Herkese merhabalar.. 1.5 senelik evliyim ve artık çocuk düşünüyorduk.. Allah'a şükürler olsun ilk denememiz sonuç verdi ve şu an hamileyim..
Test yapmadan önceki belirtilerimi sizlerle paylaşmak istedim.. Aşırı gaz, mide bulantısı, baş dönmesi, göbeğimde çizgi oluştu, göğüslerim aşırı gergin ve ağrıyordu, ağzımda metalik bir tat acımsı bir tat, iştahsızlık, afedersiniz ishal.. Kısacası tüm hepsini daha adetim geçmeden yaşadım.. Adetim geçtikten 4 gün sonra pozitif gördüm. Hastaneye gittim kan vermek için ama doktor belki keseyi görürüz diye kan almadı direkt keseye baktı ve şükür gördük.. Allahım dileyen isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Herkese merhabalar.. 1.5 senelik evliyim ve artık çocuk düşünüyorduk.. Allah'a şükürler olsun ilk denememiz sonuç verdi ve şu an hamileyim..
Test yapmadan önceki belirtilerimi sizlerle paylaşmak istedim.. Aşırı gaz, mide bulantısı, baş dönmesi, göbeğimde çizgi oluştu, göğüslerim aşırı gergin ve ağrıyordu, ağzımda metalik bir tat acımsı bir tat, iştahsızlık, afedersiniz ishal.. Kısacası tüm hepsini daha adetim geçmeden yaşadım.. Adetim geçtikten 4 gün sonra pozitif gördüm. Hastaneye gittim kan vermek için ama doktor belki keseyi görürüz diye kan almadı direkt keseye baktı ve şükür gördük.. Allahım dileyen isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Allahim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah