Hamileyim ve belirtilerim

Hayirli olsun saglikla kucağınıza almayi nasip etsin,

Masallah yaşanabilecek butun belirtileri daha ilk haftadan yasamışsiniz ........

3 aylik hamileyim çoğunu 7-8. Haftadan sonra yaşadım. Neyse herkesin farklı olabilir kizlar belirtelere aldanmayin çünkü asıl belirti regl geciktikten sonra başlıyor.

Amiinnn İnşallah Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Kesinlikle bugün doktora gittim 5 hafta 6 günlük ama belirtilerim çok erken ve hepsi oldu
Aynı düşüncedeyim herkeste aynı belirtiler olmuyor, reglinizin geçmesini beklemek en iyi sonucu verecektir..

Ya b3lim kopacak gibi ağrıyor dinlenmeye aldm kendimi bu nasıl ağrı anlamadım yüzümde sivilceler ckti bu defa bn kendimi farklı hissediyorum adetime 5 gün kaldı adet ağrısı var gibi ama şiddetli özellikle belimde ağrı var dünde göbek deligim3 doğru bisey saplanır gibi sızı girdi bunlarda hamilelik belirtisi olabilir mi size oldu mu hic

Hayırlı olsun. Hayattaki tüm şansını bu konuda harcamışsın bence ilk denemede gebelik, hamilelik belirtileri. Üstüne bi de direk keseyi görme. Çok iyi

Bel ağrısı kesinlikle çok oluyordu bende de hala da var yani geçmiyor Bana da ara ara batmalar oluyordu özellikle kasık bölgesinde resmen böyle iğne batırıyorlar sanki

Bel ağrısı kesinlikle çok oluyordu bende de hala da var yani geçmiyor Bana da ara ara batmalar oluyordu özellikle kasık bölgesinde resmen böyle iğne batırıyorlar sanki
Şuan bunlara nasıl seviniyrm anlatamam hamilelik belirtisi di3 ağrıya böyle sevineceğimi düşünmezdim göz kararmam oldu birkaç kez bn farklılık hissediyrm bu defa hadi hayrlisi inşallah 5 gün var reglim3 bnd3 hayrli haberler veririm inşallah bundan saol ya cidden baya ii geliyr sana sormak Allah razı olsn Allahim isteyipte bakabilecek olan herkese hayrlisindan sağlıklı Bi şekilde nasip etsin insallqhhhhh

Demi hiçbir ağrı, sancı bu kadar güzel olmamıştı kesinlikle İnşallah İnşallah güzel haberlerini bekliyorum kesinlikle Allahım senden de razı olsun canım ne mutlu bana o zaman , Amiinnn İnşallah hayırlısıyla

Ya adetimw 2 gün vardi sabah ilk idrarimla yaptm 1-2 dakikada bu çizgiler çıktı silik çizgi hamilemiyum yani kan testi versem çıkar minhem3n elim ayağım titriyor heyecandan

Eklentiler

• 20211115_073358.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 35
  • 16369509276653922312467002607686.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 28
İnşallah buraya da yazarsın sonucunu

Ayyy Canım pozitif bu hayırlı olsun Çok sevindim kan ver bence hemen
Canı verdim sonucu aldm hamileymisjm ama daha yeniymis biraz beta hcg değerim düşük 123 dedi Perşembe yine verecem inşallah yükselir 3 haftalık anca dedi bisey olmaz dimi daha yerleşme aşamasında gibi dinlen dedi idrarimda hafif kanama görmüş bnm his leke gelmiyr ama az dikkat edecem Perşembe tekrar bisey olmaz dimi canim ya korktm böyle deyince değer düşük olunca ama yeni gebelikte daha normal değil mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…