• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve belirtilerim

Hayirli olsun saglikla kucağınıza almayi nasip etsin,🤲

Masallah yaşanabilecek butun belirtileri daha ilk haftadan yasamışsiniz 🤣🤣🤣........

3 aylik hamileyim çoğunu 7-8. Haftadan sonra yaşadım. Neyse herkesin farklı olabilir kizlar belirtelere aldanmayin çünkü asıl belirti regl geciktikten sonra başlıyor.

Hayirli olsun saglikla kucağınıza almayi nasip etsin,🤲

Masallah yaşanabilecek butun belirtileri daha ilk haftadan yasamışsiniz 🤣🤣🤣........

3 aylik hamileyim çoğunu 7-8. Haftadan sonra yaşadım. Neyse herkesin farklı olabilir kizlar belirtelere aldanmayin çünkü asıl belirti regl geciktikten sonra başlıyor.
Amiinnn İnşallah Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲
Kesinlikle bugün doktora gittim 5 hafta 6 günlük ama belirtilerim çok erken ve hepsi oldu 😅😅😅
Aynı düşüncedeyim herkeste aynı belirtiler olmuyor, reglinizin geçmesini beklemek en iyi sonucu verecektir..

Ya b3lim kopacak gibi ağrıyor dinlenmeye aldm kendimi bu nasıl ağrı anlamadım yüzümde sivilceler ckti bu defa bn kendimi farklı hissediyorum adetime 5 gün kaldı adet ağrısı var gibi ama şiddetli özellikle belimde ağrı var dünde göbek deligim3 doğru bisey saplanır gibi sızı girdi bunlarda hamilelik belirtisi olabilir mi size oldu mu hic

Herkese merhabalar.. 1.5 senelik evliyim ve artık çocuk düşünüyorduk.. Allah'a şükürler olsun ilk denememiz sonuç verdi ve şu an hamileyim..
Test yapmadan önceki belirtilerimi sizlerle paylaşmak istedim.. Aşırı gaz, mide bulantısı, baş dönmesi, göbeğimde çizgi oluştu, göğüslerim aşırı gergin ve ağrıyordu, ağzımda metalik bir tat acımsı bir tat, iştahsızlık, afedersiniz ishal.. Kısacası tüm hepsini daha adetim geçmeden yaşadım.. Adetim geçtikten 4 gün sonra pozitif gördüm. Hastaneye gittim kan vermek için ama doktor belki keseyi görürüz diye kan almadı direkt keseye baktı ve şükür gördük.. Allahım dileyen isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah 🤲
Hayırlı olsun. Hayattaki tüm şansını bu konuda harcamışsın bence 😅 ilk denemede gebelik, hamilelik belirtileri. Üstüne bi de direk keseyi görme. Çok iyi 😍

Ya b3lim kopacak gibi ağrıyor dinlenmeye aldm kendimi bu nasıl ağrı anlamadım yüzümde sivilceler ckti bu defa bn kendimi farklı hissediyorum adetime 5 gün kaldı adet ağrısı var gibi ama şiddetli özellikle belimde ağrı var dünde göbek deligim3 doğru bisey saplanır gibi sızı girdi bunlarda hamilelik belirtisi olabilir mi size oldu mu hic
Bel ağrısı kesinlikle çok oluyordu bende de hala da var yani geçmiyor 😫😫 Bana da ara ara batmalar oluyordu özellikle kasık bölgesinde resmen böyle iğne batırıyorlar sanki

Bel ağrısı kesinlikle çok oluyordu bende de hala da var yani geçmiyor 😫😫 Bana da ara ara batmalar oluyordu özellikle kasık bölgesinde resmen böyle iğne batırıyorlar sanki
Şuan bunlara nasıl seviniyrm anlatamam hamilelik belirtisi di3 ağrıya böyle sevineceğimi düşünmezdim 😊😊😊😁 göz kararmam oldu birkaç kez bn farklılık hissediyrm bu defa hadi hayrlisi inşallah 5 gün var reglim3 bnd3 hayrli haberler veririm inşallah bundan 🙏🥰 saol ya cidden baya ii geliyr sana sormak Allah razı olsn Allahim isteyipte bakabilecek olan herkese hayrlisindan sağlıklı Bi şekilde nasip etsin insallqhhhhh 🙏😇

Şuan bunlara nasıl seviniyrm anlatamam hamilelik belirtisi di3 ağrıya böyle sevineceğimi düşünmezdim 😊😊😊😁 göz kararmam oldu birkaç kez bn farklılık hissediyrm bu defa hadi hayrlisi inşallah 5 gün var reglim3 bnd3 hayrli haberler veririm inşallah bundan 🙏🥰 saol ya cidden baya ii geliyr sana sormak Allah razı olsn Allahim isteyipte bakabilecek olan herkese hayrlisindan sağlıklı Bi şekilde nasip etsin insallqhhhhh 🙏😇
Demi hiçbir ağrı, sancı bu kadar güzel olmamıştı kesinlikle 💃🥰İnşallah İnşallah güzel haberlerini bekliyorum kesinlikle 🤲🤗 Allahım senden de razı olsun canım ne mutlu bana o zaman 🥰🥰, Amiinnn İnşallah hayırlısıyla 🤲

Ya adetimw 2 gün vardi sabah ilk idrarimla yaptm 1-2 dakikada bu çizgiler çıktı silik çizgi hamilemiyum yani kan testi versem çıkar minhem3n elim ayağım titriyor heyecandan 🤭

Eklentiler

• 20211115_073358.jpg
    20211115_073358.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 35
  • 16369509276653922312467002607686.jpg
    16369509276653922312467002607686.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 28
Şimdi doktoruma gittim oda öylesin büyük ihtimalle dedi kan idrar testi verdim 1 de belli olacak bakalm hayırlısı Allahim isteyen herkese nasip etsin şu silik çizgi bile bni nasil mutlu etti inşallah vardır sağlıklı Bi şekilde kucağıma da alırım 🙏😇
İnşallah buraya da yazarsın sonucunu 🤗

Ayyy Canım pozitif bu hayırlı olsun 🤲💃🌸Çok sevindim kan ver bence hemen 🥰🥰
Canı verdim sonucu aldm hamileymisjm 🙏🤭🥰 ama daha yeniymis biraz beta hcg değerim düşük 123 dedi Perşembe yine verecem inşallah yükselir 🙏 3 haftalık anca dedi bisey olmaz dimi daha yerleşme aşamasında gibi dinlen dedi idrarimda hafif kanama görmüş bnm his leke gelmiyr ama az dikkat edecem Perşembe tekrar bisey olmaz dimi canim ya korktm böyle deyince değer düşük olunca ama yeni gebelikte daha normal değil mi ki

Back