hamileyim:)))şükürler olsun...

yazcıımm buraya yazdığını görmemiştim, bi de burdan tebrik edeyim dedim..
canımmm hemşerim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsiinn.., bi de bana da nasip etsinnn :)

aminnnn canım inşaallah.inşaallah büyük allahım sanada en kısa zamanda nasip etsin.inancını kaybetme yeter.bak bana hiç beklemediğim bir anda geldi.çünkü yumurtlama günümden 4-5 gün sonra kan verdim negatif çıktı.ama sonra adetim gecikti.bir ses beni dürttü ve test yaptım pozitifti inanmadım bidaha yaptım yine pozitifti.bu nedenle sabrını kaybetme arkadaşım.rabbim çok büyük eminim sanada birgün nasip edecek.

allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım
cok sevindm adına....

canım tebrik ederim Allah bebeğini sana bağışlasın bende 4+2 günlük hamileyim inşallah 9 ay sonra doğum anılarımızı paylaşırız :ecrin_bebek:

hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar opuyorumnanaktan.hamile olan arkadaşlara sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını,bebek hasreti çeken canlara biran önce tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bebişler diliyorum rabbimden:Saruboceq:.ve kızlar hepinize huzur mutluluk sağlık diliyorum bol bol.herkes isteklerine kavuşsun bende sağlıkla bebeğime kavuşayım inşaallahhhh...hihoyyyt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…