Hamileyim ve belirtilerim

Canım bir gelişme var mı?
Valla cnm yarin adet gunum . Goguslerim hassas . Elleyince falan aciyor ama sert değil. Mesela sabah daha azdı hassaslik simdi bi tık daha fazla . Bazen azalıyor Bazen artıyor. Kasiklarimda da sizi var adet öncesi olduğu gibi aynı. Akinti var sarimtirak. Ama bunlar adet öncesi yaşadığım şeyler bi de . Tek düşündüren beni Goguslerim. Cnku tamamen geçerdi adetten önce. Yarin hersey belli Olcak.

Yaaa hadi bakalım inşallah canım ya hayırlısıyla güzel haberlerini alırız

Evet canım her an adet olacak gibiydim,adet oldum kesin diye lavaboya gidiyordum devamlı.. Göğüslerimde de sızlama devam ediyordu zaten hiç tam anlamıyla geçmemişti
Ama azalmıştı demi ilk zamana göre? Peki şuan nasil gogusler ? Yarin yapsam mı test acaba sabah gelmezse . Benim sizlama yok hoc sadece ellersem aciyor . Senin normal sizlama oluyordu sanırım demi cnm

Ama azalmıştı demi ilk zamana göre? Peki şuan nasil gogusler ? Yarin yapsam mı test acaba sabah gelmezse . Benim sizlama yok hoc sadece ellersem aciyor . Senin normal sizlama oluyordu sanırım demi cnm
Evet azaldı canım ama dokununca yine aynı.. Bu seferde uçlarda kaşıntı çok var.. Normal sızlamaydı evet

İnşallah bekliyorum güzel haberlerini
Canım adet sancim geliyor geçiyor kısa sürüyor. Şimdi oldum diyorum yok . Şeffaf beyaz akinti geldi . Goguslerim de baya azaldı agrisi elliyorum çok az aciyor . Ama daha erken akşama doğru belki gelir . Agrim var ve goguslerim geçiyor diye ümidimi kaybettim . Test alayim diyorum ama vazgeçiyorum.

Bende hep öyleydim canım her an adet oldum adet oldum diye tuvalete gidiyordum.. Bugünde geçsin hayırlısıyla eğer olmazsan test yap bakalım yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…