- 17 Haziran 2019
- 95
- 36
- 3
- 33
- Konu Sahibi Turuncubikiz
-
Eksik okuyorsunuz hanımefendi hollandada yasal süre icerisindeyim aldırabilirim eğer kararım o yönde olursaAldırma konusunu düşüneceğim diyorsun iyimisin cocuk kac aylik olmuş nasıl alacaklar????
Türkiye'ye döndüm demissiniz bir yerde!Eksik okuyorsunuz hanımefendi hollandada yasal süre icerisindeyim aldırabilirim eğer kararım o yönde olursa
Tamam da başka bir yerde de hollanda oturumum var demistim. Yani eğer aldırmaya karar verirsem hollandaya gidip yasal yasal halletme şansım var. Onlar da buna istinaden aldır diye beynimi yiyor zatenTürkiye'ye döndüm demissiniz bir yerde!
Ya nasıl olamaz , minicik bebegi hangi kanun anasindan alir???Tamam da başka bir yerde de hollanda oturumum var demistim. Yani eğer aldırmaya karar verirsem hollandaya gidip yasal yasal halletme şansım var. Onlar da buna istinaden aldır diye beynimi yiyor zaten
Siz buna duygusallık mı diyorsunuz? Çünkü ben 3.5 aylık bebeğin alınmasına vahşet diyorum. Konu sahibi kabul ederse eğer hollandaya gidene kadar bebek en az 4 aylık olacak. Bence insan öldürmekten hiçbir farkı yok.Bu arada herkes doğurma kıyma falan demiş ama bence duygusal düşünme dogmamistan önce doğmuş olanın hayati önemli. Şuan çocuğu aldirirsan eşinden de boşanıp kötü bi tecrübe yaşadım der gecmise gömer devam edersin. Obur taraftaysa sana sürekli geçmişi hatırlatacak bi çocuk olacak. Hayatına kısa suren bi evliliğin sonucu olan bebekle, yalniz bi anne olarak büyütmeye haziran doğur. Ama bence hazır değilsen annelige, hele ki babasız bi çocuk büyütmeye, yok cana kiymayayim falan diye dengesiz, mutsuz bi çocuk buyutursun mutsuz bi anne olarak. Önemli olan dünyaya gerçekten iyi yetiştirebileceğimiz çocuklar getirmek, allah verdi büyür bi şekilde diye çocuk dogurulmasina kesinlikle karşıyım ben, siz de iyi düşünün taşının öyle verin kararınızı bence, derdiniz esinizden önce "ben anne olmaya hazır miyim" olsun
Siz buna duygusallık mı diyorsunuz? Çünkü ben 3.5 aylık bebeğin alınmasına vahşet diyorum. Konu sahibi kabul ederse eğer hollandaya gidene kadar bebek en az 4 aylık olacak. Bence insan öldürmekten hiçbir farkı yok.
Konu sahibi şuan çok duygusal. Ömrü boyunca vicdan azabı çekebileceği şeyler söylemeyin lütfen.
En çok işin o boyutunu düşünüyorum zaten. 2yillik üniversite mezunuyum ama yapabildiğim tek iş çağrı merkezi işi. Tek başına çocuk büyütecek bir gelir sağlayan mesleğim yok maalesef. Ailem yani özellikle babamin kafası karışık. Bir doğur diyor bir de aldırmayı düşünüyor ben iyice arada kalıyorum böyle oluncaHic bir halt yapamaz.
İs sende bitiyor aslinda dogurmak mi istiyosun aldirmakmi.Dogursan ailen destek mi nasil bakcaksin meslegin warmi.Bebegin icin herseyi dusun.Kimseyide duyma hicbirsey yapamazlar.
Çocuğu kabul etmeyip aldır diyen insanlar hemde alıp kaçırmakla mı tehdit ediyor ?? Hastalıklı bir ruh olsa gerek birsey yapamazlar merak etmeyinMerhaba, 15haftalik hamileyim ve eşimle boşanmak üzereyiz. Eşim ve ailesi Hollandada yaşıyor ve orada yasal süre 18 haftaya kadar olduğu için çocuğu aldırmam konusunda baskı yapıyor. En son görüştüğümüz insanlardan aldığımız bilgiye göre çocuğu hicbir şekilde istemediklerini, kabul etmeyeceklerini ve soyadlarını vermeyeceklerini söylemişler fakat doğurma konusunda israrci olur ve doğurursam çocuğu benden alıp Hollandaya götürüp bana da göstermemekle hatta Hollandaya girişimi de engellemekle tehdit ediyorlar. Benzer şeyleri yaşayanlar ve konu hakkında hukuki bilgiye sahip olanlardan bilgi ve öneri istiyorum çok ACİL...
Çünkü amaç kadına acı çektirmek işkence etmek. Ne istediklerinden ne istemediklerinden.Çocuğu kabul etmeyip aldır diyen insanlar hemde alıp kaçırmakla mı tehdit ediyor ?? Hastalıklı bir ruh olsa gerek birsey yapamazlar merak etmeyin
Maksat dediğiniz gibi kadına acı çektirip sindirmek yeterli çocuğumdan ayrılmayım diyip bütün eziyetlere boyun eğecek kadın güyaÇünkü amaç kadına acı çektirmek işkence etmek. Ne istediklerinden ne istemediklerinden.
Kadın azap çeksin yeter.
Hasta ruhlu psikopatlar şerefszler..
Bu yorumunuza sonuna kadar katılıyorum az çektirdiler zaten biraz daha çektirmek istiyorlar.Çünkü amaç kadına acı çektirmek işkence etmek. Ne istediklerinden ne istemediklerinden.
Kadın azap çeksin yeter.
Hasta ruhlu psikopatlar şerefszler..
Hollanda hukukunu bilmediğimi biliyorlar oradan vurup zaten bozdukları psikolojimi hepten bozmak istiyorlarYa nasıl olamaz , minicik bebegi hangi kanun anasindan alir???
3 yaştan sonra ne olacak peki ömür boyu ha aldılar ha alacaklar korkusuyla mi yaşayacağım0 3 yaş grubundaki çocuklar çok özür diliyorum anne genel evde çalışıyor olsa dahi anneden alınmaz alınamaz bunun yasası böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?