• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve belirtilerim

Canı verdim sonucu aldm hamileymisjm 🙏🤭🥰 ama daha yeniymis biraz beta hcg değerim düşük 123 dedi Perşembe yine verecem inşallah yükselir 🙏 3 haftalık anca dedi bisey olmaz dimi daha yerleşme aşamasında gibi dinlen dedi idrarimda hafif kanama görmüş bnm his leke gelmiyr ama az dikkat edecem Perşembe tekrar bisey olmaz dimi canim ya korktm böyle deyince değer düşük olunca ama yeni gebelikte daha normal değil mi ki
Ayyy çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲😘Yok yok korkma sakın benim daha 5 hafta 6 günlükte doktor yerleşmiş dedi.. Ama kendine çok dikkat et. Çamaşır suyu falan kesinlikle kullanma, ağır şeyler ve ani hareketlerden kesinlikle sakın.. Çevrende yada doktorun söylemiştir ama hatırlatma yapayım dedim 🥳🤗

Ayyy çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲😘Yok yok korkma sakın benim daha 5 hafta 6 günlükte doktor yerleşmiş dedi.. Ama kendine çok dikkat et. Çamaşır suyu falan kesinlikle kullanma, ağır şeyler ve ani hareketlerden kesinlikle sakın.. Çevrende yada doktorun söylemiştir ama hatırlatma yapayım dedim 🥳🤗
Tamam canim çok teşekkür ederim dikkat edecem bol bol yatacm çok şükür Allahima İsteyen herkesede nasip etsin inşallah 🙏🥰

merhabalar pko hastasıyım .. tarlusalla adet oluyorum ama adetıme daha 13 gun felan var goguslerım sis icindee damarları cıkmıs durumda 2,5 yıldır tedavı goruyorum bu ay kı tedavıde catlatma ıgnesı verılcek tekrar catlatma denenıcekk tuplerım kapalıydı 2 ay once actırdım sızce hamıle olabılırmıyım ?

Benim ilk belirtilerim arasındaydı göğüslerimde şişlik, dolgunluk, ağrı ve yeşil damarlanmalar.. İnşallah bebeğiniz sizinledir Allahım kalbinize göre versin 🤲🥰Takip edin kendinizi bakalım gün geçtikçe başka şeyler olacak mı.

Back