Hamileyim ve belirtilerim

Ayyy çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Yok yok korkma sakın benim daha 5 hafta 6 günlükte doktor yerleşmiş dedi.. Ama kendine çok dikkat et. Çamaşır suyu falan kesinlikle kullanma, ağır şeyler ve ani hareketlerden kesinlikle sakın.. Çevrende yada doktorun söylemiştir ama hatırlatma yapayım dedim

Canım beta hcg 3 haftalikken 5-50 arasında yaziyr İnternet'e bn yalns anlamadysam 123 dedi nesi düşük ki
Değerin çok iyi canım.. Genelde 2 günde bir kan verilip değerinin 2 katına çıkmasını takip ediyorlar.. Sen güzel düşün bebeğin seninle ve inşallah annesine sıkıca tutunur

Tamam canim çok teşekkür ederim dikkat edecem bol bol yatacm çok şükür Allahima İsteyen herkesede nasip etsin inşallah

merhabalar pko hastasıyım .. tarlusalla adet oluyorum ama adetıme daha 13 gun felan var goguslerım sis icindee damarları cıkmıs durumda 2,5 yıldır tedavı goruyorum bu ay kı tedavıde catlatma ıgnesı verılcek tekrar catlatma denenıcekk tuplerım kapalıydı 2 ay once actırdım sızce hamıle olabılırmıyım ?

Benim ilk belirtilerim arasındaydı göğüslerimde şişlik, dolgunluk, ağrı ve yeşil damarlanmalar.. İnşallah bebeğiniz sizinledir Allahım kalbinize göre versin Takip edin kendinizi bakalım gün geçtikçe başka şeyler olacak mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…