyma hicbirsey yapamazlar.

Ömür boyu vicdan azabı bakamayacagi bi bebeği doğurarak olur. Zaten kimse "ben anne olmaya hazır miyim" diye değil de aman kiymayayim falan diye düşünüp fiziksel ve mental olarak bakamayacagi çocukları doğurduğu için bugün saçma sapan insanlarla muhatap oluyoruz. Doğmamış bi embriyonun hayatını kanlı canlı bi kadının hayatinin önüne koyamazsiniz. Kimse insanlar yargilayacak diye hazır olmadığı bi sorumlulugu göğüslemek zorunda değil.

Hic bir halt yapamaz.
İs sende bitiyor aslinda dogurmak mi istiyosun aldirmakmi.Dogursan ailen destek mi nasil bakcaksin meslegin warmi.Bebegin icin herseyi dusun.Kimseyide duyma hicbirsey yapamazlar.
En çok işin o boyutunu düşünüyorum zaten. 2yillik üniversite mezunuyum ama yapabildiğim tek iş çağrı merkezi işi. Tek başına çocuk büyütecek bir gelir sağlayan mesleğim yok maalesef. Ailem yani özellikle babamin kafası karışık. Bir doğur diyor bir de aldırmayı düşünüyor ben iyice arada kalıyorum böyle olunca

Yani olmaması lazım ama bir ton haber var çocuğu yurtdışına kaçırab babalar vs nasıl yapıyorlar bilmem, ayrıca o artık kalbi atan bir bebek embriyo değil
Tüm yapabileceklerinizi adam akıllı araştırın lütfen

Çocuğu kabul etmeyip aldır diyen insanlar hemde alıp kaçırmakla mı tehdit ediyor ?? Hastalıklı bir ruh olsa gerek birsey yapamazlar merak etmeyin

Çocuğu kabul etmeyip aldır diyen insanlar hemde alıp kaçırmakla mı tehdit ediyor ?? Hastalıklı bir ruh olsa gerek birsey yapamazlar merak etmeyin
Çünkü amaç kadına acı çektirmek işkence etmek. Ne istediklerinden ne istemediklerinden.
Kadın azap çeksin yeter.
Hasta ruhlu psikopatlar şerefszler..

Çünkü amaç kadına acı çektirmek işkence etmek. Ne istediklerinden ne istemediklerinden.
Kadın azap çeksin yeter.
Hasta ruhlu psikopatlar şerefszler..
Maksat dediğiniz gibi kadına acı çektirip sindirmek yeterli çocuğumdan ayrılmayım diyip bütün eziyetlere boyun eğecek kadın güya

muvafakatnamenız yanı ıznınız olmadan cocugunuzu 18 yasına kadar sızden kımse alıp bır yere goturemez kı nasıl gotureceklermıs hokup pokus yaparak mı

gozunuzu korkutmak ıcın resmen sacmalamıslar cocugu doguracak olan sız oldugunuz ıcın kararı sız vereceksınız onlara hıc bır nane yemek dusmez sız musterıh olun

aman o pis soyadını vermese de olur şam babası sinirim bozuldu

kararınızı sız verın gerısını bos verın

0 3 yaş grubundaki çocuklar çok özür diliyorum anne genel evde çalışıyor olsa dahi anneden alınmaz alınamaz bunun yasası böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…